Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım iyi dileklerin için sağol bende senin için aynı dileklerde bulunmak istiyorum
bende haziran annesi olacaktım evet devam etseydi eğer kısmet değilmiş şimdi araştırma yapılacak inş fazla sorun çıkmaz allahım kolaylaştırsın inş
senin için de çok üzüldüm canım sende kendine iyi bak

benimde 2.kürtajımda 1 ay geçmesine rağmen akıntılarım devam etmişti doktora gittiğimde içerisi temiz psikolojik olabilir dedi fazla kendimi yıpratmıştım sonraları geçti inş seninkide geçer

canım senin adınada üzüldüm fakat psikolojık olarak akıntı olabilirmi
yani kahve renkli senin ki nasıldı sonra açılmaya başladı rengi
sarı olmaya başladı
ne zaman adet gördün kürtajdan sonra benim tam 1 ay oldu hala adet görmedim bekliyorum

Güzel dileklerin icin cok tesekkür ederim canim.a.s.
Seninde dedigin gibi burdaki doktorlar cocugu pek önemsemiyorlar.
Bana bir doktor demistiki bu dertleri ne diye cekiyorsun kendine bir köpek al onunla vakit gecir diye, adamin bogazlayacaktim nerdeyse.:mymeka:
Canim benim 4 tane düsügüm oldu. Hepsine cok sükür normal yollardan hamile kalmistim.
genelde 2-3 aylarda tutuyordu en fazla 6 ay beklemistim birdefasinda ama genelde hamile kalmamda bir problemim yok.
Ben her defasindada Folik asit kullandim sadece 3. düsükten sonra bende bazi testleri yapip bende MTHFR - Heter... bulunca bana yüksek dozda folik asit verildi.
Hamile kalamamanin folik asitle bir ilgisi yoktur canim.
Asilamaya gelince simdiki doktorumun dedigine göre bazen yumurtaya kalitesis spermde ulasabiliyor ve döllendikten sonra birkac hafta sonra bu gibi hamilelikler saglikli olmadigi icin bebek büyüme yapmiyormus yani en sonunda vücüdun birseylerin anormal gittigini anlayinca bu hamileligi sonlandiriyormus.
Ben 4 düsügümdede böyle bir sanssizlik ile karsilastigimi sanmiyorum.
Belki gercekten bazi kisilerde böyle bir sanssizlik olabilir ama 4 defa üst üste bana cok mantiksiz geliyor.
Doktorum bize basta evet böyle birsey olmasin diye gercekten saglam olan spermleri secip size asilama yapacagiz dedi ama asilamadan sonrada biz evde calismalar yapabiliriz dedi.:uhm:
Bence cok sacma eger kalitesis bir spermin yumurtaya ulasilmasindan korkuluyorsa normalde benimde esimle o günlerde kesinlikle normal yollarda hamile kalmaya calismamam lazimdi.
Dedimya canim doktorlar bazen ne dedigini bilmiyorlar.kafamçokkarıştı
Bu ay mesela doktorum tatile gidecegi icin bize evde kendiniz deneyin dedi.
Bence bu asilamayi benim vakit kaybetmemi istemedigi icin yada sadece biryesler yapmasi gerektigi icin yapiyor yoksa hicbir anlami yok aslinda bende.
Peki sen ne zamandan beri deniyorsun canim.
Biraz fazla yazdim canim pardon ama kisa yollardan soruna nasil cevap verecegimi bilemedim.
Baska birsey sormak istersen elimden geldigi kadar cevaplamaya calisirim canim.Şeniz

Canim cok gecmis olsun,
bende 1. düsügümde ayni seyleri yasadim.
Benimde kürtajdan sonra ikinci adetimde büyük büyük pihtilar gelmisti. Doktora gittigimde icerde parca kalmis dedi ve hic vakit kaybetmeden tekrar kürtaj olup tamamen temizlediler.
Normal adetle cikarmi bilmiyorum ama benim burdaki kadin doktorum sansa birakmayalim icerisinede zarar vermesin diye tekrar kürtaj yaptirdi.
Ve cok sükür ondan sonra hersey yoluna girdi.
Hersey gönlünce olsun a.s.

Sevgili Papatyasureyya ,
iyi dileklerin icin cok tesekkür ederim canim.
Gec olsunda güc olmasin . Herseyde bir hayir vardir.
Esim bana hep derki biz hep Allahtan hayirlisini istedik.
Demekki böylesi hayirliymis belkide dogumda sana birsey olacakti.
Yada bebek birkac aylikken ölecekti bu aciyi rabbim kimseye vermesin.
Henüz hicbirinide hissetmeden aldi rabbim. Buda cok büyük bir aci ama beterin beteri var.
Allah eslerimize ve bize saglik uzun ömür versin.
Ben inancli biriyim kalbim Rabbimin sevgisiyle dolu. Ben tüm gönülden inaniyorumki Allah beni seviyor ve kötü olmami istemiyor, cünkü ben onu seviyorum.
Simdiye kadar kaybettigimiz bebeklerimizde bizi cennette bekliyorlar Insallah.
Canim gercektende bazen bize kötü gibi gözüken seyler hayra dönüsüyor bazende hayirli dedigimiz olaylar serre kötüye dönüsüyor. Oyüzden herzaman hayirlisini dileyelim.
Derdini veren Rabbim dermaninida verir Insallah ve hepimizin tez zamanda yüzünü güldürür.
Bu sinavida Insallah beraber basariyla gecmeyi nasip eder Rabbim.

CALIKUSU morelini hic bisey icin bozma. bende 2. dusuk yaptigimda doktorumu
arardim acil randevu icin. kanaman varsa duser gelmene gerek yok dedi.
neden bu kadar onemsiyosun 2 de olur 3 de olur dusuk yapapa yapa hamile
kalirsin dedi. daha yasin cok kucuk dedi 25 yasindayim bu arada.
insan kismetinden baskasini alamiyor. hayirlisi. duzelicek bir gun. aplam almanyada kaliyor
onun jinekologu turk neden turk doktoruna gorunmuyosun. ben fransada yasiyorum. turk doktor bile yok. ben bu ay ovulasyon testi aldim. onu kullanmayi dusunuyorum.
yumurtladigin gunu sana bildiriyo 48 saati degerlendirmen icin. cunku yumurtlama haftasinda ben 7 gun beraber oluyodum tabiki spermin kalitesi dusucek. ama bu testte boyle bisey olmadan hamile kalacaksin sperrm kalitesi dusmeden. sende al 28 euroya aldim. bol sans canim
insallah onumuzdeki ay ikimizde hamile kaliriz.

merhaba kızlar sonunda oldu bugun hamle olduğumu öğrendim ve hemen iğnelere başladım.bayram haftası iyiki önceden iğne yazdırmısım.cok mutluyum.inşallah benim gibi bekleyen herkes hamile kalır kısa zamanda.

tebrik ederim geldit, çok sevindim! allah tamamına erdirsin canım. en güzel bayram hediyesini bebişin vermiş sana :) iğnelerine hemen başla canım. bi de nazar boncugu tak

hayirli olsun gel git
allah kucagina almayi nasip etsin
insallah saglikli bisekilde bebegini dogurursun

teşekkür edrim kızlar hepinize değerim 326.94 cıkmış.sanırım iyi.normalde bugun adet olma gunumdü.iğnelere başladım tabi başlamammı bayram sonrasıda doktora giderim.

teşekkür edrim kızlar hepinize değerim 326.94 cıkmış.sanırım iyi.normalde bugun adet olma gunumdü.iğnelere başladım tabi başlamammı bayram sonrasıda doktora giderim.

ikiz olabilirmi acaba? dogal yollardan mı hamile kaldın? benim yakın arkadasımın da hcg degeri seninki civarındaydı. doktoru yüksek oldugu için ikiz olabilir dedi. gercektende ikizmiş. 5 ay önce dogum yaptı. şimdi çok tatlı 2 kızı varkaydirigubbakcemile5

mrb bende 2 aralık günü 7 haftalık bebeğimi kaybettim pazartesi gün kalp atıını duymuştum gayet iyiydi ertesi gn çok az kırmızı bi kan geldi ultrasona girdiğide içerde bi kanama olmuş büyük bi kanpıhtısı bebeği totunduğu yerden ayırmış dediler ben bebe aspirini kullanıyorum tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım transverden beri kullanıyordum bebe aspirinini acaba sizin bahsettiğiniz kan pıhtılaşması bunun gibi bişeymi ve bidahaki gebeliğimde ne yapmalıyım bilen varsa yazarsanız sevinirim acım çok taze çok üzgünüm

tebrik ederim canım benim inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.darısı başımıza.

geçmiş olsun yarenay. pıhtılaşma sorunu için kan testi yapılıyor. pıhtılaşma faktörlerine bakılıyor. bence hematolojiye git bu durumdan bahset tahlil yaptırmak istedigini söyle. insallah hiçbir sorun çıkmaz. gecmiş olsun

tebrikler gelgitcim cok sevindim inan allah nazarlardan korusun insallah rabbim devaminida getirsin insallah hayirlisiyla bebginide kucagina almayi nasip etsin sorunsuz bir hamilelik gecirmen dilegiyle:1hug:

Tebrik ederim canim.:teytey:
Allah tamamina erdirir Insallah. Gercektende cok güzel bir bayram hediyesi olmus sana.
Insallah kucagina almayi nasip eder Allahim.

Canim cok gecmis olsun.:teselli:
Allah birdaha yasatmaz Insallah. Sorabilirmiyim acaba , bu senin ilk düsügünmü?

evet çalıkuşu ilk düşüğüm .hala inanamıyorum kötü bi rüya gibi göğüslarim göbeğim hala şiş azen elimi atıyoorum göbeğime orda olmadığını unutuyorum sonra hatırlıyorum çok dokundu bana allah kimseye göstermesin daha kötülerinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…