sevgili sonuyok , daha önce haziran annelerine yazmışmıydın canım , sanki ordan hatırlıyorum seni..
Ben de son hamileliğim devam etseydi Haziran annesi olacaktım , o yüzden okuyordum..Orada haziran annelerinin listesi yapılıyordu..Birkaç arkadaşın gebeliği sona erdi ve listeden çıkarılmayı istemişlerdi...Benim de çok moralim bozulmuştu , okumayı bırakmıştım..Daha sonra tam da seninle aynı tarihte benim de hamileliğim sona erdi...Ama şimdi toparlanmış durumdayım.. Hayırlısı diyorum napalım..
Canım umarım öncelikle bedensel olarak kendini toparlarsın..Çünkü baya bi sorun yaşamışsın ...Benim de 2. gebeliğimin tahliyesi çok yıpratıcı olmuştu..Kendini iyi hissetsen bile doktor kontrolüne devam et.. Akıntılarınla ilgili doktorun tedavi verdi mi ? Eğer antibiyotik kullanacaksan , kanaman bitse bile sonuna kadar kullanmalısın , ilacını bitirmelisin..Bir de bana tahliyeyi kolaylaştıran ilaç verilmişti..Doktorun vermiş midir bilmiyorum..
Sevgili sonu yok , öncelikle çabucak iyileşmeni diliyorum..Sonra da umutlu ve güçlü bir şekilde devam edeceğiz tamam mı ? Kendine iyi bak ..Sevgiler..
benimde 2.kürtajımda 1 ay geçmesine rağmen akıntılarım devam etmişti doktora gittiğimde içerisi temiz psikolojik olabilir dedi fazla kendimi yıpratmıştım sonraları geçti inş seninkide geçer
CALIKUSU selam oncelikle gecmis olsun diyorum.
bende yurt disinda oturuyorum buradaki doktorlarin bilgisinden
bende memnun degiliim inan. bunlar icin cocuk cok onemli olmadigindan
basitlestiriyolar olayi. ben sana bi sey sormak istiyorum seninde bi kac dusuklerin
oldu sanirim. onlara asilamaylami hamlile kaldin. yok normal yoldan hamile
kaldiysan simdi neden asilama yaptiriyosun. biraz bahsedermisin canim.
3. dusugumden sonra hamile kalamiyorum acaba sendemi oylesin diye.
bide folic asit kullaniyorum uzun zamandir. acaba hamile kalmayi
zorlastiriyomu. insallah bebegini kucagina alirsin canim hepimiz birbirimizi daha iyi anliyoruz.
merhaba arkadaşlar daha öncelerde yazmıştım 2.gebeliğim 4 kasımda kalbi atmadığı için kürtaj oldum ve üstünden bir ay geçti fakat bu kürtajda çok sıkıntı yaşadım öncelikle kürtajı cytotec diye bir hapla yaptı dr kürtaja almadan önce 1 saat arayla içtim ve bir tanede vajınadan verdiler rahimde kanama oluşması ve kendi açılması için miş neyse operasyondan sonra eve geldim az bi kanama oldu ertesi gün kesildi fakat kahverengi akıntılar geldi bir hafta kadar sonra kontrole gittiğimde dr bana rahimağzı kapanmış kanamaya izin vermiyor dedi ve bana yine o cytotec adlı ilaç verdi sabah öğlen akşam iç kanaman olacak dedi oldu evet 1 hafta sürdü sonra büyük pıhtılar gelmeye başladı korktum yine gittim kontrole bişi yok normal dedi gerçi herşeye normal dedi ama neyse
ama halen operasyondan bir ay geçmesine rağmen hala akıntı geliyır kahverenginden açıldı koyu sarı oldu bende başka dr gittim iltihapmı acaba diye şüphelendim yok bişi dedi içerisi temiz iltihap yok akıntının sebebi içerde pıhtı kalmış ondan dedi bi ilaç verdi ama onu için ce göğsümde batmalar oluştu bıraktım şimdi sizlere soracağım şey bu pıhtı adet gördüğüm zaman çıkarmı yani temizlenirmi ooofff çok sıkıldım bu kürtaj daralttı beni
ayrıca dr gitmekten de bıktım testlerim 9 eylül hastanesinde yapılacak inş büyük bir problem değildir diye dua ediyorum allah bana da bu acıları yaşattı ama her kışın sonu bahardır sıkıntılar çekilir ama rahata kavuşulur inş bende bebeğime kavuşurum çok zor bunları yaşamak ama gücüm var sonuna kadar deneyeceğim biliyorum benimde bebeğim olacak allah banada verecek sağlıklı bir bebek fazla uzatttım galiba ama içimi dökmek istedim sizlere çünkü aşağı yukarı aynı sıkıntıları yaşadığımız için sizler beni anlarsınız
Sevgili çalıkuşu ,
Hayalkırıklığın için üzgünüm ..Ama moralini bozma lütfen.. Senin de yazdığın gibi , ya daha kötüsü olsaydı diye düşündüğün zaman bir nebze rahatlıyor insan..
Bence aşılama zamanına kadar gene de deneme yap..Bakarsın hamile kalırsın ..Ne güzel sürpriz olur değil mi ? Aşılamayı bıraktığında hamile kalanları çok duyuyoruz..Benim seninle ilgili içime doğuyor güzel haberler alacağın..Herşey gönlünce olur inşallah..Öpüyorum , sevgiler...
merhaba kızlar sonunda oldu bugun hamle olduğumu öğrendim ve hemen iğnelere başladım.bayram haftası iyiki önceden iğne yazdırmısım.cok mutluyum.inşallah benim gibi bekleyen herkes hamile kalır kısa zamanda.
merhaba kızlar sonunda oldu bugun hamle olduğumu öğrendim ve hemen iğnelere başladım.bayram haftası iyiki önceden iğne yazdırmısım.cok mutluyum.inşallah benim gibi bekleyen herkes hamile kalır kısa zamanda.
teşekkür edrim kızlar hepinize değerim 326.94 cıkmış.sanırım iyi.normalde bugun adet olma gunumdü.iğnelere başladım tabi başlamammı bayram sonrasıda doktora giderim.
mrb bende 2 aralık günü 7 haftalık bebeğimi kaybettim pazartesi gün kalp atıını duymuştum gayet iyiydi ertesi gn çok az kırmızı bi kan geldi ultrasona girdiğide içerde bi kanama olmuş büyük bi kanpıhtısı bebeği totunduğu yerden ayırmış dediler ben bebe aspirini kullanıyorum tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım transverden beri kullanıyordum bebe aspirinini acaba sizin bahsettiğiniz kan pıhtılaşması bunun gibi bişeymi ve bidahaki gebeliğimde ne yapmalıyım bilen varsa yazarsanız sevinirim acım çok taze çok üzgünüm
mrb bende 2 aralık günü 7 haftalık bebeğimi kaybettim pazartesi gün kalp atıını duymuştum gayet iyiydi ertesi gn çok az kırmızı bi kan geldi ultrasona girdiğide içerde bi kanama olmuş büyük bi kanpıhtısı bebeği totunduğu yerden ayırmış dediler ben bebe aspirini kullanıyorum tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım transverden beri kullanıyordum bebe aspirinini acaba sizin bahsettiğiniz kan pıhtılaşması bunun gibi bişeymi ve bidahaki gebeliğimde ne yapmalıyım bilen varsa yazarsanız sevinirim acım çok taze çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?