Kizlar iyi aksamlar hepinize.
Ben demin doktordan geldim, kan alinip HCG hormonuna bakildi ve malesef hamile falan degilmisim. :a015: Adet gecikmesini sordum neden olabilir diye doktorun dedigine göre Progeston diye bir jel kullaniyorum ve onun icerisindeki Hormonlar adetin gününü bastirip gecikmesine neden oluyormus.
Bugün benim 33. günüm ve normalde her 30. günde regel oluyordum.
Bugünden itibaren kullandigim Crinon jel , fraxiparin 0,4 ml igneyi ancak adet geldikten sonra 15. günden itibaren tekrar baslamam gerekiyor. Folikasite devam dedi.
Malesef birdahaki yumurtlamam aralik ayinin sonuna dogru geldigi icin ve burdada novel tatili oldugu icin asilama ocagin sonuna kaldi dedi doktor.
Ama ben sordum bu ayda kendimiz calismalara asilama olmadanda baslasak olabilirmi diye, doktorumda evet vakit kaybetmek istemiyorsaniz baslayin dedi.
Igneleri sordum eger hamile kalirsam doguma kadarmi kullanmam gerekiyor diye.
Benim doktorumun dedigine göre 24 haftaya kadarda yeterli oluyormus.
Ama ben kesinlikle türkiyedeki doktorlarin dedigi gibi doguma 2 hafta kalana kadar birakmayacagim.kaydirigubbakcemile3
Bugün birde kan verdim kanimdaki sulanma durumunu ögrenmek icin. Cünkü 2 haftadan beri igne kullandim. Haftaya onun sonucunu alacagim.:uhm:
Kizlar inanin burdaki doktorlar pek bilgili degil. Kanimin fazla sulanipda bana zarar vermesinden korktugum icin bu testi kendim istedim. Doktora kalsa hic bahsetmiyecekti bana. :mymeka: Bu igne konusunu sizlere daha önce yazmistim buradaki alman doktorlari sadece gercekten kaninda pihtilasma olursa heparin yaziyorlar diye yani bunlarin dediklerine göre benim gibi MTHFR Heterizygotie olanlarda sedece gen bozuklugu var oda yüksek dozda foliksitle yeterli olabiliyormus.
Yinede bu doktoru bulduguma cok sükür ediyorum bu en azinda ignelere karsi degil.:Saruboceq: Biliyorsunuz ben 4. bebisimdede sadece aspirin ve folikasit killanmistim ama bir naneye yaramdi.senağlama
Dozuna gelince bana bu 0,4 ml yada 0,3 ml yeterliymis.
Bunu Saolsun Lütfü bey ve türkiyeden diger doktorlarda dogruladi.:teytey:
Insallah bundan sonra eger tekrar hamile kalmayi nasip ederse rabbim bu igneleri kullanip deneyecegiz. Önemli olan pes etmemek cok zor bunu hepimiz yasadik ama en azinda bir ümidimiz var Celen ve Sen gibi Mutlu sona erenlerde var arkadaslar pes etmeyelim burda birbirimize destek olalim.
Ben Burda sizleri tanidiktan sonra inanin cok mutluyum sizinle ayni kaderi paslasmak ve ayni hisleri tasimak bana güc veriyor.
Ben Adetim geciktiginde cok ümitlenmistim cünkü cok sükür adetim düzenli ama testi yaptigimda hayal kirikligina ugradim. Dün gece rüyamda doktordaydim ve ultrasonda kocaman bir bebek gördüm kalbi atan kocaman olmus saglikli bir bebekti.
Sabah uyandigimda gözyaslarimi tutamadim esim görmesin diyede kendimi banyoya kilitledimsenağlama. Doktora gittigimde icimde yinede kücücük bir ümit vardi.:Saruboceq:
Ama birsey oldu ve negativ olmasina bile cok sükür ettim.
Bekleme salonundaki asili olan bazi kagitlari okudum ve orada bazi aileler e-mail adreslerini yazmislar. Onlarda kendileri gibi bir arkadas cevresi kurmak istiyorlar ve bu eslerin hic ama hic hamile kalma sanslari bile yok. Derlerini paslasmak icin bir gurup kurmuslar aralarinda.
Bizim en azindan o problemimiz yok arkadaslar. Ve bir prosurde okuduguma göre bazi tüp bebeklerde yada normal yollardan hamile kalmak isteyenlerin dis gebelik olupta hatta zamaninda müdahele edilmesse bir yumurtaliklarini bile kayip edebileceklerini okudum. Inanin bana arkadaslar bu ay hamile kalmamanin acisi icimden cekti gecti ve halime sükür ettim. Ultrosonda doktor hersey yolunda dis gebelik falan yok yarin öbürgün adetin baslar deyince bir ohh cektim.
Halbuki bundan iki hafta önce bu günü hayal edip eger doktor bana positiv demesse ne kadar üzülürüp belkide aglayarak burdan cikacagimi bile düsünmüstüm.
Yine bu negativ haberiyle bugün esimle o doktordan güle oynaya ciktigimi bana iki hafta önce söyleselerdi inanmazdim.
Tabiki bazi günler hepimiz bunalima girip niye ben diye soruyoruz ama canlarim bizim problemimizin dahada fazlasini yasayanlari düsünüp yinede sükür edelim.
Biraz uzun yazdim kusura bakmayin.
Öpüldünüzzzz