Kan pıhtılaşma kan sulandırıcı kullanmalı mıyım

Benimde aynı genler, 2 düşüğüm var ama kan sulandırıcı kullandığım halde 8 haftalıktı kalbi durdu şimdi ise boş gebelik yaşıyorum sebebini bulamadilar
Banada sebebi o deil dediler cnm
Bende bir erken dogum+2 kurtaj+1 dis gebelik var
İgne kullandigin halde dustuyse demekki gercekten sorun o olmayabilir veya o bebekte sorun vardi igneylede alakali degil bilemiyoruzki
Suan bir dr a gidiorm bagisiklik serumu uyguluyor sizde bir arastirin isterseniz. dusuklern pıhtılaşmadan deil dedi (ne kdr dogru blmiorm)
Eger dedi bu serumde işe yaramazsa genetikli tup bebek yaptircksin dedi

Teşekkür ederim bilgin için
Kayıpların için üzüldüm başın sağolsun
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tüm isteyenlere bana da
Bağışıklık serumu dediğin ne oluyor ?

İmmuim serummu ne dedi ilk iki ay uygulaniyor 15 gunde bir sonraki uc ay da ayda bir uygulayacakmis
Birde ilaclar verior tutumasi icin ve bebegin olusumunu dahada saglikli hale getirmesi için
Kesin bir tedavi degil dedi ama sebepsiz düşüren lerde etkisi gorulmus
Ve dusuklerr aslinda dna yapilmaliymis ordan genetik problem oldugu belli oluormus bnm bnm düşülere yapilmadi ole bir bilgide verilmedi
Simdi bu inş saglikli olur ama sagliksiz olursa bebegin genetigne bakilck eger sorun genetikse ozmn genetikli tup bebek yaptircksin dedi.
Bunu perinatoloji drlri yapior veya bnm dr um tup bebek dru ama ayni zamanda kadin doğum doktoruda normal gebelerede bakior ole bir dr da yapabilir.

Benimde iki kere oldu kürtaj bide düşük bilmiyorum artık ne yapacağımı bir sene araylan oldu sonuncuda üzerinden 10 ay geçti şuan günüm geçmiş ama doktor mol gebelikten dolayı bir sene koruma verdi

Benimde iki kere oldu kürtaj bide düşük bilmiyorum artık ne yapacağımı bir sene araylan oldu sonuncuda üzerinden 10 ay geçti şuan günüm geçmiş ama doktor mol gebelikten dolayı bir sene koruma verdi
Cok buyuk gecmis olsun sizede
Pihtilasma testi yaptirdinizmi igne filan kullandinizmi hic ?
Az kalmiş insaallah tet vakitte kavusun bebeginize

Suan gebe misiniz kullanıyor musunuz? Benim sizinle genler aynı cıkmış, zeynep kamil önemli bişey yok dedi.
Şişli memorialdaki drum kullanmana gerek yok dedi
Prof.dr.osman develioğlu kesinlikle kullanmalısın diyor napcagımı şaşırdım bende

Ben transfer oldm 17sinde doktorum bu sefer kan sulandırı olark hem corapin vermş hem oksapr iğne verdi şuan ilk kez kan sulandırıcı kullanmiş olacağm ve evet ben 4 doktora gösterdm kimi kullan kimi kullanma dedi bakalım bu sefer gebelk olacak mı olrsada ilerleyecek mi göreceğiz

Cnm senin 4g4g idi senin bence kullanman gerekir. Benimkisi heterizigot 4g5g cıktıgı için jer dr farklı yorumluyor. Benim drum diyorki pai ve mthfrler önemli degil faktörlerin karşısında yazan önemli diyor

Cnm senin 4g4g idi senin bence kullanman gerekir. Benimkisi heterizigot 4g5g cıktıgı için jer dr farklı yorumluyor. Benim drum diyorki pai ve mthfrler önemli degil faktörlerin karşısında yazan önemli diyor
Bende şöyle düşünüyorum bu testm genel amacı kan pıhtılaşması testi ve orada normal yazan kısım var eğer birşey olmasa normal yazmalı yazmadığına göre bşey var diyorum ama tabi doktorların yarısı vR derken yarısı yok diyor bu testlere artk deneyip görcez

Bak google yaz pai 4 g 5 g bunlar çıkıyor
Yani o kdr karışık durumkii bu iş

PAI 4G/4G: Tromboembolizm, fetal kayıp, IUGR, preeklampsi (19) ve MI riskini arttırmaktadır (20). PAI 4G/5G: Özellikle protrombin gen mutasyonu ile birlikte görüldüğü durumlarda tromboz riskini arttırdığı (21) ve erken dönem gebelik kayıplarına neden olduğu bildirilmiştir (22).

Bende protombin geni normal cıkmış.
Acaba ikisini birlikte mi yorumluyor da gerek yok diyor drum

Bilmiyorum işte doktorlar neye göre ilaç veriyor ama bakarsan çok kişiye kan pıhtılaşması testi yapılmadan kann sulandırıcı vermişler o zman o nasıl oluyo
Haklısın cnm bende anlamıyorum. Bir prof gerek yok diyor digeri kesinlikle gerekir diyor. Biri kullanırsan cok kanaman olur diyor digeri kullanmazsan hamile kalsan da düşük olabilir diyor

Amin çok sağolun pıhtılaşma yatkınlık var üç genimde şimdide adetim gecikti ara ara adet sancısı geliyor bu ay olmazsa iyi olur çünkü koruma zamanım var doktor dedi bir kaç ay daha demişti hazırda hissetmiyorum inşallah bir kaç ay sonra olurum sağlıkla inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin aslında bu ay korunmayı bıraktık ama birakmamamiz gerekiyordu bende hemen olmaz diye düşündüm nasip kismet yarın sağlık ocağı test vericem

Cnm bende onceden daha bukadar dusugum yokken zeynep kamil genetik bolumune gidip sordum dusuklerinin sebebi en cogu yuzde uç bu olablr sanmiorm dedi ama istersn hap kllan dedi ben ck isrr edince ama onemsiz pihtilasman yok dedi
Memorialde semra hoca var tupbebek yapiormus ona sordurdum gerek yok demis
Uc bes kadin doguma sordm
Raporumu aldgm gebetikcide gerrk yk demisti sonclrn ii demisti
Hematolojiue gttm baska testlerde yapti kalinca kllan dedi bacagmda pihtilasma riskim vrmis ondan ama oda ilk testleri gorunce gerek yok demisti
Devlet hastanesi prof buldum ona sordm gerrk yk dedi ama onlem amacli kalo sesinden sonra yazdi iki gun sonra kalbi durmuş
Osman hocayada sordum birtrk o kalir kalmaz kullan dedi ama o da Bursada
Simdi farkli bir dr a gidiorm birtakm testler istedi dediki bebek kayiplrina bnlr sebep olur o senin yaptirdiklrn sendeki risk hepsi negatif cikinca dusuklerinin sebebi deil dedi igne vermedi serum tedavisi verdi bagisiklik icin

Ben bahçecide tedavi gördüm. Doktorum inanılmaz bi doktordu. Kan pıhtılaşması olsun ya da olmasın bebeğin gelişimi için kan akışının iyi olması gerektiğini söylerdi. Oksopar kullanıyorum her gün. 4 aylık hamileym.

Şimdi sizin doktordanda anlıyorum ki önlem amaçlı verenlerde bu kan akışı doğru ilerlesin amacıyla veriyor demekki verilmesi zaten kafama daha çok yatıyo sonuçta kanama vs olursada kesilebilir iğne yani ne biliyim ya öyle karışıkki diyormki sorun olmasa normal yazardı neden 2 hemezgt 1 4g 4g var yani onların normal yazmamasının bir sebebi olmalı sonuçta resmen tıp ikiye bölünmüş bu konuda

Valla arkadaşlar çok karışık geldi bana heterozigot vs hatırlamıyorum ama tüp bebek öncesi genetik bölümünde eşimle testler verdik bunu hatırlıyorum aonucla ilgili pek bişey hatırlamıyorum olsa söyşerdi doktorumız ama brn tedavi öncesi 3 ay önceden corospin başladım günlük zaten başlattılar. Doldurulmuş iki embriyo tuttu 6 haftadayım 3 kez lekelenme olunca iğneyi ve corospini kestim on gündür kullanmıyorum iğne axaparin onu trasnfer sonrası başladım ama lekelenme sıklaşınca kestik bekliyoruz

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Lekelenmeler neden oluyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…