Kan pıhtılaşma kan sulandırıcı kullanmalı mıyım

Arkadaşlar bu kan pıhtılaşması var mı diye yapılan test her yerde yapılıyor mu , illa yapmak için düşük mü yaşamak lazım
Bende yaptırmak istedim ama kararsızım şişli memorialda 26.000 tl yapıyorlar 2 haftada çıkıyormuş sonuç. Doktorumda şu anlık gerek duymadı ama için rahat edecekse yaptır dedi

İğne verecek mi acaba
Şimdilik sadece estrofem verdi 19 aralık bir kere daha kontrol var o sırada soracam iğne yada hap verecek mi. Bana eğer ailede geçmişte öyle bir sorun yoksa gerek yok dedi. Ama burada bazı yazılarda gördüğüm kadarıyla bu ailede görülmesede çıkıyor kadınlarda

İşte bu testi yapmadan pıhtılaşma iğnesi verenlerde neye göre veriyor ben bunu bir çözebilsem herhlde deneme yanılma yapıyorlar bizim üstümüzde gerek yok diyorsa yoktur da benim dr da gerek yok diyor ver dicem ya kullancam o iğneyi bu sefer

Benim doktorum opudan sonra bile bir hafta bana coraspirin kullandırttı, her hangi bir kist yada kan pıhtılaşması olmasın diye

Benimde aynı genler, 2 düşüğüm var ama kan sulandırıcı kullandığım halde 8 haftalıktı kalbi durdu şimdi ise boş gebelik yaşıyorum sebebini bulamadilar

O zaman pıhtılaşma testi yaptırmayanlarqda bu iğne kullandırılabilir bunu merak etmştim sanırım kullanmam en doğrusu bu sefer
Kafaya göre kullanilacak bir tedavi yöntemi değil bu. Ilerde kemik erimesi yapma veya var olan erimeyi hızlandırma durumu olabilir. Pıhtılaşma egilimi olanların kullanması daha doğru bu açıdan ama zaten sizin eğiliminiz varmış. Tekrarlayan düşuklerde (2 veya daha fazlası için) bazı doktorlar pıhtılaşma egilimi çıkmasa dahi bu tedavi yöntemini kullanıyor. Bnm iki düşüğüm oldu ve iki genimde heterozigot çıktı. Doktorum sende eğilim çıksa da çıkmasa da kullanacaksın demişti. Egilimi olan kişiler için riske atılabilecek bir durum olduğunu ben düşünmüyorum açıkçası.

Bu amacla kullanılan Iğne veya hap gebeligin baslarinda kanama riskini arttirabiliyor evet. O tarz lekelenme veya kanama durumlarinda doktorlar genelde igneyi degil ama coraspini kestiriyorlar.

Bende yaptırmak istedim ama kararsızım şişli memorialda 26.000 tl yapıyorlar 2 haftada çıkıyormuş sonuç. Doktorumda şu anlık gerek duymadı ama için rahat edecekse yaptır dedi
Pahalıymış ya , acaba her ihtimale karşı aspirin kullanmayı önermez mi doktor

Trombofili paneli testi yaptırdın mı?

Pahalıymış ya , acaba her ihtimale karşı aspirin kullanmayı önermez mi doktor
Doktorunuzla konuşun isterseniz bende haftaya konuşacam evet banada pahalı geldi biraz eşimde bütün bu süreçte böyle kafana bunu takacaksan yaptır diyor çok kararsızım

Bu testi yapmadan iğne veren duymadım. Coraspirin fln veriyolar onda da pek risk yok diye sanırım. Ama arastırdıgım kadarıyla pıhtılasma varsa cözümü corasprin degil ayrıca iğne de gerekiyor

Benim doktorum opudan sonra bile bir hafta bana coraspirin kullandırttı, her hangi bir kist yada kan pıhtılaşması olmasın diye
Drunuz kim? Ben de şişli memorialdayım bana verilmedi mesela. Bir de estrofem neden kullanıyorsunuz bana o da verilmedi bende transfere hazırlanıyorum suan perşembe kontrolüm var

Drunuz kim? Ben de şişli memorialdayım bana verilmedi mesela. Bir de estrofem neden kullanıyorsunuz bana o da verilmedi bende transfere hazırlanıyorum suan perşembe kontrolüm var
Benim Gönül Özer doktorum. 10 gün estrofem kullanıcam, 10.gün kontrolden sonra fitil ve ilaç vereceğini söyledi, bir sıkıntı olmazsa 26 aralık tahmini transfer olacağımı söyledi. Estrofem rahim için ama sizin taze transfer olacağı için belki verilmemiştir bilmiyorum. Benim donmuş transfer olacak. Opudan sonra hafif ohss riskine karşı 2 ay bekledim ben. Sizin doktorunuz kim ?

Merhaba benım herhangı bır dusugum vesaıre yoktu kımyasalımda yoktu fakat kan sulandırıcı hap kullandım tüp bebek oldugu ıcın hiç bir kanama yasamadım

2 heterizigot varsa hafifte olsa pıhtılaşma var demek. Öyle de olur böyle de demek riske atmak niye baştan baştan önlem almayacaksın ya? Nasıl bir Dr mantığı bu!? Tutunmama sebebi olabilir ilerleyen zamanda etkileyebilir. Tüp bebekte kanama yaşayan arkadaşlar oluyor kesiyorlar sonra yine devam ediyorlar. Geçmiş hikayenize göre belki aspirin bile alsanız iyi olacak. Dr un yılların tecrübesi olması çok önemli ya. Allah yardımcınız olsun. Gönlünüzce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…