Kan pıhtılaşma kan sulandırıcı kullanmalı mıyım

Benim 1 genim heterozigot çıkmıştı. 1 kimyasal yaladım ve ona bağlıyorum nedense

Bende şaşkınım ama kaç tane günde çıktı yada hiç çıkmadı anlamadım bana dediki doktor üç geninde yatkınlık çıktı onada hap verilir diye düşünüyorum kadın doktora gidersin hamile kalınca dedi doktor

Yani her bir doktor başka bir şey söylüyor banada demiyorlar ne yapilcak diye

Peki kullanam arkadasınıza kan pıhtılaşması testi yaptırıp sonuca göre mi kullandırdı
Bende kan pıhtılaşma sorunu var 3 düşük yaptım ve şuan 4.hamileyim iğne kullanmam gerekiyor. İlk düşüğümden sonra kan pıhtılaşma teşhisi konuldu bana

Bende kan pıhtılaşma sorunu var 3 düşük yaptım ve şuan 4.hamileyim iğne kullanmam gerekiyor. İlk düşüğümden sonra kan pıhtılaşma teşhisi konuldu bana
Bende ilk transferde kullanmadm kan pıhtılaşması için herhangi birşey düşük oldu bu 2. Transferim şimdi kullanıyorum bakalım bunda ne olacak yatkınlık çıktı işte bendede gördüğüm kadarıyla ama nerdeyse herkes kullanıyor iğne hap

Merhaba yazılarınızı görüyorum sürekli okuyorum. Bende de 2 heterozigot ve 2 kimyasal gebelik var. Bu konularda bilinçli birine benziyorsunuz napicağımı bilmiyorum artık

Evet hem iğne hem hap kullandm 8 haftalıkta kalbi durmuştu sebebini bulamadılar sağlıksız gebeliklerde düşük oluyor falan dedi

Sizin sebebi neydi
Ne yapılması gerekiyor peki bu durumlarda bir şey söylediler mi? Bana da phtıkaşma deniyor düşük oluyor ama hiçbir şey yapmıyorlar.

Ne yapılması gerekiyor peki bu durumlarda bir şey söylediler mi? Bana da phtıkaşma deniyor düşük oluyor ama hiçbir şey yapmıyorlar.
Sebebi hakkında hiçbir şey söylenmedi, genetik taramalı tüp bebek önerdiler bilmiyorum ne olacak
Allah kolaylıkla aratmadan nasip etsin tüm isteyenlere hayırlısıyla inşallah

Bende de yatkınlık çıktı gende ama bir düşük yaşadığım için doktorum riske atamam kullanacaksın iğne dedi çok şükür 23 haftalık olduk şu an

Bende de yatkınlık çıktı gende ama bir düşük yaşadığım için doktorum riske atamam kullanacaksın iğne dedi çok şükür 23 haftalık olduk şu an
Hamilelikten sonra başladınız iğneye

Merhaba yazılarınızı görüyorum sürekli okuyorum. Bende de 2 heterozigot ve 2 kimyasal gebelik var. Bu konularda bilinçli birine benziyorsunuz napicağımı bilmiyorum artık
Normal gebelik oluyorsa iyi bir İnfertilite Dr u aspirin ve kan sulandırıcı iğne verir dozu ayarlar baştan kullanmaya başlarsınız. Gebelik oluşmadan kullanmakta önemli. Normal olmuyorsa vakit kaybetmeden tüp bebek öneririm. Burda bilinçli tecrübeli yılların hocaları zaten baştan kullandırıyor verilen hormonlara göre süreyi dozu ayarlıyor. Allah nasip etsin inşaAllah.

Doğal gebelik oluşuyor ama düşüyor malesef. Sadece coraspin verdiler şimdi. Hayırlısıyla isteyen herkese nasip olsun inşallah

Doğal gebelik oluşuyor ama düşüyor malesef. Sadece coraspin verdiler şimdi. Hayırlısıyla isteyen herkese nasip olsun inşallah
2 bebek kaybettim kalp durdu karnımda.genetik araştırma 2 gende heterozigt çıktı coraspirin 100 mg kullanıyorum gebelik oldugunda direk gel igne kullanacak sın dediler aspirini bırakıp iğneyle devam edecez dediler

Doktor ne zaman kullandırdi gebeligi öğrenir iğrenmezmi yoksa keseyi girmeyimi bakladirler

Ben 99 beta sonucumu öğrenir öğrenmez ertesi gün doktoruma gittim kendisi bana o zaman yazmıştı oksaparı bir hafta sonra kese ve yolku gördük

Merhaba benim de protrombin heterozigot, pai 4g/5g homozigot cikti gebelik zehirlenmesi yaşadım kaybettim. Tekrar gebelik istiyorum nasil olacak bilmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…