Kan pıhtılaşma kan sulandırıcı kullanmalı mıyım

Evet tam olarak o testi yaptırdım pai yazan 5g olması gereken 4g 2 tane heterozigor diğerleri normal çıktı buna karşılık yatkınlık var dendi sonra 4 doktora sonucu gösterdim neredeyse hepsi kullansanda olur kullanmadanda dedi doktorumda kanama alanı artırır gereksiz kullanımı dediği için ne yapacağımı bilemiyorum haftaya transfer
Bir de hormon alacaksanız sizin içinde kullanmak iyi birşey. İlerleyen zamanda kanama lekelenme olursa kesiliyor sonra geri devam edilir belli bir zamna kadar. 12 hafta 3 ay önemli. Gereksiz diyen mantığı ben çözemedim ya. Bu kan sulandırıcılar konusunu bende de heterizigot çıkınca çok araştırmıştım. Korkan çekinen bazı arkadaşları da anlamıyorum. Zararı yok faydası çok. Önlem almak iyidir. Gerisi takdiri İlahi.

Bir de hormon alacaksanız sizin içinde kullanmak iyi birşey. İlerleyen zamanda kanama lekelenme olursa kesiliyor sonra geri devam edilir belli bir zamna kadar. 12 hafta 3 ay önemli. Gereksiz diyen mantığı ben çözemedim ya. Bu kan sulandırıcılar konusunu bende de heterizigot çıkınca çok araştırmıştım. Korkan çekinen bazı arkadaşları da anlamıyorum. Zararı yok faydası çok. Önlem almak iyidir. Gerisi takdiri İlahi.
Kesinlikle aynı fikirdeyim üstelik sebepsiz düşük var tekrar mı yaşayalım o travmayı önlem olsn gerisi artık Allahın taktiri

Benim Gönül Özer doktorum. 10 gün estrofem kullanıcam, 10.gün kontrolden sonra fitil ve ilaç vereceğini söyledi, bir sıkıntı olmazsa 26 aralık tahmini transfer olacağımı söyledi. Estrofem rahim için ama sizin taze transfer olacağı için belki verilmemiştir bilmiyorum. Benim donmuş transfer olacak. Opudan sonra hafif ohss riskine karşı 2 ay bekledim ben. Sizin doktorunuz kim ?
Sevinç özmen doktorum. Benim de dondurulmuş. Rahminiz ince mi acaba ondan mı verdiler. Benim de perşembe adetten sonra 10.günüm oluyor,bana sadece yumurtaları uyarmak icin famera verdiler.

merhaba. sizce ben bi şey kullanmalı mıyım yardımcı olur musunuz
mthfrc677t homozigot çıktı benim
mthfr a1298c normal
faktör 2 normal
faktör leiden normal

Allahım kissyi

1 tane kaldı 5. Gün 5aa var ve 17 aralık transfer olacağım bakalım ne olacak heyecanla bekliyorum
ayyy sizin de az kalmış hatırlısıyla Tutunsun inşallah bebişiniz 🤲🏼🤲🏼 ayriyeten dikkat ettiğiniz birşey varmı ben ananas avokado çiğ badem kabak çekirdeği içi ceviz yiyorum transfer öncesi ve sonrası 3 gün yiyeceğim şifa niyetine

ayyy sizin de az kalmış hatırlısıyla Tutunsun inşallah bebişiniz 🤲🏼🤲🏼 ayriyeten dikkat ettiğiniz birşey varmı ben ananas avokado çiğ badem kabak çekirdeği içi ceviz yiyorum transfer öncesi ve sonrası 3 gün yiyeceğim şifa niyetine
Ananas dışında aynı şeyleri yiyoruz ananası bazı yerlerde iyi okumadım birdaha araştırın ben kabak çekirdeği yiyorum ilk transferde bence faydası olmuştu inşallah tutunur düşmez inşallah seneye anneler kulübünde buluşalım buradaki herkessssss amin çok amin 😇😍😍

Ananas dışında aynı şeyleri yiyoruz ananası bazı yerlerde iyi okumadım birdaha araştırın ben kabak çekirdeği yiyorum ilk transferde bence faydası olmuştu inşallah tutunur düşmez inşallah seneye anneler kulübünde buluşalım buradaki herkessssss amin çok amin 😇😍😍
Ay ne güzel söylediniz inşallah 2025 temmuz annelerinde buluşmak nasip olur yaaa

Olur olur neden olmasın bizm eksiğimz yok sadece sınanıyoruz sabır tevekkül alcaz şu bebeleri kucağımıza sonrada her sesimiz yükseldiğinde bugünler aklmza gelcek çok para verdik buna diyip susucaz 🤣
Ahahaha Allah iyiliğinizi versin aynen öyle sabredeceğiz inşallah bizim olan bize gelecek 🥰🥰

Arkadaşlar bu kan pıhtılaşması var mı diye yapılan test her yerde yapılıyor mu , illa yapmak için düşük mü yaşamak lazım
Yok yaptırabilirsiniz ben genetik için gitmiştim sehir hastanesine tup bebek baslamadan doktor kendisi ozaman pıhtılaşma da yapalım dedi öyle yaptırdım

X