Kan pıhtılaşma kan sulandırıcı kullanmalı mıyım

Şimdi sizin doktordanda anlıyorum ki önlem amaçlı verenlerde bu kan akışı doğru ilerlesin amacıyla veriyor demekki verilmesi zaten kafama daha çok yatıyo sonuçta kanama vs olursada kesilebilir iğne yani ne biliyim ya öyle karışıkki diyormki sorun olmasa normal yazardı neden 2 hemezgt 1 4g 4g var yani onların normal yazmamasının bir sebebi olmalı sonuçta resmen tıp ikiye bölünmüş bu konuda 🙄
Benim 1 genim heterozigot çıkmıştı. 1 kimyasal yaladım ve ona bağlıyorum nedense

Cnm bende onceden daha bukadar dusugum yokken zeynep kamil genetik bolumune gidip sordum dusuklerinin sebebi en cogu yuzde uç bu olablr sanmiorm dedi ama istersn hap kllan dedi ben ck isrr edince ama onemsiz pihtilasman yok dedi
Memorialde semra hoca var tupbebek yapiormus ona sordurdum gerek yok demis
Uc bes kadin doguma sordm
Raporumu aldgm gebetikcide gerrk yk demisti sonclrn ii demisti
Hematolojiue gttm baska testlerde yapti kalinca kllan dedi bacagmda pihtilasma riskim vrmis ondan ama oda ilk testleri gorunce gerek yok demisti
Devlet hastanesi prof buldum ona sordm gerrk yk dedi ama onlem amacli kalo sesinden sonra yazdi iki gun sonra kalbi durmuş
Osman hocayada sordum birtrk o kalir kalmaz kullan dedi ama o da Bursada
Simdi farkli bir dr a gidiorm birtakm testler istedi dediki bebek kayiplrina bnlr sebep olur o senin yaptirdiklrn sendeki risk hepsi negatif cikinca dusuklerinin sebebi deil dedi igne vermedi serum tedavisi verdi bagisiklik icin
Bende şaşkınım ama kaç tane günde çıktı yada hiç çıkmadı anlamadım bana dediki doktor üç geninde yatkınlık çıktı onada hap verilir diye düşünüyorum kadın doktora gidersin hamile kalınca dedi doktor

Bende şaşkınım ama kaç tane günde çıktı yada hiç çıkmadı anlamadım bana dediki doktor üç geninde yatkınlık çıktı onada hap verilir diye düşünüyorum kadın doktora gidersin hamile kalınca dedi doktor
Yani her bir doktor başka bir şey söylüyor banada demiyorlar ne yapilcak diye

X