kan sulandırıcı kullanmam gereksizmi

Benim kg 78 suan gebelikle beraber boyum 1,80 ustu ama 4000 binlik🙈
Tabii benimde doz degistirebilir ama 3.ay bitecek mesela tekrar kg olcumune bakıp degerlendirir mi bilemedim
İcini skma canim iste her doktor farkli diyor
Ornek vereyim sana bana ilk igne pihti atti diye verildi covid asisi sonrasi oldu asidan 1 ay sonra bacak damarima pihti atti kg vs bakilmadi 7,500 hibor verildi 3 ay vuruldum sonra 6000 bin oksapar dusuldu en son 4000 oksapara inildi yani benim gecmisim dusukten once asiyla alakali basladi maalesef 😔
Keske asiyi olmasaydim
Genetik doktorun tek dedigi genetik sorunun yok yatkinlikta dahil sadece pihti ve dusuk oykunden oturu oksapara devam edersin gebelikte kan akisi azaldigi icin bu daha onemli demisti
Anladım canım çok geçmiş olsun keşke bende olmasaydım aşı bende ilk gebeliğimde bilmeden aşı olmuşum .peki bacaklara pıhtı atma nasıl anlaşıldı?benim dönem dönem bacaklarım morarıyor moraran bölge bastırınca ağrıyor sonra morluk kendiliğinden geçiyor başka yerden çıkıyor .bazı dönemlerde hiç olmuyor.

Anladım canım çok geçmiş olsun keşke bende olmasaydım aşı bende ilk gebeliğimde bilmeden aşı olmuşum .peki bacaklara pıhtı atma nasıl anlaşıldı?benim dönem dönem bacaklarım morarıyor moraran bölge bastırınca ağrıyor sonra morluk kendiliğinden geçiyor başka yerden çıkıyor .bazı dönemlerde hiç olmuyor.
Sagol canim
Morarma demir vitamin eksikliginden olur kan degerlerine baktir
Pihti attiginda bacakta veya vucudun baska yerinde sisme kizariklik kasinti olur ayni sinek isirmis gibi kabarir pihti olan damar disa cikar aman Allah kimsenin basina vermesin

Sagol canim
Morarma demir vitamin eksikliginden olur kan degerlerine baktir
Pihti attiginda bacakta veya vucudun baska yerinde sisme kizariklik kasinti olur ayni sinek isirmis gibi kabarir pihti olan damar disa cikar aman Allah kimsenin basina vermesin
Aminn🙏🏻şifalar dilerim

X