- 21 Ekim 2019
- 5.181
- 25.664
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler canım Eksin çok güzel
Tebrikler canım güzel bir eksi
Dün bende de aynısı oldu. Herşeye hazirlikliyim. Tartıya çıkmaya korkuyorumBoncugum bugün seni pek göremedim. İyisin inşallah İki gündür garip bir şekilde eski kilomdayim o yüzden yemiyorum bakalım yarın nasıl olacak.
Sağol canım asıl bundan sonra canım vermem zor ödem gittiTebrikler canım Eksin çok güzel
Sağol canım ödem diye canım yoksa bu kadar veremiyorumTebrikler canım güzel bir eksi
Kız biz ödemi de veremiyoruz. Bence güzel bir eksi.Sağol canım asıl bundan sonra canım vermem zor ödem gitti
Sağol canım ödem diye canım yoksa bu kadar veremiyorum
Teşekkürler canımmTek öğün güzel menü olmuş afiyet olsun, adım sayısı da harika
Canımmm doğum günün kutlu olsun, keyfin bol huzurun sonsuz olsun inşallahLenaG kaptanım ben misafirlerim olacağı için bir hafta izin istiyorum, aktif katılım sağlarım. Sadece menü ve spor bildirimi yapmayacağım. Liste yapmaya devam ederim. Benim doğum günüm için geliyorlar diyete dikkat edemem büyük ihtimalle ama çok abartmamaya çalışırım
Sağol canımmCokk geçmiş olsun canım
Teşekkürler kaptanımmAdım harika menü sade inşallah tartı şahane
Eşinin doğum günü kutlu olsun cancağızımm nice mutlu yaşları olsunTatlı telaşlar yaşiyorsun demek çok sevindim. 22 Kasim' da da eşimin doğum günü var sen de yay burcusun o zaman misafirim geleceği zaman aynı deliligi ben de yaparım yemekleri şimdiden planlaman gayet güzel.
Tartı mevzusunda takıma olumlu bir şeyler sunamamak üzüyor yoksa cabaladigimin farkındayım ve asla vazgeçmem kuzum. Destekcilerim de ayrıca avantajim iyi ki varsınız.
Afiyet olsun canım artı çpktan gitmiştir menün gayet güzel
Afiyet eksi olsun canım çok güzel
Anam ananm iradene maşallah yarın sabah yartıdan sonra ödül olarak neden olmasın
Azıcık yemişsin ablam sebebini okudum tartı yüzümüzü güldürsün inş
Afiyet eksi olsun canım çok gğzel dengeli bir menü
Hele hele rakibeme bak erkenden bitirmiş yemek işini bol eksi olsun canım
İnsan önce gözünden doyuyor afiyet eksi olsun canım
Ellerine sağlık kaptaniçem
Adım harika menü sade inşallah tartı şahane
Direniyorum acılarına dünyaaaa diyeyim sen anla
Erlen ve tadımlil olmuş kalori olarak baya az bence bol ekai olsun canım
Dolma ekmek nohut üçü birarada olmasa iyi olurmuş ama miktarları gayet az bol ekai olsun
Bol eksi olsun boncuğum afiyet olsun
Çok teşekkür ederim kaptanım Valla çok su içemedim. Dışarıda olunca aklıma gelmiyor bi de sürekli wc bulamıyorumGuzel olmus afiyet olsun
Açık büfeden saglikli tercihler yapanilmissin. Miktarlar da kontrollü. Tuzu tadi yerinde olduğu icin ödem olabilir. Bol su yesil cay ile yarina hazırlık yapalim
Niye çıldırdın kuzu
Teşekkür ederimm inandığınız için hafif mi değil mi siz karar verinAfiyet olsun çiçeğim güzel menü
Öyledir kaptanım da annemle babam ablam ve 2 küçük yeğenimle gelecek cumartesi akşam yapamam daha diye son kez yaptım. Bugün de pazara gideceğim markete bebek arabası ve yokuş. Temizlik yapacağım işim çok yani içimde kalmasın diye yaptım
Çeşit çok olsa da azar azar yemişsin bugün daha hafif beslenerek dengelersin, sen yaparsın
Bu çocuklar insanın aklını alıyor, benimki de para yutmuştu, ben lavabodayken, geldi Bi de diyor ben para yuttum üç gün hastanelere taşındık biz de. Allah'tan bir operasyona gerek kalmadan çıktı.
Çok güzel menü aslında neden çıldırdım dedin kıız
Geldim geldimBir kızımızı daha kaçırdık
Teşekkür ederim canım çabalıyoruz valla hepimiz yüzümüz gülür inşallahHepinizden Allah razı olsun
Bugün röntgen temiz çıktı şükür
Oğlum küçük değil 10 yaşında ama otizm. Fiziksel gelişiminde boylu poslu artık birşeyleri saklamakta ve uzaklastirmakta zorlanıyoruz. Yaramazlikta cin gibi çünkü
Rabbim dermansız dert vermesin bugüne şükür ne diyelim
Basın sağolsun canım
Ayy geçmiş olsun
Hamd olsun
Evet ileri yitmek için geri nefes alıyor çünkü,
Baya bı karın darlığı sezdim. Maşallah azmin müthiş canım
Günayydııınnlarrr tartı kimseyi üzmesin inşallah
Günaydın canın tebrik ederim eksin harikaGünaydın kızlar ben artık 70 ler ligindeyim
Geçen cumartesi: 82.1
Bugün 79.8
Fark: 2.3 kilo
LenaG Cicekbocekkaktus
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim buranın o kadar yardımı faydası oluyor ki , hem sizin menüler bana fikir oluyor hem kendimi yalnız hissetmiyorum hem de siz bizleri gazlıyorsunuz , iyi ki varsınız hepiniz
Eki Görüntüle 3504512
Teşekkür ederimGünaydın canın tebrik ederim eksin harika