Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Geçen hafta .70.1
Bu cumartesi. 69.0
Eksi 1.100 grm
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
1000063471.jpg

günaydınlar herkese,
pazartesi-perşembe ve cumartesi sabah tartı sonuçlarımı ekliyorum, diyetime sporuma döndüğüm gün başlangıç tartısı 71.0, 3 gün ağır detox sonrası ödem attığım gün(gruba ilk tartı fotosu attığım zaman) 67, dengeli beslenme ve sporla devam ettiğim halimle 68.3 bu sabah.
ne saymalıyım -2.7 mi +1.3 mü size bırakıyorum 😂😂

Eklentiler

• IMG_1757.jpeg
    IMG_1757.jpeg
    30,1 KB · Görüntüleme: 6
Tek öğün güzel menü olmuş afiyet olsun, adım sayısı da harika 👍 🥰
Teşekkürler canımm 🥰

LenaG LenaG kaptanım ben misafirlerim olacağı için bir hafta izin istiyorum, aktif katılım sağlarım. Sadece menü ve spor bildirimi yapmayacağım. Liste yapmaya devam ederim. 🙏 ❤️ Benim doğum günüm için geliyorlar diyete dikkat edemem büyük ihtimalle ama çok abartmamaya çalışırım ❤️
Canımmm doğum günün kutlu olsun, keyfin bol huzurun sonsuz olsun inşallah 🙏🏻 🥳😍

Cokk geçmiş olsun canım 🌼
Sağol canımm ❤️🥰

Adım harika menü sade inşallah tartı şahane 🥳
Teşekkürler kaptanımm 🥰

Tatlı telaşlar yaşiyorsun demek çok sevindim. 22 Kasim' da da eşimin doğum günü var sen de yay burcusun o zaman :KK68:misafirim geleceği zaman aynı deliligi ben de yaparım yemekleri şimdiden planlaman gayet güzel.
Tartı mevzusunda takıma olumlu bir şeyler sunamamak üzüyor yoksa cabaladigimin farkındayım ve asla vazgeçmem kuzum. Destekcilerim de ayrıca avantajim iyi ki varsınız. :dua::dua::dua:
Eşinin doğum günü kutlu olsun cancağızımm nice mutlu yaşları olsun 🥳🌸

Afiyet olsun canım artı çpktan gitmiştir menün gayet güzel ❤️

Afiyet eksi olsun canım çok güzel 🥰

Anam ananm iradene maşallah yarın sabah yartıdan sonra ödül olarak neden olmasın 🥳

Azıcık yemişsin ablam sebebini okudum tartı yüzümüzü güldürsün inş ❤️

Afiyet eksi olsun canım çok gğzel dengeli bir menü ❤️

Hele hele rakibeme bak erkenden bitirmiş yemek işini bol eksi olsun canım 🥰

İnsan önce gözünden doyuyor afiyet eksi olsun canım 😋😘

Ellerine sağlık kaptaniçem ❤️🥰

Adım harika menü sade inşallah tartı şahane 🥳

Direniyorum acılarına dünyaaaa diyeyim sen anla 🤣

Erlen ve tadımlil olmuş kalori olarak baya az bence bol ekai olsun canım 🥰❤️

Dolma ekmek nohut üçü birarada olmasa iyi olurmuş ama miktarları gayet az bol ekai olsun 🥰

Bol eksi olsun boncuğum afiyet olsun 🥰

Günaydın canim aramızda kalsın hala artiyim 🙈. Biraz geç tartılcam wc vs sonrası

Guzel olmus afiyet olsun 💙

😍👌

Açık büfeden saglikli tercihler yapanilmissin. Miktarlar da kontrollü. Tuzu tadi yerinde olduğu icin ödem olabilir. Bol su yesil cay ile yarina hazırlık yapalim🥰

Niye çıldırdın kuzu
Çok teşekkür ederim kaptanım 🥰 Valla çok su içemedim. Dışarıda olunca aklıma gelmiyor bi de sürekli wc bulamıyorum
Afiyet olsun çiçeğim 🌸 güzel menü

Öyledir kaptanım da annemle babam ablam ve 2 küçük yeğenimle gelecek cumartesi akşam 😱 yapamam daha diye son kez yaptım. Bugün de pazara gideceğim markete bebek arabası ve yokuş🥴. Temizlik yapacağım işim çok yani 🤭🥰içimde kalmasın diye yaptım 😂😂

Çeşit çok olsa da azar azar yemişsin bugün daha hafif beslenerek dengelersin, sen yaparsın 🥰

Bu çocuklar insanın aklını alıyor, benimki de para yutmuştu, ben lavabodayken, geldi Bi de diyor ben para yuttum 🥴 üç gün hastanelere taşındık biz de. Allah'tan bir operasyona gerek kalmadan çıktı.

Çok güzel menü aslında neden çıldırdım dedin kıız🥰
Teşekkür ederimm inandığınız için hafif mi değil mi siz karar verin 😂
Bir kızımızı daha kaçırdık 😂😂
Geldim geldim 😂😂
Hepinizden Allah razı olsun ♥️
Bugün röntgen temiz çıktı şükür 🤲
Oğlum küçük değil 10 yaşında ama otizm. Fiziksel gelişiminde boylu poslu artık birşeyleri saklamakta ve uzaklastirmakta zorlanıyoruz. Yaramazlikta cin gibi çünkü 🙄😅
Rabbim dermansız dert vermesin bugüne şükür ne diyelim ♥️

Basın sağolsun canım

Ayy geçmiş olsun ♥️

Hamd olsun 🤲

Evet ileri yitmek için geri nefes alıyor çünkü,🙄

Baya bı karın darlığı sezdim. Maşallah azmin müthiş canım 😘
Teşekkür ederim canım çabalıyoruz valla hepimiz yüzümüz gülür inşallah 😂😂

Günaydın kızlar ben artık 70 ler ligindeyim 🤣🤣🤣🤣
Geçen cumartesi: 82.1
Bugün 79.8
Fark: 2.3 kilo
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim buranın o kadar yardımı faydası oluyor ki , hem sizin menüler bana fikir oluyor hem kendimi yalnız hissetmiyorum hem de siz bizleri gazlıyorsunuz , iyi ki varsınız hepiniz 😍🙏🏻
64C3798E-5039-43B0-A912-29B766EC42D4.jpeg

Dünkü menümü yazayım. Tartılmak için azıcık bekleyip öyle tartılıcam. İnş çok güzel eksi görürüz. Ödem tutmamışımdır ben de.
Sabah 9:30
1 kaşarlı omlet 1 yumurtadan
Domates salatalık
6 zeytin
1 dilim peynir
1 çay kaşığı bal
1 ceviz

Ara 15:00
1 kuru kayısı 1 ceviz

Akşam 16:45
1 yk yoğurtlu patlıcanlı meze
Yarım yk kaşığı yoğurtlu semizotu