kalori diyeti ile zorlanmadan kilo verelim :)

Sagol canm cok tuttum kendimi valla. Adet oldm çok şükür. Tatlı krizi geliyor arada nescafe çok iyi olmasa da onla bastiriyorum .birkaç güne o da yok olur listemde insallah. Hemde çok fenayım kemiklerim ağrıyor resmen. Çocukla çok zor oluyor
. Sizlerin menüleri nasıl
haklisin . dedim ben sana olursun regli die gozun aydin :) benimde tam bugun geldi maf oldum hep uykum var

Ya suyu sayamadim ama en az 10 bardak olmustur
2guzel sehir ne sanslisin hem orayi goruon hem ankarada yasiosun :)
istanbulu sevmiyorum ben cok kasvetli bir sehir ankarayaysa resmen asigim
annenin yaninda ; olupta bu kadar az yemen bi mucize :)
En cok annem yedirmiyo zaten :) nefret eder kilodan kendisi benden zayif babam dahil kardeslerimde incecikler bi ben sisko oldum iclerinde

Ya suyu sayamadim ama en az 10 bardak olmustur
istanbulu sevmiyorum ben cok kasvetli bir sehir ankarayaysa resmen asigim

En cok annem yedirmiyo zaten :) nefret eder kilodan kendisi benden zayif babam dahil kardeslerimde incecikler bi ben sisko oldum iclerinde
su iyi 2 litre icmissin .
istanbulu bence sevmemenin sebebi sakin yerleri sevdigin icindir . istanbul tam bi kargasa ..
anne yedirmiyomu duyda inanma :) ne guzel iste

Slm kızlar ben hala kaç calori almam gerektiğini tespit edemedim.2000 küsür çıkıo düz hesap.boy 163 kilo 72.
Sabah 1 yumurta
Yarım dilim beyaz ekmek bşr brd.çay.
Ara öğün yarım simit 3 brd çay
Öğlen 6 kaşık pirinç çorbası 2 kşk pilav
Ara öğün yeşil çay cennet meyvesi
Akşam 4 köfte ama kızartma değil.4 kşk pilav.
Su sıfır.hiç içemşyorum yaa.
Sizce bu yediklerim nsl.

Slm kızlar ben hala kaç calori almam gerektiğini tespit edemedim.2000 küsür çıkıo düz hesap.boy 163 kilo 72.
Sabah 1 yumurta
Sizce bu yediklerim nsl.
Aynı boydayiz canm 1700 cal gunluk ihtiyav. Daha azını yemedikce zayiflayamayiz. Bence pirinç çok olmuş canm.

Sabah 1 yumurta
Sizce bu yediklerim nsl.
Suya tarçın limon elma dilimi salatalık atmayı deneyebikirsin. Yda bir dilim portakal kivi gül bile olur. Tadı farklilasinca icmen kolay olur insallah. Yürüyüş spor var miydi

Sabah 1 yumurta
Sizce bu yediklerim nsl.
canim su icmessen vucudun odem tutar ve kilo basar bide metebolizmayi calistirir su.
daha once kalprini yazmistik canim 1200 kalpri senin icin yeterli olacaktir . karbonhidrad cok tuketmissin princ cok fazla var ustelik beyaz ekmekte var bide simit ustune ? tatlim menunde duzenleme yapman lazim kalori programini yukledinmi

anladim tatlim olsun . gezmelerdemiydin bugun :) evde internet galiba , bendede olsa iyi olur ya teldeki yetmiyor :/
Telle ugrasilirmi kız kontor dayanmaz eve niye almıyorsun :/ yok oğlanı berbere götürdüm ondan sonrada yemek yedik dışarda geldik :))

Telle ugrasilirmi kız kontor dayanmaz eve niye almıyorsun :/ yok oğlanı berbere götürdüm ondan sonrada yemek yedik dışarda geldik :))
ayyy ne guzel ana ogul :) dayanmio erken den bitio . canin taadduttlu oluyor 2 sene . ev almayi dusunuoz aylik odemesi olacak . eee internette ole ucuz bisi degil . adam tek can calisiyor sonucta :/

ayyy ne guzel ana ogul :) dayanmio erken den bitio . canin taadduttlu oluyor 2 sene . ev almayi dusunuoz aylik odemesi olacak . eee internette ole ucuz bisi degil . adam tek can calisiyor sonucta :/
Haklısın :)) bizde ev almayı düşünüyoruz bakalim ınş :))

Günaydın hanımlar bugün sabah kahvaltı yapamadım ama öğrencimin annesi cevizli tarçınlı kek yapmış hiç dayanamam 2 dilim yedim.ama acısını çıkaracağım 2 saat yürüyüş var okuldan sonra.Ya biri bana kızsın ne demek iki dilim kek

X