- 25 Ocak 2016
- 1.473
- 2.232
- 34
Ne sınırı canmsende sınırdasin canim Z zeynebim111
Doğrudur canm. Ah benim kizim hala zor canı sağolsun.. İnsallah veririz ya. 2. Ye hamile kalcm korkusu da varindirmedim leslie yi youtubeden takip ediyorum. Baslarsam direk youtube den acip izlicem
evet canim . bende seni hatirliyorum. Ben bi ara cok guzel verdim aslinda 72 felan oldum oglum zor bir bebekti cunku buyudukce rahatladi bende hareketsizlikten aldim tekrar. Insallah bu defa vericez
Korkarsan basinagelir icini rahat tut isteyene kadar olmaz insallah. Bende hic hazir degilim cunki ama icimi rahat tutmaya calisiyorum. Korkunca basina geliyo cunkuDoğrudur canm. Ah benim kizim hala zor canı sağolsun.. İnsallah veririz ya. 2. Ye hamile kalcm korkusu da var
Ya cok cikmis bence 1200 felan yeter 2425 cok cok fazlaKızlaaar sayfanın başındaki calori hesaplamay girdim bana 2425 cal çıktı bu çok değil mi yaa.ben normalde bu kadar cal.almadım ki.ters tepmesin zayıflayayım derken.bu arada 163 boy 72 kilo hedef 62.
Dimi ya.banada bi garip geldi.bişey sormak istiyorum.aranızda çalışan varmı.ben iş yerinde öğle yemeği yemiyorum.sizler nasıl yapıyorsunuz.yani malum diyet listelerinde olanları iş yerine götğrmek imkansız.Ya cok cikmis bence 1200 felan yeter 2425 cok cok fazla
Maleef ben calismiyorum ama vardi galib bi arkadas calisam gorurse cvp verirDimi ya.banada bi garip geldi.bişey sormak istiyorum.aranızda çalışan varmı.ben iş yerinde öğle yemeği yemiyorum.sizler nasıl yapıyorsunuz.yani malum diyet listelerinde olanları iş yerine götğrmek imkansız.
Peki günlük kalorin kaç sen laçka verdinKızlar bende katılmak istiyorum aranıza ben yaklaşık 20gunde 5kilo verdim kalori diyeti ile :)
Sinir 1200 ama genelde 800 900 alıyorum :)Peki günlük kalorin kaç sen laçka verdin
herseyden yiyebiliosun canim ama kalori miktarini aşmadan . oglen meyveyle gecistirebilirsin . hic biai ymessen metebolizman yavaslr kg vermen zorlasir normalde 3 ara 3 ana ogun yemek gerekiyorDimi ya.banada bi garip geldi.bişey sormak istiyorum.aranızda çalışan varmı.ben iş yerinde öğle yemeği yemiyorum.sizler nasıl yapıyorsunuz.yani malum diyet listelerinde olanları iş yerine götğrmek imkansız.
boyun kac kg kac canim ?Şimdi ben hesapladım günlük kalorim 2130 fln çıktı kaç almam lazım
sendr ortalama 1200 1300falan yapsan yeterli canmKızlaaar sayfanın başındaki calori hesaplamay girdim bana 2425 cal çıktı bu çok değil mi yaa.ben normalde bu kadar cal.almadım ki.ters tepmesin zayıflayayım derken.bu arada 163 boy 72 kilo hedef 62.
senin boy kilo kac canmŞimdi ben hesapladım günlük kalorim 2130 fln çıktı kaç almam lazım
neden ole bi korkun var canm onlem almiomusunDoğrudur canm. Ah benim kizim hala zor canı sağolsun.. İnsallah veririz ya. 2. Ye hamile kalcm korkusu da var
canim sende tartil istersen guncel kilonu yaz daha pazartesiye var cunku.Ben 79 kiloyum canim yani en son tartildigimda oyleydim
vucut endeksi canm oboziteye sinirdasin yani boya gore . ben 1ci dercede obozite cikiom misal . dgrudaNe sınırı canm
haftada kac farkedio canm peki merak ettim heSinir 1200 ama genelde 800 900 alıyorum :)
bende coook diyetler denedim inan fazlasiyla geri aldim bundan inanlmaz memnunum hic birseyde gozum kalmiyor herseyden yiyorum .. en son dukan yaptim arti 5 kilo aldim dayanamadim cunku . dahada istahim acildi . suan iyiyim sukur 2 hafta olacak . burda beraber verelim kilolari buyur gel :) farsecret kullaniom bendeBen bir program yukledim onunla kalori diyeti yapiyorum ve sporada basladim. kalori diyeti daha guzel bencediger diyetlerden çünkü yapamıyorum diger türlü