kalori diyeti ile zorlanmadan kilo verelim :)

Bende yazio kullaniyorum eliptik bisiklet aldim gunde 100 dakika yapmayi planliyorum. Cok ugrastim bu kilo problemiyle bu sefer yenicem

Bende yazio kullaniyorum eliptik bisiklet aldim gunde 100 dakika yapmayi planliyorum. Cok ugrastim bu kilo problemiyle bu sefer yenicem
cokta yuklenmene gerek yok canim yavas yavas yap . ilk 15 dakkayla basla ilerde ilerletirsin. biz hepmiz leslie yapcaz sende katilmak istermisin . leslie 1mile 15 dkka .
burdaki butun bayanlar cok kararli ve istikrarli . hepimiz insallah basari hikayeleriyle son bulacak diyetimiz :)

Tam emin degilim fakat 1 ay oluyo galiba.
Metobolizmam cok yavaş malesef şekeri hayatimdan tamamen çıkardım arada sadece 1 kurabiye mesela yiyorum dayanamazsam
kac kalori tuketiosun canm . bide kac ogun yiyoraun bu cok onemli . heleki metebolizman yavassa mutlaka 3 ana ogun 3 ara ogun yemelisin bak gor nasil hizlancak . bide en az 1.5litre su canm

kac kalori tuketiosun canm . bide kac ogun yiyoraun bu cok onemli . heleki metebolizman yavassa mutlaka 3 ana ogun 3 ara ogun yemelisin bak gor nasil hizlancak . bide en az 1.5litre su canm
1200 kalori almam gerekiyor ben genelde 1000 kaloride kaliyorum. leslie yapabilirim bende fakat misafirim olacak bu hafta pazartesiden sonra baslayabilirim

bu arada kizlar hatrlatayim bu diyette cok guzel sonuclar almak istiyorsaniz mutlaka 3 ana ogun 3 ara ogun yemelisiniz .. ve en az 1.5 litre su iceceklerden haricen .. evde olanlar acsin muzigin sesini 15 dakka gobek atsin .. bulasik makinasina bol bol egilip kalkin :) her aninizi degerlendirin ... illa disari cikip tempo tempo yapmaniza gerek yok :) evdede hersey mevcut ... leslie heryeri calistirior bu arada cok enerjik hareketli bisi sadce o bile yeter ...

1200 kalori almam gerekiyor ben genelde 1000 kaloride kaliyorum. leslie yapabilirim bende fakat misafirim olacak bu hafta pazartesiden sonra baslayabilirim
tamam canim bende ayni aliorum . 1200. cokta asagi dusurme hareket edersen 1200 falan al hareketsiz isen 1000 kalori al. az kalori almak daha cok kilo vermeni ifade etmez canm unutma . aksine kilo verimin durur hberin olsun :)

yarin baslarsin menunu yazmaya gramajlarini yazmaya gerek yok isimlerini yazarain en altinada toplam tukettigin kalori miktarini yazarsin spor suyuda eklersin aklinda olsun canim ben yatayim sabah oglan erken kalkar iyi geceler :) V Vanilyalikahve

Günaydın kizlar
gunaydin tatlim
tamamcanim bugun bulabilirsem tartilayim. Bulunsugum yerde var ama analog. Beni 76 felan gosteriyo hic zannetmiyorum 76 oldugumu az gosteriyo baska tarti buluram tartilayim. Olmazsada en gec cumartesi

gunaydin.
canim ama kiyafetsiz ve ac karina tartilcaksiniz

Kızlar63.3 olmusum bakalm pazartesiye kadarne olacak. Kalori hesabi iyi oldu sabah iyi frenledim kendimi
cok sevindim canim :) kalori hesabiyla ne kadar hizli kg verdigini goreceksin :)
Evet canm. Esim olsun istiyor. Sanirim Beni emzirmek koruyor. Yani insallah oyledir .
sut korumaz canm yoksa ayni sene icinde kadin hamile kalamazdi . nie bu kadar acele ediyo esin . sende insansin yani . bu cocugun ilgiye alakaya ihtiyaci varken obur cocuga mi bakican . herseyin bi zamani var . sende yipranican ekna et esini oturup konusmalisin ...

Cok uzuldum halbuki zayif duruyorum
iste ideal die bisi varya ondan :) canm
Kizlar gunaydin akşama tam liste olarak mi vericez yediklerimizi
gunaydin canm
evet canim .. yediklerini yarsin altina tukettigin kalori miktarinida yaz toplamini . suyunu sporunu yaz okdar :)

Keske olsa canm kac Kez konustum.Kimi emzirmeyle korunabiliyormus cnm. Birazda caktirmadan takvim yontrmini kullaniyorum.

Insallah cnn bakalim

Günaydın hanımlar. sabah tartıştım 79.9 Bu nedir böyle??Neyse bunü son kez görüyorum nede olsa.sabah kahvaltısı kızarmış ekmek 1 dilim peynir 5 yeşil zeytin domates salatalık şekersiz çay. toplam kalori 210.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…