ne kadar surede verdin 5 kg mi ?Ve bende 75kg ile basladigim diyet yolunda suan 70kg olarak devam ediyorum :)
Bende yazio kullaniyorum eliptik bisiklet aldim gunde 100 dakika yapmayi planliyorum. Cok ugrastim bu kilo problemiyle bu sefer yenicembende coook diyetler denedim inan fazlasiyla geri aldim bundan inanlmaz memnunum hic birseyde gozum kalmiyor herseyden yiyorum .. en son dukan yaptim arti 5 kilo aldim dayanamadim cunku . dahada istahim acildi . suan iyiyim sukur 2 hafta olacak . burda beraber verelim kilolari buyur gel :) farsecret kullaniom bende
Tam emin degilim fakat 1 ay oluyo galiba.ne kadar surede verdin 5 kg mi ?
cokta yuklenmene gerek yok canim yavas yavas yap . ilk 15 dakkayla basla ilerde ilerletirsin. biz hepmiz leslie yapcaz sende katilmak istermisin . leslie 1mile 15 dkka .Bende yazio kullaniyorum eliptik bisiklet aldim gunde 100 dakika yapmayi planliyorum. Cok ugrastim bu kilo problemiyle bu sefer yenicem
kac kalori tuketiosun canm . bide kac ogun yiyoraun bu cok onemli . heleki metebolizman yavassa mutlaka 3 ana ogun 3 ara ogun yemelisin bak gor nasil hizlancak . bide en az 1.5litre su canmTam emin degilim fakat 1 ay oluyo galiba.
Metobolizmam cok yavaş malesef şekeri hayatimdan tamamen çıkardım arada sadece 1 kurabiye mesela yiyorum dayanamazsam
1200 kalori almam gerekiyor ben genelde 1000 kaloride kaliyorum. leslie yapabilirim bende fakat misafirim olacak bu hafta pazartesiden sonra baslayabilirimkac kalori tuketiosun canm . bide kac ogun yiyoraun bu cok onemli . heleki metebolizman yavassa mutlaka 3 ana ogun 3 ara ogun yemelisin bak gor nasil hizlancak . bide en az 1.5litre su canm
tamam canim bende ayni aliorum . 1200. cokta asagi dusurme hareket edersen 1200 falan al hareketsiz isen 1000 kalori al. az kalori almak daha cok kilo vermeni ifade etmez canm unutma . aksine kilo verimin durur hberin olsun :)1200 kalori almam gerekiyor ben genelde 1000 kaloride kaliyorum. leslie yapabilirim bende fakat misafirim olacak bu hafta pazartesiden sonra baslayabilirim
tamam canm sen pazartesi baslarsin lesliene1200 kalori almam gerekiyor ben genelde 1000 kaloride kaliyorum. leslie yapabilirim bende fakat misafirim olacak bu hafta pazartesiden sonra baslayabilirim
tamamcanim bugun bulabilirsem tartilayim. Bulunsugum yerde var ama analog. Beni 76 felan gosteriyo hic zannetmiyorum 76 oldugumu az gosteriyo baska tarti buluram tartilayim. Olmazsada en gec cumartesicanim sende tartil istersen guncel kilonu yaz daha pazartesiye var cunku.
gunaydin.Günaydın kizlar
Evet canm. Esim olsun istiyor. Sanirim Beni emzirmek koruyor. Yani insallah oyledir .neden ole bi korkun var canm onlem almiomusun
Cok uzuldum halbuki zayif duruyorumcanim sende tartil istersen guncel kilonu yaz daha pazartesiye var cunku.
vucut endeksi canm oboziteye sinirdasin yani boya gore . ben 1ci dercede obozite cikiom misal . dgruda
gunaydin tatlimGünaydın kizlar
canim ama kiyafetsiz ve ac karina tartilcaksiniztamamcanim bugun bulabilirsem tartilayim. Bulunsugum yerde var ama analog. Beni 76 felan gosteriyo hic zannetmiyorum 76 oldugumu az gosteriyo baska tarti buluram tartilayim. Olmazsada en gec cumartesi
gunaydin.
cok sevindim canim :) kalori hesabiyla ne kadar hizli kg verdigini goreceksin :)Kızlar63.3 olmusum bakalm pazartesiye kadarne olacak. Kalori hesabi iyi oldu sabah iyi frenledim kendimi
sut korumaz canm yoksa ayni sene icinde kadin hamile kalamazdi . nie bu kadar acele ediyo esin . sende insansin yani . bu cocugun ilgiye alakaya ihtiyaci varken obur cocuga mi bakican . herseyin bi zamani var . sende yipranican ekna et esini oturup konusmalisin ...Evet canm. Esim olsun istiyor. Sanirim Beni emzirmek koruyor. Yani insallah oyledir .
iste ideal die bisi varya ondan :) canmCok uzuldum halbuki zayif duruyorum
gunaydin canmKizlar gunaydin akşama tam liste olarak mi vericez yediklerimizi
Keske olsa canm kac Kez konustum.Kimi emzirmeyle korunabiliyormus cnm. Birazda caktirmadan takvim yontrmini kullaniyorum.gunaydin tatlim
canim ama kiyafetsiz ve ac karina tartilcaksiniz
cok sevindim canim :) kalori hesabiyla ne kadar hizli kg verdigini goreceksin :)
sut korumaz canm yoksa ayni sene icinde kadin hamile kalamazdi . nie bu kadar acele ediyo esin . sende insansin yani . bu cocugun ilgiye alakaya ihtiyaci varken obur cocuga mi bakican . herseyin bi zamani var . sende yipranican ekna et esini oturup konusmalisin ...
iste ideal die bisi varya ondan :) canm
gunaydin canm
evet canim .. yediklerini yarsin altina tukettigin kalori miktarinida yaz toplamini . suyunu sporunu yaz okdar :)