kalori diyeti ile zorlanmadan kilo verelim :)

indirmedim leslie yi youtubeden takip ediyorum. Baslarsam direk youtube den acip izlicem

evet canim . bende seni hatirliyorum. Ben bi ara cok guzel verdim aslinda 72 felan oldum oglum zor bir bebekti cunku buyudukce rahatladi bende hareketsizlikten aldim tekrar. Insallah bu defa vericez
Doğrudur canm. Ah benim kizim hala zor canı sağolsun.. İnsallah veririz ya. 2. Ye hamile kalcm korkusu da var

Doğrudur canm. Ah benim kizim hala zor canı sağolsun.. İnsallah veririz ya. 2. Ye hamile kalcm korkusu da var
Korkarsan basinagelir icini rahat tut isteyene kadar olmaz insallah. Bende hic hazir degilim cunki ama icimi rahat tutmaya calisiyorum. Korkunca basina geliyo cunku

Kızlaaar sayfanın başındaki calori hesaplamay girdim bana 2425 cal çıktı bu çok değil mi yaa.ben normalde bu kadar cal.almadım ki.ters tepmesin zayıflayayım derken.bu arada 163 boy 72 kilo hedef 62.

Dimi ya.banada bi garip geldi.bişey sormak istiyorum.aranızda çalışan varmı.ben iş yerinde öğle yemeği yemiyorum.sizler nasıl yapıyorsunuz.yani malum diyet listelerinde olanları iş yerine götğrmek imkansız.
Maleef ben calismiyorum ama vardi galib bi arkadas calisam gorurse cvp verir

Dimi ya.banada bi garip geldi.bişey sormak istiyorum.aranızda çalışan varmı.ben iş yerinde öğle yemeği yemiyorum.sizler nasıl yapıyorsunuz.yani malum diyet listelerinde olanları iş yerine götğrmek imkansız.
herseyden yiyebiliosun canim ama kalori miktarini aşmadan . oglen meyveyle gecistirebilirsin . hic biai ymessen metebolizman yavaslr kg vermen zorlasir normalde 3 ara 3 ana ogun yemek gerekiyor

Kızlaaar sayfanın başındaki calori hesaplamay girdim bana 2425 cal çıktı bu çok değil mi yaa.ben normalde bu kadar cal.almadım ki.ters tepmesin zayıflayayım derken.bu arada 163 boy 72 kilo hedef 62.
sendr ortalama 1200 1300falan yapsan yeterli canm

Ben bir program yukledim onunla kalori diyeti yapiyorum ve sporada basladim. kalori diyeti daha guzel bencediger diyetlerden çünkü yapamıyorum diger türlü
bende coook diyetler denedim inan fazlasiyla geri aldim bundan inanlmaz memnunum hic birseyde gozum kalmiyor herseyden yiyorum .. en son dukan yaptim arti 5 kilo aldim dayanamadim cunku . dahada istahim acildi . suan iyiyim sukur 2 hafta olacak . burda beraber verelim kilolari buyur gel :) farsecret kullaniom bende

X