kalori diyeti ile zorlanmadan kilo verelim :)

aynen öyle canım bir kaç kez gittim hatta bir kez kimyasal geçirdim geçen ayda 6 gün gecikmenın ardından adet oldum.neyse vardır elbet bir zamanı.dediğin gibi stres herşeyi çok etkiliyor artık buna üzülmekten mi ya da başka sorunlardan mı bilmiyorum ama 27 yaşındayım ve belimde birde omurilikte fıtıklarım var ve beni gerçekten çok zorluyor.hayattan zevk alamıyorum ya böyle kıpır kıpır enerjik bir halim yok.kilo verince belki kendimize geliriz :) ben herşeye uyarım yeterki motive olacağımız şeyler olsun bu kez başaracağız inşallah

Leslie olur ama pazatesi baslayabilirim ben ancak kendi evimde degilim suan burda yapamam
olur canim sen pazartesi basla ama hareketide eksik etme :)
aynen ole bende kendimi yasli ve yorgun hissediorum is yapinca hemen bellerim kopuo . benimde 6gun gecikti . bugun oldum . 1.5 kg arti ciktim sok oldum . ama normalmis .
bide kg fazla olunca hic birseye adapte olamiosun mutsuzsun. ben evime bi turlu adapte olamiom şöle cazgır fikir fikir dedigin gibi olmak istiyorum . olucaz ama drmi birakmak pes etmek yok
oooo menuler verilmeye baslamis :) super . bende aksama paylasayim : ) bende ayni programi kullaniorum

kızlar ben akşamları giremiyorum pek oğlanın dersleri oluyor ev işi yemek derken ama gün içinde yazarım mutlaka.programı indireceğim akşam.sabah paylaşırım kaloriyi.pes etmek yok ve akşam leslie de başlamayı düşünüyorum 1 mil olana.

tamam canim ayni programi kullanalim adini vereyim sana... fatsecret adı

bunu indirebilirsiniz kizlar 15 dakka . bunu yapalim daha sonra hafif geldiginde yuruyus,yarim saatlik olana baslariz :)

Yemekten sonra bisey yememeye calisicam insallah basarabilirim

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-22-19-51-44.png
    111,2 KB · Görüntüleme: 60
bide sunu soyleyim tatlim belki bilmiosundur ... sey die dusunme hani ne kadar az kalori tuketrsem okdar cok kg veririm die . aktivitenden az kalori yersen daha cok bu kiloya döner ben cok arastrdim zamaninda cunku . vucuduna gore kalori tuket . bence kalorin az degilmi oglumbenimherseyim

bende tam tersi kilo almaya çalışanlardanım.inanın kilo almaya çalışmak kilo vermekten daha zor.

bende tam tersi kilo almaya çalışanlardanım.inanın kilo almaya çalışmak kilo vermekten daha zor.
o konuda cok haklisin canim ya . biz istedikmi veriypruz irademize sahip cikarsak. ama kilo almak isteyenler istedigi zamn alamiyor malesef allah yardimciniz olsun uzme kendini rabbim buyuktur

Hicbirsey yapmadim sayilir bugun normal o yuzden. Tum gun ecim icindeydim misafir gibi oturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…