- 21 Ekim 2016
- 1.481
- 3.541
- 33
arada tuh hali degisit olcak okdarcanımı sıkma seni ble yerim bak :) ruh halim kötü şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arada tuh hali degisit olcak okdarcanımı sıkma seni ble yerim bak :) ruh halim kötü şuan
ilk sayfadaki formudoldur canimhemende tartil bildirim yap canm . kiyafetsiz ve ac karina yatin sabah bidirirsin :)benım yasım 29 boyum 1.65 kılomda 65:)
GECEN SENE BU ZAMANLAR 54 KILOYDUM...
tamam yarın sabah bıldırıyorum canım.ilk sayfadaki formudoldur canimhemende tartil bildirim yap canm . kiyafetsiz ve ac karina yatin sabah bidirirsin :)
canim listeni goremedim vazmigectin :)KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Melekler_gibi58
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :18
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:0
Yaşadığınız şehir:Köln almanya
Boyunuz :166
Kilonuz:58.9
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :/
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Kalçalarimdan kurtulmak icin
Canim evde degilim telefonumun internetide cok az o yuzden lek giremiyorum. Listede veremiyorum cunku farkli farkli seylerden kucuk kucuk yiyorum yani hesaplama yaoamiyorum. Ama genel olarak protein agirlikli yiyorum ve ekmek yemiyorum. Spor yapamiyorum malesef bakalim bu hafta + cikmadikca sikinti yok benim icin.oglumbenimherseyim nerdesin canm ugramamissin :)
Ben hala senin yanlis hesapladigini dusunuyorum canim ya bu listede bisey yokki 1400 kalori yapsinsabah
1 puaca
cay
oglen
portakal
lokum
mandalina
aksam
karnibahar yemegi
aci tursu
3 dilim ekmek
su yarim litre
spor 5 bin adim
1400 kalori :)
Tabi 3er 5er yemediysen:):)sabah
1 puaca
cay
oglen
portakal
lokum
mandalina
aksam
karnibahar yemegi
aci tursu
3 dilim ekmek
su yarim litre
spor 5 bin adim
1400 kalori :)
kac 3 kac 3 bendr bu hafta saldim biraz fazla skmak istemiorum kendimi sok lazim cunku kg verimi durdu :) fazla kacrmadan bakalim 1400 2000 falan gidio iste :) aman kg almada :) dön :) ne kadar kalcaksiniz otelde seyahatmi msssallahcocukla buyuk cesaret :)Ta
Tabi 3er 5er yemediysen:):)
Esimin isi dolayisiyla geldik pazar gunu donucem insallah evet valla cok dikkat ediyorum bakalim. Asil cocuk icin geldim ya otelde iilaki baska cocuklar oluyo onlarla oynuyo oyun odasinda kapali havuza goturuyorum birlikte debeleniyoruz suyun icinde iyi oluyokac 3 kac 3 bendr bu hafta saldim biraz fazla skmak istemiorum kendimi sok lazim cunku kg verimi durdu :) fazla kacrmadan bakalim 1400 2000 falan gidio iste :) aman kg almada :) dön :) ne kadar kalcaksiniz otelde seyahatmi msssallahcocukla buyuk cesaret :)
Hosgeldin canim. Nasallah bebegine alkah saglikli uzun omurler versin. Fatscrtdiye bur program var onu indirdik hepimiz ordan gunluk yediklerimizi kaydediyoruz internetten kalori.biz sitesinden hesaplamani yap sonra o miktari asma boylece baslamis olursun.Selam kızlar , bu kalori diyeti nasıl Yapılıyor ? 6 aylık taze annemin emziriyorum hamileliği tamamladığım kilodayım şu an vermem gereken en az 15 kilo var 3 ay sınra işe başlayacağım ve maalesef hiçbir kıyafetim olmuyor spor salonuna gidemiyorum , bebeğimden dolayı, bırakabileceğim kimsede yok eve eliptik spor aletini alsam diyorum , bu gece itibari ile sıkı bir diyet yapmaya karar verdim...
hosgeldin ipek. Kalorini hesaplayip fatscret i indirerek baslayabilirsin pazartesi tartilma gunumuz.Kullanıcı Adı : Ayperipekçe
İsim (İsteğe Bağlı ):ipek
Yaşınız :29
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :165
Kilonuz:65
Kilo alma hikayeniz :yaşadığım bir travma sonrası evlere giremiyordum geç saatlere kadar disarlarda ye iç.bi sene içinde 10 kilo aldim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Sağlıkli kendimi zinde hissetmek için..böyle kendimi hantal hissediyorum giydiklerimi de yakıştıramıyorum. Her görenin sen kilo aldın demesi ayrı bir vaka.yazın denize bile gitmedim bu yüzden
hosgeldin canim tekrardan :) veririz insallak kglarimizi :) ki veririz biz inandigimiz surece :)Kullanıcı Adı : Ayperipekçe
İsim (İsteğe Bağlı ):ipek
Yaşınız :29
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :165
Kilonuz:65
Kilo alma hikayeniz :yaşadığım bir travma sonrası evlere giremiyordum geç saatlere kadar disarlarda ye iç.bi sene içinde 10 kilo aldim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Sağlıkli kendimi zinde hissetmek için..böyle kendimi hantal hissediyorum giydiklerimi de yakıştıramıyorum. Her görenin sen kilo aldın demesi ayrı bir vaka.yazın denize bile gitmedim bu yüzden
arkadas aaciklamis canm hemen programi indir ve yediklerini kaydet gr ina kadar. miktar onemli . . sanirim evdesin . sana 1200 kalori yaterli :)Selam kızlar , bu kalori diyeti nasıl Yapılıyor ? 6 aylık taze annemin emziriyorum hamileliği tamamladığım kilodayım şu an vermem gereken en az 15 kilo var 3 ay sınra işe başlayacağım ve maalesef hiçbir kıyafetim olmuyor spor salonuna gidemiyorum , bebeğimden dolayı, bırakabileceğim kimsede yok eve eliptik spor aletini alsam diyorum , bu gece itibari ile sıkı bir diyet yapmaya karar verdim...
İki gündür okula gidemedim o yüzden yemek sıkıntı olmadı ama aklıma şey geldi sabahtan ton balıklı tahıllı ekmek yapabilirm ya da çeşitlendirebilirim peynir domates falan. Yalnız kilo durumu aksine 62.5 çıkıyor veremiyorum sanırım (