- 10 Ocak 2009
- 573
- 543
Canim senin zaten kilon dusuk o yizden kilo vermen daha yavas ilerleyebilir. Umutsuzluga kapilip vazgecmeevet inşallah bu hafta daha iyi olur benim hedefim 59 öyle çok fazla vermeye calismadgim için rahat davrandım biraz ama o kadar az kalori alımına spor olsaydı en az kilo giderdi.
aynen cok haklisin . bizde ideal kilomuza yaklastikmi baslicak cok yavas gitmeyeCanim senin zaten kilon dusuk o yizden kilo vermen daha yavas ilerleyebilir. Umutsuzluga kapilip vazgecme
Hosbulduk ablacim :)hosgeldin canim
.Hiç vazgeçmek gbi bi niyetim yok bir de vermeye başlamışken Allah tan ben yemeğe çok düşkün değilimdir.Hatta bu konuda usengecler sınıfında sayılırım. Çocuklar olmasa kendim için uğraşmam herhalde iyi bişey değil ama en azından az yemeye çabuk adapte olabiliyorum.Canim senin zaten kilon dusuk o yizden kilo vermen daha yavas ilerleyebilir. Umutsuzluga kapilip vazgecme
Bende 45 karbonhidrat, 29 yağ ve 26 protein almisimInsallah canim ben bugun % 18 protein ,39 karbonhidrat ,43 yag almisim mesela
canim 1kare yiyebilirsin bitter olucak zaten zamanla onu ymek istemiceksin bile gorursun :)Buarada ben hergün çikolata yiyorum yemessem kendimi mutsuz hissediyorum bunun bi zararı olurmu tabiki miktarina dikkat ediyorum
ablacim derken abla sen mi oluyorsun benmiHosbulduk ablacim :)
Cok iyi yapmissiniz anne ogul sefaniz olsun.eda ya senin bu yediklerin 1200 kalori degil ki max. 800luk gibi gorunuyo sen yanlis mi hesapliyosun acabasabah
sahanda yumurta
cay
az peynir
2 dilim ekmek
oglen
iskender etini sadce
ayran
aksam
1 dilim pide (komsu cok israr etti ac degildim yoksa )
ara 3 mandalina
su yarim litre disardaydim cok su icersem tuvalete gitmek zorunda kaliom
bugun oglanla gezmeye gittin anne ogul
tyvalete gitme ihtimalim sifirdi bilerek icmedim su
spor:10000 adim
kalori 1200
Seviyorsan bitter ye daha saglikli ayrica pasta borek corekten daha masum oldugunu dusunuyorum cikolatanin programa gir eger kalorimi asmiyosan sikinti yokBuarada ben hergün çikolata yiyorum yemessem kendimi mutsuz hissediyorum bunun bi zararı olurmu tabiki miktarina dikkat ediyorum
kiz kafami karistrma bak supeye dusurdun beni. hemen kayitlarima giriyorum tekrar haber vericemCok iyi yapmissiniz anne ogul sefaniz olsun.eda ya senin bu yediklerin 1200 kalori degil ki max. 800luk gibi gorunuyo sen yanlis mi hesapliyosun acaba
Seviyorsan bitter ye daha saglikli ayrica pasta borek corekten daha masum oldugunu dusunuyorum cikolatanin programa gir eger kalorimi asmiyosan sikinti yok
canim dogru yanlis mandalinayi unutmusum 1300 yapiyor . iskender zaten 600 kaloriye yakin zaten canim nasil hepsi 800 kcal olsun ?Cok iyi yapmissiniz anne ogul sefaniz olsun.eda ya senin bu yediklerin 1200 kalori degil ki max. 800luk gibi gorunuyo sen yanlis mi hesapliyosun acaba
Seviyorsan bitter ye daha saglikli ayrica pasta borek corekten daha masum oldugunu dusunuyorum cikolatanin programa gir eger kalorimi asmiyosan sikinti yok
Ama ekmegini yememissin ki etde en fazla 200gr var ordacanim dogru yanlis mandalinayi unutmusum 1300 yapiyor . iskender zaten 600 kaloriye yakin zaten canim nasil hepsi 800 kcal olsun ?
yemedim sayilir ama gene pideden yedim ya azcikta olsa . ben porsiyon olara hesapladim . hadi enfazla 200 duselim gene 1100 kaliyor . imkansiz bu listeye 800 diyemem carpilirim valla :)Ama ekmegini yememissin ki etde en fazla 200gr var orda
O zaman ben yanlis hesapliyorum ben senin yediklerinin 2 katini yedim cunku :)yemedim sayilir ama gene pideden yedim ya azcikta olsa . ben porsiyon olara hesapladim . hadi enfazla 200 duselim gene 1100 kaliyor . imkansiz bu listeye 800 diyemem carpilirim valla :)
Iciyorum canim sabah uyanir uyanmaz yarim limon suyu 1 y.k sirke 1 ç.k zencefil ilik suya koyup iciyorum. Sonra surahiyi doldurup icine 2 dilim limon atiyorum gun boyu iciyorumLimonlu su için !!
amann allahimO zaman ben yanlis hesapliyorum ben senin yediklerinin 2 katini yedim cunku :)