bayagi siddetli bi giris yaptin hayrdir :)Limonlu su için !!
hayatta icemem zaten suyu sevmiom limonla hic icemem :)Iciyorum canim sabah uyanir uyanmaz yarim limon suyu 1 y.k sirke 1 ç.k zencefil ilik suya koyup iciyorum. Sonra surahiyi doldurup icine 2 dilim limon atiyorum gun boyu iciyorum
Bende sade su icemem hic icine illa aroma katicam limom tarcin elma kabugi vs.hayatta icemem zaten suyu sevmiom limonla hic icemem :)
Ben 18 yaşındayım benden büyük olduğunuzu düşündüm umarım yanlış birsey söylemedim :))canim 1kare yiyebilirsin bitter olucak zaten zamanla onu ymek istemiceksin bile gorursun :)
ablacim derken abla sen mi oluyorsun benmi
:)) cünkü hem dogal hemde kilo verdirici günlük ictiginiz suyun icine 1 limonu dograyin suyunu sıkmadan icine atin ve bol bol icin :)bayagi siddetli bi giris yaptin hayrdir :)
Ay sen almanyadasin cok agir oluyo alaman cukulatasi :):) 1 hafta dene kilo verebilirsen yemeye devam edersin baktin kilo gitmiyo ilk cikolatadan cvazgecersinBitter yemiyorum ama corny bilirmisiniz bilmiyorum ondan yiyorum 111 kalorisi var ara öğün olarak yiyorum
yok canm nie yanlis anlayim :) ona gore bende abla dicemde saygidan oturu kim abla anlayamadim :) ondan sordumBen 18 yaşındayım benden büyük olduğunuzu düşündüm umarım yanlış birsey söylemedim :))
ooo 5 gunde 1kg kadar etki gorursun en kotu 700 gr falanEvet almanyadayim:) bu çikolata pek ağır değil diğer çikolatalara göre daha hafif bakalım sonucu merak ediyorum başlayalı 5 gün oldu
Canm almanyanin neresinde oturuyorsun?Evet almanyadayim:) bu çikolata pek ağır değil diğer çikolatalara göre daha hafif bakalım sonucu merak ediyorum başlayalı 5 gün oldu
yok canm nie yanlis anlayim :) ona gore bende abla dicemde saygidan oturu kim abla anlayamadim :) ondan sordum[/QUOTE
Zannederse
KölnCanm almanyanin neresinde oturuyorsun?
canim sen gr lari az tuketmissinde ondan az kalori cikiyor sknti yok yani sende de bendede :) sen daha cok sey ama miktari daha az tuketmissin :)
Regl olcagimooo 5 gunde 1kg kadar etki gorursun en kotu 700 gr falan
Tartilmaya cesaret edemedim yarın sabah tartilicamooo 5 gunde 1kg kadar etki gorursun en kotu 700 gr falan
canim regl oldugun gun ve ertesi gun arti cikarsin 3cu gunu normale donersin . sen tartil regl olmadan . ben bu ay misal 10 gun olmadim ama genede arti cikmadim. ama ilk gun 2 kg arti ciktim 3cu gunu gene esiye döndüRegl olcagim
Tartilmaya cesaret edemedim yarın sabah tartilicam
Tmm yarın sabah tartilacagim ozaman :))canim regl oldugun gun ve ertesi gun arti cikarsin 3cu gunu normale donersin . sen tartil regl olmadan . ben bu ay misal 10 gun olmadim ama genede arti cikmadim. ama ilk gun 2 kg arti ciktim 3cu gunu gene esiye döndü
tamam canm formuda doldur menunude yaaz istwrsen :)Tmm yarın sabah tartilacagim ozaman :))