- 21 Ekim 2016
- 1.481
- 3.541
- 33
evde lesliede yapabilirsin ben para verme die diyorum :)Hoş buldum :) öğrenci olduğum için sabah yürüyüşü yapmam olanaksız okuldan gelip de akşam çıkmak da pek tekin değil o yüzden düşündüm spor salonunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evde lesliede yapabilirsin ben para verme die diyorum :)Hoş buldum :) öğrenci olduğum için sabah yürüyüşü yapmam olanaksız okuldan gelip de akşam çıkmak da pek tekin değil o yüzden düşündüm spor salonunu
Ya ben de onu sorcaktım hep denk geliyorum leslie ye ne olduğunu bilmiyorum benevde lesliede yapabilirsin ben para verme die diyorum :)
1100 kalori biraz az olabilir internetten önce günlük kalori ihtiyacınıza bakıp ondan 250 300 kalori az almak çözüm olabilir.bu arada aynı gün başlamışız benim de bugün üçüncü günüm.umarım istediğimiz kiloya ulaşabilirizMerhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum
Son yıllarda çok kilo aldım özellikle bu yaz ve ekim ayında toplamda 4 kilo aldım 64ü gördüm
İki haftadır başlayım dedim, arada spor yaptım ve yediklerime dikkat edeyim dedim ama yapamadım çok çabuk acıkıyorum ve hemen tansiyonum düşüyor ara öğün yapmıyorum sanırım ondan..
Şimdi spor olarak yürüyüş koşu yapıyorum başlangıçta 20-25 dk idi sürem. Bu pazartesi 40-50 dk ya çıkardım 3 gündürde yaptım düzenli sporumu. Bugünde sizin topic'inizi gördüm programı indirdim inşallah bununla başarabilirim sizlerle beraber günlük 1100 kalori almak istiyorum maksimum.
Boyum 1.66 kilom pazartesi 64.1'di, bugün tekrar tartıldım 63.5 çıktım çok motive oldum hedefim 50-51 :)
twmpolu yuruyus gibi bisi dans gibide ayriyetten bak internetten canm herkesin coook hosuna gidiyorYa ben de onu sorcaktım hep denk geliyorum leslie ye ne olduğunu bilmiyorum ben
Evet baktım bugün öğleden sonra yaptım bile 1 mile olanı.gayet eğlenceli bakalım dediğiniz gibi spor salonundansa bi süre yapabilirim leslie'yi.twmpolu yuruyus gibi bisi dans gibide ayriyetten bak internetten canm herkesin coook hosuna gidiyor
hosgeldin canm buyur gel . kalori diyeti surekli acikan biri icin dizginleyici ve acikmiosun bi zamn sonra 1200 kaloriyi asmamalisin . yuruyus bandi cok buyuk bi avantaj ozellikle bu diyet icin . degrrlendir hergun duzenli yapmalisin. ama haftanin 5 gunu yeterli .. hadi bakalim :) boyun iyimis kaliba ole kalipli falan degilsin .Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum
Son yıllarda çok kilo aldım özellikle bu yaz ve ekim ayında toplamda 4 kilo aldım 64ü gördüm
İki haftadır başlayım dedim, arada spor yaptım ve yediklerime dikkat edeyim dedim ama yapamadım çok çabuk acıkıyorum ve hemen tansiyonum düşüyor ara öğün yapmıyorum sanırım ondan..
Şimdi spor olarak yürüyüş koşu yapıyorum başlangıçta 20-25 dk idi sürem. Bu pazartesi 40-50 dk ya çıkardım 3 gündürde yaptım düzenli sporumu. Bugünde sizin topic'inizi gördüm programı indirdim inşallah bununla başarabilirim sizlerle beraber günlük 1100 kalori almak istiyorum maksimum.
Boyum 1.66 kilom pazartesi 64.1'di, bugün tekrar tartıldım 63.5 çıktım çok motive oldum hedefim 50-51 :)
dedigim gibi para vermene gerek yok lesliede ayni isi goruyor .. ama para sorunum yok diosan spor salonuna hep gidecek vaktim olur duzenli yapicam diosan git ttabi :)Evet baktım bugün öğleden sonra yaptım bile 1 mile olanı.gayet eğlenceli bakalım dediğiniz gibi spor salonundansa bi süre yapabilirim leslie'yi.
1100 kalori biraz az olabilir internetten önce günlük kalori ihtiyacınıza bakıp ondan 250 300 kalori az almak çözüm olabilir.bu arada aynı gün başlamışız benim de bugün üçüncü günüm.umarım istediğimiz kiloya ulaşabiliriz
hosgeldin canm buyur gel . kalori diyeti surekli acikan biri icin dizginleyici ve acikmiosun bi zamn sonra 1200 kaloriyi asmamalisin . yuruyus bandi cok buyuk bi avantaj ozellikle bu diyet icin . degrrlendir hergun duzenli yapmalisin. ama haftanin 5 gunu yeterli .. hadi bakalim :) boyun iyimis kaliba ole kalipli falan degilsin .
Hosgeldin canim. Insallah en kisa zamanda hedefine ulasirsin. Kalori sayimi cok eglenceli oluyorMerhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum
Hosgeldin. Leslie yi ihmal etme hem eglenceli hem cok terletiyo bende leslie 1 mil ardindan yrim saat kadar eliptik calisiyorum. Biraz daha alisinca kardio yapmaaya baslicam. Bugun denedim ama cok agirgeldi vucudum hala cok sert cok yoruluyorumSlm bayanlar ben de kalori diyeti ile 10 günde 1 kilo verdim. Leslie yapmaya çalışrum.ama pek düzenli olmadı ancak günlük 1000 kaloriyi asmadim. Ve çok sevmememe rağmen bir fincan kahve içiyorum.inanılmaz iştah kapatyo akşam 5,6 gbi icsem hiç bişey yemeden yatabilirim. Hiç acikmiyorum.az gbi ama ben bayadir vermek istiyodum. Bir türlü aksiyona geçememistim. Boy 1.67 kilo 63.5 idi şu an 62.5 fatscret çok ise yarıyor. Hesaplama noktasında.
Canim fatscret diye birl programimiz var orda %60 karbonhidrati asmiyoruz. Internette kalori.biz sitesinden gunluk kalori hesaplamani yap orda ne kadar karbonhidrat ne kadar yag,protein alman gerektigide yaziyo ona gore ayarlarsin yedikleriniMerhabalar ben sizleri yeni keşfettim ve bende kalori sayarak 5 kilo fazla Kilomu vermek istiyorum, ögrenciyim 18 yaşındayım, Almanyada yasiyorum. Boyum 166 59 Kiloyum. Günlük kalori hesabım 1500-1600 civarlarinda. Ben günlük 1200-1300 geçmiyorum size bi sorum olucak karbonhidratli yiyeceklerden uzak duruyormusunuz yani istediginizi yiyip kalori sayisini gecmiyomusunuz yoksa saglikli bi sekildemi besleniyorsunuz. Buarada basarilarinizin devamini diliyorum :)
Hosgeldin canim. Insallah en kisa zamanda hedefine ulasirsin. Kalori sayimi cok eglenceli oluyor
Hosgeldin. Leslie yi ihmal etme hem eglenceli hem cok terletiyo bende leslie 1 mil ardindan yrim saat kadar eliptik calisiyorum. Biraz daha alisinca kardio yapmaaya baslicam. Bugun denedim ama cok agirgeldi vucudum hala cok sert cok yoruluyorum
Canim fatscret diye birl programimiz var orda %60 karbonhidrati asmiyoruz. Internette kalori.biz sitesinden gunluk kalori hesaplamani yap orda ne kadar karbonhidrat ne kadar yag,protein alman gerektigide yaziyo ona gore ayarlarsin yediklerini
Bende fatscret kullanıyorum ve %60 gecmiyorum ozaman herseyi doğru yapiyorumdur:) inşallah güzel sonuçlar alırım tekrar tesekkur ederim :))Hosgeldin canim. Insallah en kisa zamanda hedefine ulasirsin. Kalori sayimi cok eglenceli oluyor
Hosgeldin. Leslie yi ihmal etme hem eglenceli hem cok terletiyo bende leslie 1 mil ardindan yrim saat kadar eliptik calisiyorum. Biraz daha alisinca kardio yapmaaya baslicam. Bugun denedim ama cok agirgeldi vucudum hala cok sert cok yoruluyorum
Canim fatscret diye birl programimiz var orda %60 karbonhidrati asmiyoruz. Internette kalori.biz sitesinden gunluk kalori hesaplamani yap orda ne kadar karbonhidrat ne kadar yag,protein alman gerektigide yaziyo ona gore ayarlarsin yediklerini
Insallah canim ben bugun % 18 protein ,39 karbonhidrat ,43 yag almisim meselaBende fatscret kullanıyorum ve %60 gecmiyorum ozaman herseyi doğru yapiyorumdur:) inşallah güzel sonuçlar alırım tekrar tesekkur ederim :))
hosgeldin canimBende fatscret kullanıyorum ve %60 gecmiyorum ozaman herseyi doğru yapiyorumdur:) inşallah güzel sonuçlar alırım tekrar tesekkur ederim :))
bu kadar yemege 1100 kalori guzel vallahi . isvec iyi degldi bosvereda-sofi bugun 1000 kaloriyi astim:) isvec diyetinden sonra midem kuculdu heralde simdi cok yemekten midem bulaniyor.
Alinan kalori :1100
Spor:20 dk eliptik bisiklet 20 dk cardio egzetsiz: 380
Su:3 litre
Sabah
Peynir
Zeytin
Kaymak
Bal
Lavas ekmegi
Ara
Portakal
Oglen
2 haslanmis yumurta
Yesil salata
Yaprak sarmasi
Ara
Kuruuzum
Fistik
Aksam
Manti
Ara
Mandalina
evet inşallah bu hafta daha iyi olur benim hedefim 59 öyle çok fazla vermeye calismadgim için rahat davrandım biraz ama o kadar az kalori alımına spor olsaydı en az kilo giderdi.Hosgeldin. Leslie yi ihmal etme hem eglenceli hem cok terletiyo bende leslie 1 mil ardindan yrim saat kadar eliptik calisiyorum. Biraz daha alisinca kardio yapmaaya baslicam. Bugun denedim ama cok agirgeldi vucudum hala cok sert cok yoruluyorum
hosgeldin demismiydim canm sana k.bakama kafam yerinde degilevet inşallah bu hafta daha iyi olur benim hedefim 59 öyle çok fazla vermeye calismadgim için rahat davrandım biraz ama o kadar az kalori alımına spor olsaydı en az kilo giderdi.
Herseyden az az mutfak tartisi aldim gram gram olcup yaziyorum valla iyice siyirdim ben. Isin kotusu ne zaman biseye cok kafayi taksam basaramiyorum ondan korkuyorum.bu kadar yemege 1100 kalori guzel vallahi . isvec iyi degldi bosver