bu arada ben gene eksideyim :)Evet hem cok sikici hemde uymuyo misafir geliyo gidiyo cocugun onunde yemek artiyo illaki yenmesi gerekiyo yani 1000 kalorilik yapicam bende gunluk en az 40 dk eliptik yapiyorum 15dakikada leslie bakalim bu hafta nasil olucak.
dur diger yere yazdim onu kopyalayimValla butun haftasonu misafir agirladim cok eglenceli gecti. Haftaicide temizligi var tabi bi yandam oglan ele avuca sigmiyo oyun turetmekten beynim yandi oyle yuvarlaniyoruz.
Sen nasilsin oglusunu kreyse yazdirabildin mi is bakiyormusun
kizlar bugun kres gezdik benm 650 dedigim yer megersem baska yermis ... sonra ilk yere gittik tabi hatika olumda cok sevdi insan pozitf bayildim . anamm sonra demezlermi 800 die 150 de servis .. 300 tlde calisma seti onu bi kac aya bölüyolar oyh esimin rengi attiEvet hem cok sikici hemde uymuyo misafir geliyo gidiyo cocugun onunde yemek artiyo illaki yenmesi gerekiyo yani 1000 kalorilik yapicam bende gunluk en az 40 dk eliptik yapiyorum 15dakikada leslie bakalim bu hafta nasil olucak.
canim kalori diyetinde hareket onemli ama ona deger kalori miktari tuketmen lazimEvet hem cok sikici hemde uymuyo misafir geliyo gidiyo cocugun onunde yemek artiyo illaki yenmesi gerekiyo yani 1000 kalorilik yapicam bende gunluk en az 40 dk eliptik yapiyorum 15dakikada leslie bakalim bu hafta nasil olucak.
Insallah gonlune gore uygun biryer bulursun ya allah korusun kotu biyerde olmasindansa evde annesiyle olmasi cok daha iyi senin oglun daha konusmayada baslamamisti demi ilgisiz biryerde iyice icine kapanirkizlar bugun kres gezdik benm 650 dedigim yer megersem baska yermis ... sonra ilk yere gittik tabi hatika olumda cok sevdi insan pozitf bayildim . anamm sonra demezlermi 800 die 150 de servis .. 300 tlde calisma seti onu bi kac aya bölüyolar oyh esimin rengi atti
nese para durumunu ayarlarsak haber vericez dedik ama tabi ben uzuldum cok begendim oraya gozum kapali verecektim. ..
diger tarafa gittim amannn allahim sana geliom dedim her yastan cocuk var . hepssi kendi alemin tuvaletten leş gibi kokular yayilmis etrafa . icerde usta falan var cocuklarla oturmus pasta yiyor .. mutfakta gorevli olan kadin sanki beni dövecekmis gibi bakiyor . ne kadarda kotu bi yuzu var hoageldin bile demedi . bole bisi gormedim . heryer piis. ogretmen dedigi kadin eminim ogretmen degil bildigin ev hankmini alip oraya koymuslar dadi niyetine . ben veli olarak iceri giremezmisim gelemezmisim sokakta durcakmisim sonra cocuk alisamazmis .e akilli ogretmenine alismasi icin ben gelicem tabi . hadi al cocugu ben gidiom docek halim yok .
yemek odasindaki kucuk coxuklarin basinda kimse yok .
diger baska sinifta bi grup cocuk var kendi kendilerinetakiliolar .
dedim bunlarin ogretmeni nerde sservise cikti demezmi .
ayyy bi an oglum u oraya verdigimj hayel ettim allahim basima agrilar girdi .
asla vermem
ben her saat hop oturur hop kalkarim artik.deselerki bedava eda getircocugu genede vermem .
allahm bole bisi yok. .
yanimda durur daha iyi.
ya bu elit olan yere veririm yada hic vermem banane
Tebrik ederim canim bakalim pazara kadar ben ne yapicam gelecek hafta yine yokum evde insallah kilo almadan donerim hatta eksilerle donerimbu arada ben gene eksideyim :)
aymen canim ya kapanir bende onlari kapatirim sonra allah buyuk bakalim nolcak :)Insallah gonlune gore uygun biryer bulursun ya allah korusun kotu biyerde olmasindansa evde annesiyle olmasi cok daha iyi senin oglun daha konusmayada baslamamisti demi ilgisiz biryerde iyice icine kapanir
canim senin yapacagin bi is bu . dizginlemekte sende . yoksa dugun yerde sayarsin bu sefer motiven duser saldirirsin yemeklere . ne yaparsan kendine tatlimTebrik ederim canim bakalim pazara kadar ben ne yapicam gelecek hafta yine yokum evde insallah kilo almadan donerim hatta eksilerle donerim
Motivemin dusme luksu yok ya artik cildirmak uzereyim cunku gereksiz yerme masraf bu kilo hicbir kiyafetim olmuyo yenilerini almak zorunda kaliyorum magazada 44 beden denemek istemiyorum artik. Motivem ne zaman dusse hemen gidip dolapta giyemedigim caanim kiyaftlerime bakiyorum.canim senin yapacagin bi is bu . dizginlemekte sende . yoksa dugun yerde sayarsin bu sefer motiven duser saldirirsin yemeklere . ne yaparsan kendine tatlim
iste kendi motiveni kendin yaratmalisin boyle canim.Motivemin dusme luksu yok ya artik cildirmak uzereyim cunku gereksiz yerme masraf bu kilo hicbir kiyafetim olmuyo yenilerini almak zorunda kaliyorum magazada 44 beden denemek istemiyorum artik. Motivem ne zaman dusse hemen gidip dolapta giyemedigim caanim kiyaftlerime bakiyorum.
Cok haklisin ya heryerde devam ettirmedikce olmuyo yuruyuse devam ediyormusuniste kendi motiveni kendin yaratmalisin boyle canim.
iste oraya gidicem buraya gidicem insallah kg verebilirim demiceksin tatlim. ben kilo vericem ve ben buna ayak uydurucam nereye gidersem gideyim diyetime devam edicem diceksin. ben bunu soyluyorum .
ediyorum csnm ama dun gececiydi esim sabah evde olmadigi icin cikamadim ama haftanin hemen hemen 4 yada 5 gunu yuruyorum mutlaka . 45 dkkaCok haklisin ya heryerde devam ettirmedikce olmuyo yuruyuse devam ediyormusun
Masallah canim azmineediyorum csnm ama dun gececiydi esim sabah evde olmadigi icin cikamadim ama haftanin hemen hemen 4 yada 5 gunu yuruyorum mutlaka . 45 dkka
21 yaşındayım Boyum 1.58 62 kiloyum 52 kiloya düşmek istiyorum.dün başladım diyete hemen fat secret programını indirdim. Burda da çok güzel motive ediyorsunuz birbirinizi o yüzden hemen üye oldum :)Hosgeldin canim boy ve kilona gore kalorini hesaplayip hemen baslayabilirsin kac kilo vermek istiyorsun
Senin bana gore daha iyiymis ben 77.7yim suanda 62 aslinda hedef ama o cok zor gorunuyo 65 olsam yeter. Spor yapma imkanin varmi21 yaşındayım Boyum 1.58 62 kiloyum 52 kiloya düşmek istiyorum.dün başladım diyete hemen fat secret programını indirdim. Burda da çok güzel motive ediyorsunuz birbirinizi o yüzden hemen üye oldum :)
napayim tatlim yurumeden olmuyorkiMasallah canim azmine
Açıkçası var öğrenciyim ama üşengeçlik çokSenin bana gore daha iyiymis ben 77.7yim suanda 62 aslinda hedef ama o cok zor gorunuyo 65 olsam yeter. Spor yapma imkanin varmi
canim ben seni yeni gordum hosgeldin diyetine tutunursan cok guzel kg vereceksindir . sppr salonuna falan gidip cokta birden diyete dalmana gerek yok hafif yuruyusler yap sabah yeter . yoksa bole hemen diyete dalinca zamnla insan motivasyonunu kaybedip vazgeciyor sıkılıyor . o yuzden kendini cok kasmadan cpk skmadan 1200 luk kalorine baslaya bilirsin :) tabiki fatscrt ile :) gunluk manunu yazarsin buraya canm spor ve suAçıkçası var öğrenciyim ama üşengeçlik çokhavalar da soğudu dışarda zor olur aklımda spor salonu var ama yazın dizimden bi sakatlık geçirdim önümüzdeki hafta kontrole gidicem orda spora başlayabilirsin derse ve üşengeçliği yenebilirsem kaydolabilirim
Canim corap sokugu hesabi aslinda bi baslasan hantalligini aticaksin ustundenAçıkçası var öğrenciyim ama üşengeçlik çokhavalar da soğudu dışarda zor olur aklımda spor salonu var ama yazın dizimden bi sakatlık geçirdim önümüzdeki hafta kontrole gidicem orda spora başlayabilirsin derse ve üşengeçliği yenebilirsem kaydolabilirim
Hoş buldum :) öğrenci olduğum için sabah yürüyüşü yapmam olanaksız okuldan gelip de akşam çıkmak da pek tekin değil o yüzden düşündüm spor salonunucanim ben seni yeni gordum hosgeldin diyetine tutunursan cok guzel kg vereceksindir . sppr salonuna falan gidip cokta birden diyete dalmana gerek yok hafif yuruyusler yap sabah yeter . yoksa bole hemen diyete dalinca zamnla insan motivasyonunu kaybedip vazgeciyor sıkılıyor . o yuzden kendini cok kasmadan cpk skmadan 1200 luk kalorine baslaya bilirsin :) tabiki fatscrt ile :) gunluk manunu yazarsin buraya canm spor ve su