Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ben deneye yanila gördüm ki bagirsak calistiricilari 1 önceki aksam değil 2 önceki aksam icmek lazim yani persrmbe gunu. Cuma ogleden sonra wcye cikmaya baslar cumartesiye kilo gider.

Tebrik ederim 👏

Başınız sag olsun , ne guzel akrabalarinin da senin gibi bir yakinlari var :KK37:

Fazla spor da stres yapiyor. Hep diyorlar ya atalarımız tehlike aninda kosarmis , ne bileyim kurttan yilandan kaçıyor sanirmis vücut. Koşmayın tempolu yürüyün denir mesela. Biraz daha sakinlesen mi acaba özrllikle kardiyolari 40-60 dk yi gecmesen ?:KK60:

Öyleyse haftaya gider ❤

Muzik asıl simdi başlıyor deseneee:halay::halay::halay:

Guzel eksi tebrik ederim 💕

Baktin :KK62:ki hic musait zaman olmuyor demek ki bu şartlarda diyet yapacaksin. Bir kac hafta bak bakalim musait zaman olacsk mi yoğsaaam ışık hızıyla gel :KK55:

Cok guzel eksi tebrik ederim:KK9:
80leri ligi seni bekler canim:KK73:
Tammdır inşallh birkaç gün kalıp giderler yoksam duz dökecem 😂😂😂

LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307

Gecen hft: 77.8
Bugun: 77.4
Fark =-400 g.

% 0.514

IMG-20241116-WA0004.jpg

LenaG LenaG kaptanım ben misafirlerim olacağı için bir hafta izin istiyorum, aktif katılım sağlarım. Sadece menü ve spor bildirimi yapmayacağım. Liste yapmaya devam ederim. 🙏 ❤️ Benim doğum günüm için geliyorlar diyete dikkat edemem büyük ihtimalle ama çok abartmamaya çalışırım ❤️
Doğum günün şimdiden kutlu olsun canım benim. Yeni yaşın bütün güzellikleri getirsin sana.

LenaG kaptanım açıklamış ablam dediği gibi ben birazdan sana kendi programımı atacağım 👍
sağolsun yardımcı oldu LenaG LenaG , vücut yağ oranıma göre kilo vermek için almam gereken kalori 1400 çıktı. genelde 1500 almaya çalışıyorum, 2 gündür biraz karıştı 1700 lere çıktı demiştim zaten 👉🏻👈🏻 bu hafta 1400 deneyeceğim, yardımlarınıza müteşekkirim 💞

Ayy canım doğum günün kutlu olsun mutlu ,sağlıklı bir yaş diliyorum sana şans seninle olsun :KK60:
Tamam canım izinli olarak not aldım

Selam canım tabiiki başlarsın :KK200:

En iyisini yapıyorsun haftalık plan yap çok mantıklı :KK200:

Günaydın tomrs cum :KK200:

Günaydın queenn sana da güzel bir haftasonu dilerim rahat ve huzurluuu:KK200: :dua:

Günaydın kaptanım :KK200: inşallah harika eksiler göreceğiz :dua:

Günaydın nergis çiçek :KK200:

Günaydın ceeee :KK200:

Vuhuuu harika bir eksi çok tebrik ederim :halay:

Günaydın canım :KK200:

Almaz mıyız hoşgelsin tekrar :KK200:

Başlangıç kilondan 67 den almam gerekiyor canım +1.300 oluyor. Hani 1650 kalori alıyorum demiştin ya onu 1200 denesen nasıl olur ?

Günaydın çiçek kadın :KK60:

Günaydın canım :KK200:

aan Allah ım neler görüyorum harika bir eksi gelmiş çok çok tebrik ederim pembelim :halay:
yeni ligin hayırlı olsun darısı 60 lara inşallah :dua:

Günaydın canım çok tebrik ederim çok güzel bir eksi gelmişşşş :KK200:

Günaydın canım herşey yolunda kafan huzurlu olsun kilo hallolur açıkçası çok bir artın yok aslında :KK200:

Günaydın canım çok güzel eksi gelmiş tebrik ederim. :halay::KK200:

Geçerli canım tabiiki tebrik ediyorum gelen her türlü eksi candır :KK200:

Haydi başlayalımmm :rapci::rapci::rapci:

Canım günaydınlar güzel eksi gelmiş çok tebrik ederim. :KK200:

Çok tebrik ederim canım harika bir eksiiii :KK200:

Tebrik ederim canım yolculuk ödemi, regl yaklaşmış yine de eksi gelmiş :KK200:

Günaydın canım regl iken eksi gelmek büyük iş bence tebrik ediyorum :KK200:
Amin amin 60 lar ligine girmeye olsun darısı
19 Kasım benimki ablacım, akrep oluyorum 🦂♏. Anksiyetem tutuyor bildiğin uyuyamıyorum düşünmekten geceleri 😂 gördüm tartını bu arada 🧿

Çok güzel eksi maşallah abla karşılığını almışsın çok sevindim 🧿

Gel ablam gel su çok güsseell 🥰😇

LenaG kaptanım açıklamış ablam dediği gibi ben birazdan sana kendi programımı atacağım 👍

Çok teşekkür ederim şimdiden 😊 Aminn inşallah 🌸

Oooooo🥳🥳🥳🥳 🎉 🎇 70 ler ligi Hoşgeldin, bir daha dönmek yok 8lere hee 🫣🫣 çok güzel gidiyorsun aynen böyle devam 🥰kaptanlık gelir miii ☺️

Çok güzel eksi tebrik ederim ❤️

Bence uzaklaşmamalısın ablacım, her uzaklaşan verdiğini geri alıp dönüyor ❤️ o kadar çaban boşa gitmesin geçen hafta en çok kiloyu verip Kaptan oldun yine yaparsın 🥰

Teşekkür ederimmm ❤️ bu arada aşırı güzel eksi geliyor iki haneliler 🎉

Her eksi candır ablacım 🥰

Hoşgeldiiin tekrar 🥰☺️

Çoook güzel eksi sizin kilolarınızda gayet güzel gitmiş 🥰🥰tebrik ederim seni çiçeğim 🌸

Ayy ben de aynıyım Allah'tan benimkiler geç gelecek balıkesirden geliyorlar 🥰 tartın da muazzam tebrik ederim ❤️

Eksi gelmiş en azından ablacım 🥰 ödem vesaire hepsi gider iyi bir detoksla ❤️

Regle rağmen eksi tebrik ederim ❤️

Güzel eksi ablacım tebrik ederim ❤️

Başınız sağ olsun ablam🌸

Hep bir iki kilo gidecek hali yok ya balkaptanım, bazen böyle gider bazen bir kilo. Sen çok gayret gösteriyor emek veriyorsun gidecektir hepsi ❤️

Sen gidecek diyorsan gider ablam ❤️

Güzel eksi tebrik ediyorum 🫶

Teşekkür ederim kaptanımm güzel dileklerin için ❤️ plan da yapsam o olan yüz kere değişiyor 😂 bir tuhafım ben 😂

Gel gel ❤️ buradan uzaklaşınca geri dönüyor kilolar nasıl kopacağız buradan bilmiyorum 🙊

Çok güzel eksi tebrik ederim, 50 gram kalmış 1 kilo olmasına benim gibi olmuşsun sen de 😂

-200 gr eksi de iyi ablacım en azından artı değil öyle düşün ❤️

Bu hafta hiç göremedik seni, önümüzdeki hafta takımlarda olursan menü bildirimlerini bekliyoruz ☺️❤️

Çoook güzel eksi ablam, aç kalmana değmiş anlaşılan ☺️❤️

Vurma bir yerlere vurmaa o güzel kafanı 😇😘

Canım ablam yaa herkes bir yerde bırakmak istiyor ama bu yüzden buradayız, birbirimize hep destek oluyoruz kimse kimseyi tanımıyor bilmiyor ama canı gönülden destekliyor ❤️❤️ inşallah sen de istediğin kiloya görünüşe sahip olacaksın eminim 😇

Bu hafta seni çok göremedik ablam ❤️yine de eksi gelmiş tebrik ederim ❤️
bu haftanın kaptanlığı gibi duruyor bunu şerefine bir on bin adım yaparız artık

Ben deneye yanila gördüm ki bagirsak calistiricilari 1 önceki aksam değil 2 önceki aksam icmek lazim yani persrmbe gunu. Cuma ogleden sonra wcye cikmaya baslar cumartesiye kilo gider.

Tebrik ederim 👏

Başınız sag olsun , ne guzel akrabalarinin da senin gibi bir yakinlari var :KK37:

Fazla spor da stres yapiyor. Hep diyorlar ya atalarımız tehlike aninda kosarmis , ne bileyim kurttan yilandan kaçıyor sanirmis vücut. Koşmayın tempolu yürüyün denir mesela. Biraz daha sakinlesen mi acaba özrllikle kardiyolari 40-60 dk yi gecmesen ?:KK60:

Öyleyse haftaya gider ❤

Muzik asıl simdi başlıyor deseneee:halay::halay::halay:

Guzel eksi tebrik ederim 💕

Baktin :KK62:ki hic musait zaman olmuyor demek ki bu şartlarda diyet yapacaksin. Bir kac hafta bak bakalim musait zaman olacsk mi yoğsaaam ışık hızıyla gel :KK55:

Cok guzel eksi tebrik ederim:KK9:
80leri ligi seni bekler canim:KK73:

Başlasın kuzum ya kaç haftadır mehteran gibi 2 ileri 1 geri tartı bile ben nereye düştüm der oldu 😄🌺

Ayynen öyle
Yazın her gün spor yapardım sabah 6 da kalkardım
Şu an inanılmaz karanlık oluyor uyanamıyorum
Azar azar kilolar geri geliyor
Cumartesi pazar yapabiliyorum .
Biraz daha geliştirebilirsen hafta içi akşam yapıcam ama zaten 20 de eve geliyorum yorgun olunca da geçemiyorum spora
Burası bana gece spor yaptıracak veya sabah karanlıkta kalkmayı kabul edeceğim 😅
motivasyon şart ya, kışın gerçekten karanlıkta bir şey yapmak çok yoruyor ama spor da insana kendini iyi hissettiriyor :KK70:

Fotograf çekemedim tarti fotom yok ama eksi gelmediğim için yalanda söyleyemem
Salı 97.1 idim sanırım öyle hatirliyorum Cumartesi 98.7 geldim
Fark + 1.600 kg
regl ve birazda (kabızlık var) gideceğinden emin olduğun bir artı bu Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus LenaG LenaG Jou Jou
halledilirrrr hepsi birbirine karışınca şiştin zaten

Kizlar onceki 2 hafta "bana gore" cok kisarak kilo vermistim.yani hep araogun tarziydi. Bu hafta karatay tarzi yemek istiyordum. Tabi istediğimden fazlasi oldu 🙈
Sali günü o cikolatali menuyu bildrdikten sonra duygusal yeme atagi oldu. Valiz hazitlamam gerekiyirdu , cocuklarin okul grubundan bir suru pdf geliyor ama cocuklar pc.de oyunda vs. Biskuvi tatzi seyler yedim:KK43:

Ertesi gun tam toparladım derken otobusteki kola :KK43:
Neyse persembe de Aspava 😁 ama iyi hazırlık yaptim. O gun 17.300 adım yurudum. Sabah hastane icin evden 7.30 da çıktık . Minik araogunlerle gunu hazirlsndim.

Persembe
sabah oglen 250 kaloti
Aspava 1200 kalori😅
Toplam 1450 kalori ve 17.000 adım 🥳

Dunku yolculuk belki o da ödem yapmıştır. Ve -400.
Bu iki hafta daha dikkatli olmam lazim cunku kasim sonu heddf 75.3 En Büyük KK
Ne yalan soyliyim 77.8 beni biraz korkutmustu buralarda biraz dururum veya geri cikar miyim acaba diye 🙄

Sitare55 Sitare55 sag olasin iyi gaza geldim🤭 dolar milyoneri dolar milyoneri bir tesrkkur de sana :KK70:

19 Kasım benimki ablacım, akrep oluyorum 🦂♏. Anksiyetem tutuyor bildiğin uyuyamıyorum düşünmekten geceleri 😂 gördüm tartını bu arada 🧿

Çok güzel eksi maşallah abla karşılığını almışsın çok sevindim 🧿

Gel ablam gel su çok güsseell 🥰😇

Çok teşekkür ederim şimdiden 😊 Aminn inşallah 🌸

Oooooo🥳🥳🥳🥳 🎉 🎇 70 ler ligi Hoşgeldin, bir daha dönmek yok 8lere hee 🫣🫣 çok güzel gidiyorsun aynen böyle devam 🥰kaptanlık gelir miii ☺️

Çok güzel eksi tebrik ederim ❤️

Bence uzaklaşmamalısın ablacım, her uzaklaşan verdiğini geri alıp dönüyor ❤️ o kadar çaban boşa gitmesin geçen hafta en çok kiloyu verip Kaptan oldun yine yaparsın 🥰

Teşekkür ederimmm ❤️ bu arada aşırı güzel eksi geliyor iki haneliler 🎉

Her eksi candır ablacım 🥰

Hoşgeldiiin tekrar 🥰☺️

Çoook güzel eksi sizin kilolarınızda gayet güzel gitmiş 🥰🥰tebrik ederim seni çiçeğim 🌸

Ayy ben de aynıyım Allah'tan benimkiler geç gelecek balıkesirden geliyorlar 🥰 tartın da muazzam tebrik ederim ❤️

Eksi gelmiş en azından ablacım 🥰 ödem vesaire hepsi gider iyi bir detoksla ❤️

Regle rağmen eksi tebrik ederim ❤️

Güzel eksi ablacım tebrik ederim ❤️

Başınız sağ olsun ablam🌸

Hep bir iki kilo gidecek hali yok ya balkaptanım, bazen böyle gider bazen bir kilo. Sen çok gayret gösteriyor emek veriyorsun gidecektir hepsi ❤️

Sen gidecek diyorsan gider ablam ❤️

Güzel eksi tebrik ediyorum 🫶

Teşekkür ederim kaptanımm güzel dileklerin için ❤️ plan da yapsam o olan yüz kere değişiyor 😂 bir tuhafım ben 😂

Gel gel ❤️ buradan uzaklaşınca geri dönüyor kilolar nasıl kopacağız buradan bilmiyorum 🙊

Çok güzel eksi tebrik ederim, 50 gram kalmış 1 kilo olmasına benim gibi olmuşsun sen de 😂

-200 gr eksi de iyi ablacım en azından artı değil öyle düşün ❤️

Bu hafta hiç göremedik seni, önümüzdeki hafta takımlarda olursan menü bildirimlerini bekliyoruz ☺️❤️

Çoook güzel eksi ablam, aç kalmana değmiş anlaşılan ☺️❤️

Vurma bir yerlere vurmaa o güzel kafanı 😇😘

Canım ablam yaa herkes bir yerde bırakmak istiyor ama bu yüzden buradayız, birbirimize hep destek oluyoruz kimse kimseyi tanımıyor bilmiyor ama canı gönülden destekliyor ❤️❤️ inşallah sen de istediğin kiloya görünüşe sahip olacaksın eminim 😇

Bu hafta seni çok göremedik ablam ❤️yine de eksi gelmiş tebrik ederim ❤️
Sağ olasın boncukum çok tatlı bir destekçisin :KK60: :KK68:Dogum gününe az kalmış biz de burada bir kutlama yapalım . :KK5:

X