kalori diyeti ile zorlanmadan kilo verelim :)

ßende durum tam tersi ne kadar sık yersem o kadar hızlı ve fazla kilo alıyorum.. Hep 2 öğün yerdim formumu koruyordum şu kortizon işleri bozdu iştahımı da acaip açtı.
canim miktarini asmassan kg alman imkansiz buyuk ihtimal sen kalori diyeti hic yapmadin ki bole konusuosun canm . 1200 kaloriyi asma bide hergun hergin hamur isi tstli yeme 2litre su ic . boz hepimiz cok guzel sonuclar alipruz sende alirsin merak etme canm sen .

insallah azimle devam edersen gayet kolay vrirsin 13kgmi canim . hic telas etme moralini bozma .. senin boyda kisaymis canm bizim gibi . ilerde hastaliklara yol acabilir. oyuzden yavas yavas kilonu verim ideala ulastiginda korumaya gecmelisin

Tamam hesaplamalarımı iyi yapıcam şu yeme alışkanlığıma yeni bir düzen getirmeliyim o halde :) Motive oldumm suan çok teşekkürler desteğin için..

Tamam hesaplamalarımı iyi yapıcam şu yeme alışkanlığıma yeni bir düzen getirmeliyim o halde :) Motive oldumm suan çok teşekkürler desteğin için..
ne demek tatlim hepimiz kadiniz guzel ve fit olmak hakkimiz degil :) ama programi indir mutlaka yazarak hesaplancak bisi degil cunku . . doktorlarin neden sık yiyin dedigini artik daha iyi anloyorum :)

ne demek tatlim hepimiz kadiniz guzel ve fit olmak hakkimiz degil :) ama programi indir mutlaka yazarak hesaplancak bisi degil cunku . . doktorlarin neden sık yiyin dedigini artik daha iyi anloyorum :)
Evet canım programla daha rahat hesaplarım.. Alışıcam zamanla oturacaktır eminim baştan biraz bocalarsam düzeltin yanlışlarımı lütfen :)

Hosgeldin canim. Kalori diyeti cok eglenceli zamanla yedigin her yiyecekten aldigin kaloriyi ogrenicek ve ister istemez sagliksiz yuksek kalorili seyleri yemiceksin yani diyetyen ziyade yasam bicimi haline gelicek

Hosgeldin canim. Kalori diyeti cok eglenceli zamanla yedigin her yiyecekten aldigin kaloriyi ogrenicek ve ister istemez sagliksiz yuksek kalorili seyleri yemiceksin yani diyetyen ziyade yasam bicimi haline gelicek
Hoşbuldum teşekkürler :) ßugun biraz zorlandım ama alışınca zevkli olucak kesinlikle.. Hem diyet gibi değil yemek tarzımı daha kaliteli hale getirmek diye düşünüyorum.. Diyete adapte olamıyorum çünkü çoğu kez başladım bozdum

canim bu diyette okdar zorlanmassin . brn cok diyetler denedim birakinca inanlmaz geri fazlasini aldim . cok tehlikeli hale geldi . kalori diyeti diyetisyenlerin uyguladigi bi diyet . ben gidecektim diyetisyene . hatta kan falan verdim dedimki ne gerek var bu diyeti uyguluyorlarsa para vermeye yazik .
sporda yaparsan daha cok verirsin kilo ve kalici olur canim

inşallah canımm. ßugun 15dk koşu bandında yürüdüm sonrada Lesli ile 1 mile yaptım. ßaya etkiliydi diye düşünüyorum cok zevkliydi 1 mile 15dk sürüyor nasıl geçtiğini anlamadım bile

inşallah canımm. ßugun 15dk koşu bandında yürüdüm sonrada Lesli ile 1 mile yaptım. ßaya etkiliydi diye düşünüyorum cok zevkliydi 1 mile 15dk sürüyor nasıl geçtiğini anlamadım bile
leslie hafif geliosa 33 dakkali olan var onu ondir canm tabi zamanin var. kizz senin kosu bandinmi ayyyy ne guzellll . 15 dakka az ama . bence leslie 15 dakkaliga devam et kosu bandinda en az yarim saat kullan canm

leslie hafif geliosa 33 dakkali olan var onu ondir canm tabi zamanin var. kizz senin kosu bandinmi ayyyy ne guzellll . 15 dakka az ama . bence leslie 15 dakkaliga devam et kosu bandinda en az yarim saat kullan canm
Tamam canım dediğin gibi yapayım koşu bandını artırayım 1 hafta 1 mile yapıp sonra onuda artırırım :) Evet evde koşu bandı var ama tozunu alıyordum devamlı ahhhh birde düzenli kullansamm

Tamam canım dediğin gibi yapayım koşu bandını artırayım 1 hafta 1 mile yapıp sonra onuda artırırım :) Evet evde koşu bandı var ama tozunu alıyordum devamlı ahhhh birde düzenli kullansamm
ahhh duzenli kullansan ve kalori diyeti super kg verirsin habern olsun canm . ben disqrda yruom cocugu birakiom babaya sabah 8 de o sogukta yuruyom nerdeee yurume bandim olsa acarim camı kulagima kulaklik ohhh

ahhh duzenli kullansan ve kalori diyeti super kg verirsin habern olsun canm . ben disqrda yruom cocugu birakiom babaya sabah 8 de o sogukta yuruyom nerdeee yurume bandim olsa acarim camı kulagima kulaklik ohhh
oyyy çok şekersin yaa :)) kış mevsimini hiç sevemiyorum dışarda yürümem. Zaten günde 1kere oğluşu okuldan almak için mutlaka çıkıyorum. Çıkmışken marketede uğruyorum. yani bu kadarı bile çok geliyor :)) ßiz şimdi hangi günler tartılıcaz düzenli olarak..

pzartesi tartilioruz canim ki hfta sonu kacamak yapmamizi önlüyor bu :)

Tamam zor tutuyorum hala kendimi :) yediklerimi yazimmi simdi? ßugun dikkat ettim sanıyordum ama hesaplayınca cok yemişim şok oldummm.. 2300 kalori
canim fazla almissin kalorini her yedigini yaz ona gore ayarla yiceklerini . yaz bakalim listeni suyu ve sporu toplam kalprini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…