Tamam canım ben yiyip yiyip akşama hesapladım o yüzden oyle oldu :)))canim fazla almissin kalorini her yedigini yaz ona gore ayarla yiceklerini . yaz bakalim listeni suyu ve sporu toplam kalprini
kiz allah iyilihini versin bu menu neSABAH: 2 dilim kepek ekmek
2 haşlanmış yumurta
kibrit kutusu peynir
3ceviz,bal,2 bardak sekersiz çay
ÖĞLE:1 mandalina 1 küçük muz
AKŞAM:2 kıymalı biber dolması
2kepekli ekmek
1kase yoğurt
ATIŞTIRMA: 8 petibör bisküvi
1 çokoprens
EGZERSİZ: 15dk koşu bandında yürüyüş
Lesli ile 1 mile
oyy valla kaloriyi bu parmaklar nasıl yazsın utandımm :)) 2300 kalori tüketmişim dün 1500 e cok derkenkiz allah iyilihini versin bu menu ne
cikolata buskuvi 2 meyve bal butun gun sekerli tuktmissin :)
betibor 1 tanede fazla yersen kalori tavan yapar canim . gerisini biliosun zaten solemeye gerek yok tatlim .
obur cuburdan ilk hafta vazgecmelisin canim .
suyu goremedim? kalori miktarinida yaz?
daha dikkat etmelisin canim bak koca 13 kg var daha canim .hadi basaricaksin inaniyorum ben sana :) ev de kafani dagit yemegi dusunme ve butungun hic saglikli neslenmemissin canm . princte cok seker var canm haberin olsun
iste zamnla canin tatli istemicek canm merak etme bi kac gun tit kendini daha sonra bunye alisiyor . nesft bi cikolata cikarmis arada ondan yiyebilirsin bitterli side var meyveliside gecen gordum kipada alicam bende hafta 1 yerim :) bide cuma yarismasina gelmek istermisin hrp burada hem oradayim ben sende gel istersen ? zayflama grubuna ? iktidarli gordum seni:)oyy valla kaloriyi bu parmaklar nasıl yazsın utandımm :)) 2300 kalori tüketmişim dün 1500 e cok derken
Su 8 bardak içtim dolu dolu.. yaa şeker varya şekerrr tatlılar bitiriyor beni zaten
Canm gelirim tabiki ama nasıl bulucam o grubu :)iste zamnla canin tatli istemicek canm merak etme bi kac gun tit kendini daha sonra bunye alisiyor . nesft bi cikolata cikarmis arada ondan yiyebilirsin bitterli side var meyveliside gecen gordum kipada alicam bende hafta 1 yerim :) bide cuma yarismasina gelmek istermisin hrp burada hem oradayim ben sende gel istersen ? zayflama grubuna ? iktidarli gordum seni:)
Canim kusura bakma dun aksam biyere gitmistik yazamadim. Zayiflama takimina simdilik girmeyeyim orasi cok kalabalik cok vaktimi alir. Burdaaz kisiyiz diye hosuma gidiyocanim zayflama takimina gelirmisin vuma gunleri olan ben hem ordayim hem burda 4cu takimoglumbenimherseyim
canim dun menu vermedin sanirim ? napiosun gelmiosun ?Canim kusura bakma dun aksam biyere gitmistik yazamadim. Zayiflama takimina simdilik girmeyeyim orasi cok kalabalik cok vaktimi alir. Burdaaz kisiyiz diye hosuma gidiyo
Ya ikigindir. Misafirlige git misafir agirla giremedim birturlu misafirim vardi yeni gitti dun program bozuktu benim menu girip kalori hesaplayamadim bugunde programi bile acmaya firsatim olmadi ama menuyu yazayimcanim dun menu vermedin sanirim ? napiosun gelmiosun ?
Hosgeldin canim boy ve kilona gore kalorini hesaplayip hemen baslayabilirsin kac kilo vermek istiyorsunMerhaba arkadaşlar ben de kalori sayımıyla diyete başladım. Sitenin de yenisiyim beni de aranıza alabilir misiniz.desteklerinizi bekliyorum.
canim ben devam ediorum ama kimse gelmiyor herkeside hahbire tek tek soramam kendileri icin zayflicaklar benim icin degil :) sen ne yapiosun :)eda-sofi
Cilekli Turtam
@evli_mutluu V Vanilyalikahve
Nerdesiniz kizlar ses seda kilo bildirimi hicbisey yok
canim kalori diyetiyle simdoye daha cok verirdin . bak ben cuma 80.1 idim simdi pzartesi tartildim. 79.2 ondan olmusum. oncede 800 gr vermistim cumaya kadar. 2 kg yakin verdim . isvec herkesin tapabilecegi bisi degil ve kalprisi cok dusuk bisi bence sagliksiz kalici degilBen isvec diyetini biraktim hafta sonu cok gelen gidenim oldu bir iki derken ucuncude dayanamadim bozdum diyeti o yuzden cok kilo veremenisim.
Gecen hafta :78.5 dim simdi 77.7 yim cok yavas gidiyo kilolar ama yilmadim yilmicam
Evet hem cok sikici hemde uymuyo misafir geliyo gidiyo cocugun onunde yemek artiyo illaki yenmesi gerekiyo yani 1000 kalorilik yapicam bende gunluk en az 40 dk eliptik yapiyorum 15dakikada leslie bakalim bu hafta nasil olucak.canim kalori diyetiyle simdoye daha cok verirdin . bak ben cuma 80.1 idim simdi pzartesi tartildim. 79.2 ondan olmusum. oncede 800 gr vermistim cumaya kadar. 2 kg yakin verdim . isvec herkesin tapabilecegi bisi degil ve kalprisi cok dusuk bisi bence sagliksiz kalici degil
Valla butun haftasonu misafir agirladim cok eglenceli gecti. Haftaicide temizligi var tabi bi yandam oglan ele avuca sigmiyo oyun turetmekten beynim yandi oyle yuvarlaniyoruz.q
canim ben devam ediorum ama kimse gelmiyor herkeside hahbire tek tek soramam kendileri icin zayflicaklar benim icin degil :) sen ne yapiosun :)