kalori diyeti ile zorlanmadan kilo verelim :)

sabah
yumurtali ekmek
peynir
domates salatalik
cay
oglen
buyuk kase kremali mercimek corbasi
1 dilim tb ekmegi
aksam
form buskuvi
yogurt
( artik aclik krizleri yaasamiorum :)
su yarim litre henuz
spor bugunluk yok dinlendiriom kendimi gribim . sabah yuruyuse devam yarin
toplam tuketilen kalori 1200

SABAH: 2 dilim kepek ekmek
2 haşlanmış yumurta
kibrit kutusu peynir
3ceviz,bal,2 bardak sekersiz çay
ÖĞLE:1 mandalina 1 küçük muz
AKŞAM:2 kıymalı biber dolması
2kepekli ekmek
1kase yoğurt
ATIŞTIRMA: 8 petibör bisküvi
1 çokoprens
EGZERSİZ: 15dk koşu bandında yürüyüş
Lesli ile 1 mile

SABAH: 2 dilim kepek ekmek
2 haşlanmış yumurta
kibrit kutusu peynir
3ceviz,bal,2 bardak sekersiz çay
ÖĞLE:1 mandalina 1 küçük muz
AKŞAM:2 kıymalı biber dolması
2kepekli ekmek
1kase yoğurt
ATIŞTIRMA: 8 petibör bisküvi
1 çokoprens
EGZERSİZ: 15dk koşu bandında yürüyüş
Lesli ile 1 mile
kiz allah iyilihini versin bu menu ne :KK70:
cikolata buskuvi 2 meyve bal butun gun sekerli tuktmissin :)
betibor 1 tanede fazla yersen kalori tavan yapar canim . gerisini biliosun zaten solemeye gerek yok tatlim .
obur cuburdan ilk hafta vazgecmelisin canim .
suyu goremedim? kalori miktarinida yaz?
daha dikkat etmelisin canim bak koca 13 kg var daha canim .hadi basaricaksin inaniyorum ben sana :) ev de kafani dagit yemegi dusunme ve butungun hic saglikli neslenmemissin canm . princte cok seker var canm haberin olsun

kiz allah iyilihini versin bu menu ne :KK70:
cikolata buskuvi 2 meyve bal butun gun sekerli tuktmissin :)
betibor 1 tanede fazla yersen kalori tavan yapar canim . gerisini biliosun zaten solemeye gerek yok tatlim .
obur cuburdan ilk hafta vazgecmelisin canim .
suyu goremedim? kalori miktarinida yaz?
daha dikkat etmelisin canim bak koca 13 kg var daha canim .hadi basaricaksin inaniyorum ben sana :) ev de kafani dagit yemegi dusunme ve butungun hic saglikli neslenmemissin canm . princte cok seker var canm haberin olsun
oyy valla kaloriyi bu parmaklar nasıl yazsın utandımm :)) 2300 kalori tüketmişim dün 1500 e cok derken :p
Su 8 bardak içtim dolu dolu.. yaa şeker varya şekerrr tatlılar bitiriyor beni zaten :sus:

oyy valla kaloriyi bu parmaklar nasıl yazsın utandımm :)) 2300 kalori tüketmişim dün 1500 e cok derken :p
Su 8 bardak içtim dolu dolu.. yaa şeker varya şekerrr tatlılar bitiriyor beni zaten :sus:
iste zamnla canin tatli istemicek canm merak etme bi kac gun tit kendini daha sonra bunye alisiyor . nesft bi cikolata cikarmis arada ondan yiyebilirsin bitterli side var meyveliside gecen gordum kipada alicam bende hafta 1 yerim :) bide cuma yarismasina gelmek istermisin hrp burada hem oradayim ben sende gel istersen ? zayflama grubuna ? iktidarli gordum seni:)

iste zamnla canin tatli istemicek canm merak etme bi kac gun tit kendini daha sonra bunye alisiyor . nesft bi cikolata cikarmis arada ondan yiyebilirsin bitterli side var meyveliside gecen gordum kipada alicam bende hafta 1 yerim :) bide cuma yarismasina gelmek istermisin hrp burada hem oradayim ben sende gel istersen ? zayflama grubuna ? iktidarli gordum seni:)
Canm gelirim tabiki ama nasıl bulucam o grubu :)

canim dun menu vermedin sanirim ? napiosun gelmiosun ?
Ya ikigindir. Misafirlige git misafir agirla giremedim birturlu misafirim vardi yeni gitti dun program bozuktu benim menu girip kalori hesaplayamadim bugunde programi bile acmaya firsatim olmadi ama menuyu yazayim
Spor yapamadim
Su ictim ama surahiye koamadim bugun olcyu bilmiyorum
Sabah
1 catal kek
3 bardak sekersiz cay

Oglen
1 mandalina

Aksam
1 tabak cigkofte
1 dilim trilece

Ara
Yarim kucuk kase nar
2 mandalina

Ben isvec diyetini biraktim hafta sonu cok gelen gidenim oldu bir iki derken ucuncude dayanamadim bozdum diyeti o yuzden cok kilo veremenisim.

Gecen hafta :78.5 dim simdi 77.7 yim cok yavas gidiyo kilolar ama yilmadim yilmicam

Ben isvec diyetini biraktim hafta sonu cok gelen gidenim oldu bir iki derken ucuncude dayanamadim bozdum diyeti o yuzden cok kilo veremenisim.

Gecen hafta :78.5 dim simdi 77.7 yim cok yavas gidiyo kilolar ama yilmadim yilmicam
canim kalori diyetiyle simdoye daha cok verirdin . bak ben cuma 80.1 idim simdi pzartesi tartildim. 79.2 ondan olmusum. oncede 800 gr vermistim cumaya kadar. 2 kg yakin verdim . isvec herkesin tapabilecegi bisi degil ve kalprisi cok dusuk bisi bence sagliksiz kalici degil

canim kalori diyetiyle simdoye daha cok verirdin . bak ben cuma 80.1 idim simdi pzartesi tartildim. 79.2 ondan olmusum. oncede 800 gr vermistim cumaya kadar. 2 kg yakin verdim . isvec herkesin tapabilecegi bisi degil ve kalprisi cok dusuk bisi bence sagliksiz kalici degil
Evet hem cok sikici hemde uymuyo misafir geliyo gidiyo cocugun onunde yemek artiyo illaki yenmesi gerekiyo yani 1000 kalorilik yapicam bende gunluk en az 40 dk eliptik yapiyorum 15dakikada leslie bakalim bu hafta nasil olucak.

q

canim ben devam ediorum ama kimse gelmiyor herkeside hahbire tek tek soramam kendileri icin zayflicaklar benim icin degil :) sen ne yapiosun :)
Valla butun haftasonu misafir agirladim cok eglenceli gecti. Haftaicide temizligi var tabi bi yandam oglan ele avuca sigmiyo oyun turetmekten beynim yandi oyle yuvarlaniyoruz.
Sen nasilsin oglusunu kreyse yazdirabildin mi is bakiyormusun

X