- 10 Ocak 2009
- 573
- 543
Gecmis olsun canim. En iyi doktorlar veriyo bu kararlari onlara guvenmek zorundayiz. Umarim oglun icincen dogru karari verirsiniz.günaydın canım akşamları giremiyorum bir türlü ben ya eve gidince yemek ödevler ev toplama derken saat 11 oluyor yatıyorum.benim oğlumda büyüme geriliği var canım yaşıtlarından kısa ve zayıf endokrine gidiyoruz kontrollere geçen hafta gittiğimizde büyüme hormonunda eksiklik olmadığını ama istersek yaşıtlarına yetişene kadar en az 6 ay büyüme hormonu iğnesi vurdurabiliriz dedi.boyda uzama olur dedi.ama devlet karşılamadığı için biz kendimiz vereceğiz parasını.5-6 milyar civarı bu da 6 ayda.daha da uzarsa zaman fiyatta ona göre artacak.benim sorunum para değil yani hepimiz evladı için birşeyler yapmak isteriz benim kafama takılan yan etkileri olursa bir yeri düzeltelim derken başka bir yerde sorun çıkarsa bundan çok korkuyorum doktorumuz iyi bir doktor olmaz dedi ama işte gelde bana anlat.ne yapacağımı ne karar vereceğimi bilmiyorum.
doktorumuza güveniyorum aslında canım ama işte hep aklımda acabalar inşallah doğru bir karar olur.çok sağol iyi dileklerin içinGecmis olsun canim. En iyi doktorlar veriyo bu kararlari onlara guvenmek zorundayiz. Umarim oglun icincen dogru karari verirsiniz.
canim saol 1 kilo farketti bir yuruyus dusun sabah mis gibi ohhh nufkum acildiwoooowww süpersin ya :) tebrik ederim nerde hareket orda bereket demişler dimi
aynen ole canim ya kendimi cok dinamik daş gibi hissedionGunaydin kizlar. Grubun en grc kalkani benim galiba ama bugun son yarin evime geciyorum orda sabah 7de istima baslar :) erken kalkan yol aliyo gercekten ya gec kalkinca gum oluyo resmen
1500 cok canim ya ondan yavas vermissin zaten 1100 1200 kcal yeter . aktiviten nasil ? biz ogun misal yavas gecrdiyse gunumuzu 900 1000 falan yapioz ama seri gecrdiysek 1200 . o cesilde ayarliozGünaydın kizlar bende yarindan itibaren kalori saymaya baslicam daha once cok yaptim en son 1500 kl bir ay yaptım 2 kilo verdim simdi ise 1000 kl bir ay denicem en guvenilir kalori sayaci hangisidir acaba birde 1000 kl yapan varmi aranızda
canim cok gecmis olsun cok zor qllqhim cocugumzla sinamasin ya . cok agir . ama bundan sonraki omrumuz cocuklarimizin :) allah yardim etsin canimdoktorumuza güveniyorum aslında canım ama işte hep aklımda acabalar inşallah doğru bir karar olur.çok sağol iyi dileklerin için
Geçmiş olsun.. rabbim dermansiz dertlerle imtihan etmesindoktorumuza güveniyorum aslında canım ama işte hep aklımda acabalar inşallah doğru bir karar olur.çok sağol iyi dileklerin için
yaaa okadar farkettimi massallqh devam devamSlm kızlar nasılsınız dün yazamadim kosturmacali ve hasta bir gündü. Dünkü aldığım kalori 1100 150 ip atlayabildim.
Bugün 40 dk yürüyüş yaptım bakalım. Öğleden sonra misafirliğe gidicem ama diyetini bozmayacagim insallah. İyi gittiğimi hissediyorum göbek gitmeye başladı net
Tebrik ederim 1 kilo cok iyicanim saol 1 kilo farketti bir yuruyus dusun sabah mis gibi ohhh nufkum acildi
amin canım çok sağolGeçmiş olsun.. rabbim dermansiz dertlerle imtihan etmesin
aynen öyle canım çok sağol zaten tek dileğimiz onların sağlıklı olmaları bizde üstümüze düşeni yapacağız ki vicdanımız rahat olsuncanim cok gecmis olsun cok zor qllqhim cocugumzla sinamasin ya . cok agir . ama bundan sonraki omrumuz cocuklarimizin :) allah yardim etsin canim
Evet çok şükür gidiyor yavaş yavaş. Yemek yiyince hemen göbek çıkıyor. Ama artık sabah deli gibi aç kalkmiyorum şükür.yaaa okadar farkettimi massallqh devam devam
Evet arkadasim her pazartesi bildirimde bulunucazkızlar tartı günümüz pazartesi mi ?
sağol canımEvet arkadasim her pazartesi bildirimde bulunucaz
azmin meyvelerini yiyosun canim :)Evet çok şükür gidiyor yavaş yavaş. Yemek yiyince hemen göbek çıkıyor. Ama artık sabah deli gibi aç kalkmiyorum şükür.
pzartesi canim ama diyet coktan basladi:)kızlar tartı günümüz pazartesi mi ?