kalori diyeti ile zorlanmadan kilo verelim :)

Gecmis olsun canim. En iyi doktorlar veriyo bu kararlari onlara guvenmek zorundayiz. Umarim oglun icincen dogru karari verirsiniz.

Gunaydin kizlar. Grubun en grc kalkani benim galiba ama bugun son yarin evime geciyorum orda sabah 7de istima baslar :) erken kalkan yol aliyo gercekten ya gec kalkinca gum oluyo resmen

1500 cok canim ya ondan yavas vermissin zaten 1100 1200 kcal yeter . aktiviten nasil ? biz ogun misal yavas gecrdiyse gunumuzu 900 1000 falan yapioz ama seri gecrdiysek 1200 . o cesilde ayarlioz

doktorumuza güveniyorum aslında canım ama işte hep aklımda acabalar inşallah doğru bir karar olur.çok sağol iyi dileklerin için
canim cok gecmis olsun cok zor qllqhim cocugumzla sinamasin ya . cok agir . ama bundan sonraki omrumuz cocuklarimizin :) allah yardim etsin canim

Slm kızlar nasılsınız dün yazamadim kosturmacali ve hasta bir gündü. Dünkü aldığım kalori 1100 150 ip atlayabildim.
Bugün 40 dk yürüyüş yaptım bakalım. Öğleden sonra misafirliğe gidicem ama diyetini bozmayacagim insallah. İyi gittiğimi hissediyorum göbek gitmeye başladı net

yaaa okadar farkettimi massallqh devam devam

canim cok gecmis olsun cok zor qllqhim cocugumzla sinamasin ya . cok agir . ama bundan sonraki omrumuz cocuklarimizin :) allah yardim etsin canim
aynen öyle canım çok sağol zaten tek dileğimiz onların sağlıklı olmaları bizde üstümüze düşeni yapacağız ki vicdanımız rahat olsun

Benyapayim. Hemen netim az
1200 kalori aldimbugun

Sabah iki başlanmış yumurta
Bir minik boy patates kızartma
10 zeytin
Bir dilim kaşar

Ara nescafe

Öğleden sonra misafirlikteyfim

Bir kaşık zeytinyağlı fasulye
Bir kaşık patates salata
Bir ince dilim kek
Çok minik bir tart
İki bardak çay

Akşam 1 ceviz

İki lt su
30 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…