kalori diyeti ile zorlanmadan kilo verelim :)

biran once asıl tatlim diyete c.tesiyi beklicek bisi yokki sekerim
Canım dünden beri hiç bişey yapamadım.çok ağır gribim şuan.akşamları yürüyordum onu bile yapamıyorum.şuan bile ateş titreme.yarını bi atlatayım belki biraz daha ii olurum diyorum.yürüyüş yapamasamda yediklerime dikkat ederim.bi kaç gündür bişey yiyemiyorum buda iyi değil.

Canım dünden beri hiç bişey yapamadım.çok ağır gribim şuan.akşamları yürüyordum onu bile yapamıyorum.şuan bile ateş titreme.yarını bi atlatayım belki biraz daha ii olurum diyorum.yürüyüş yapamasamda yediklerime dikkat ederim.bi kaç gündür bişey yiyemiyorum buda iyi değil.
yok canm spor yapma zaten hastasin yediklrrine dikkat et yeterli . bide hasta oldugun icin daha cok su tuket hastaligini kolayca at canim benim

insanin evi gibisi yok ya
Evet ya annecigimde de cok rahatim ama evimi ozledim valla. Burda oglumun duzeni cok bozuldu teyzeleriyle anneanne dedeyle oynayip gec uyuyor. Gec uyaniyor. Oyuncaklari burda olmadigi icin tv cok izliyor. Evde cok isimiz var duzene tekrar sokmam lazim ama tum bunlarin yaninda burda istahi acildi oglumun cok sukur evdede bu istahla devam eder insallah

Evet ya annecigimde de cok rahatim ama evimi ozledim valla. Burda oglumun duzeni cok bozuldu teyzeleriyle anneanne dedeyle oynayip gec uyuyor. Gec uyaniyor. Oyuncaklari burda olmadigi icin tv cok izliyor. Evde cok isimiz var duzene tekrar sokmam lazim ama tum bunlarin yaninda burda istahi acildi oglumun cok sukur evdede bu istahla devam eder insallah
istah daha onemli ya bosver . bir gun oglen uyutmassin aksam erken yatar bole bole devam ettirirsin tuvalet aliskanligi varmi yoksa bez mi ?

anladim canim olsun ama fazla boslamayin motive edelim birbirimizi :)

hayirdir canim ne sorunu var oglunun ? :KK43:

cok haklisin iyi yaptin cek fircayi :)

iyk ben hic sevmem .. ama tablo yapilana kadarda yiyim deme canim sen ne kadar erken kendini dizginlersen okdar iyi . bence avuttun gibi gelio kendini sekerim :)

ben sevmem :/
aman sakinnnn sakinnn :skandal::skandal:
ama yapma bole incecik olucaz .
ideal kilomuzada ulastiktan sonraaaaaaa
kas yapma fitness programi duzenlicez beraber kizzz :spor::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK71:
Inş kız :)

anladim canim olsun ama fazla boslamayin motive edelim birbirimizi :)

hayirdir canim ne sorunu var oglunun ? :KK43:

cok haklisin iyi yaptin cek fircayi :)

iyk ben hic sevmem .. ama tablo yapilana kadarda yiyim deme canim sen ne kadar erken kendini dizginlersen okdar iyi . bence avuttun gibi gelio kendini sekerim :)

ben sevmem :/
aman sakinnnn sakinnn :skandal::skandal:
ama yapma bole incecik olucaz .
ideal kilomuzada ulastiktan sonraaaaaaa
kas yapma fitness programi duzenlicez beraber kizzz :spor::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK71:
günaydın canım akşamları giremiyorum bir türlü ben ya eve gidince yemek ödevler ev toplama derken saat 11 oluyor yatıyorum.benim oğlumda büyüme geriliği var canım yaşıtlarından kısa ve zayıf endokrine gidiyoruz kontrollere geçen hafta gittiğimizde büyüme hormonunda eksiklik olmadığını ama istersek yaşıtlarına yetişene kadar en az 6 ay büyüme hormonu iğnesi vurdurabiliriz dedi.boyda uzama olur dedi.ama devlet karşılamadığı için biz kendimiz vereceğiz parasını.5-6 milyar civarı bu da 6 ayda.daha da uzarsa zaman fiyatta ona göre artacak.benim sorunum para değil yani hepimiz evladı için birşeyler yapmak isteriz benim kafama takılan yan etkileri olursa bir yeri düzeltelim derken başka bir yerde sorun çıkarsa bundan çok korkuyorum doktorumuz iyi bir doktor olmaz dedi ama işte gelde bana anlat.ne yapacağımı ne karar vereceğimi bilmiyorum.

Günaydın kizlar bende yarindan itibaren kalori saymaya baslicam daha once cok yaptim en son 1500 kl bir ay yaptım 2 kilo verdim simdi ise 1000 kl bir ay denicem en guvenilir kalori sayaci hangisidir acaba birde 1000 kl yapan varmi aranızda

Screenshot_2016-11-25-09-15-26.png

şükür sonunda indirdim programı :) kahvaltımı yazdım bile böyle olunca çok iyi oluyor yedikten donra yazıyorsun kalorisi de çıkıyor ortaya:) pambuk-apla pambuk-apla bir program var arkadaşlarla kullandığımız fatsecret adı kalori sayacı.nu yükleyebilirsin

X