internette basvuru yapinca altta yazdir diyosun ciktisini aliyosun.ilk kez girceksen bi okuldan yaptirmanda fayda var onlar basvurunu yapip ciktisini veriyolarkızlar konuyla alakasız ama bişey sorucam kpss başvurunuzu yaptınızmı bir de bişey sorucaktım daha önce kpssye girenler eğer başvuru yaptıysanız formu nerden aldınız nerde doldurdunuz çıktısınımı aldınız? klavuzda göremedim de..
Basvru daha yapmadm ama internetten yapicm. Lokumumm guzel acklamskızlar konuyla alakasız ama bişey sorucam kpss başvurunuzu yaptınızmı bir de bişey sorucaktım daha önce kpssye girenler eğer başvuru yaptıysanız formu nerden aldınız nerde doldurdunuz çıktısınımı aldınız? klavuzda göremedim de..
Egtmde ben senin arkandan gelyrm arkadasmsupersin canim bende arkandan geliyorum :) oyt rehberlik ogrenme gelisim bitti yarin olcmeye basliycam ins . ben de birden fazla derse odaklanamiyirum cok kotu aslinda unutuluyo birine calisirken. egitim bitsin hergun soru cozcem unutmayim die. vat bitmisti cog yarim tarih tekrar istiyo turkce hic bakilmadi. cok hizlanmamiz lazim cok su egitim bitsin depar atcam
teşkler..... en son 2012 de girmiştim unuttum yaa değişmiş başvuru şekli resmi kabul etmiyor site başvur yaparken çekilcem tekrar sanırım ozman başvurum açılcakmışinternette basvuru yapinca altta yazdir diyosun ciktisini aliyosun.ilk kez girceksen bi okuldan yaptirmanda fayda var onlar basvurunu yapip ciktisini veriyolar
tşkler çıktı bizde kalıyor değilmi yoksa alıyorlarmıinternette basvuru yapinca altta yazdir diyosun ciktisini aliyosun.ilk kez girceksen bi okuldan yaptirmanda fayda var onlar basvurunu yapip ciktisini veriyolar
Basvru daha yapmadm ama internetten yapicm. Lokumumm guzel acklams
Egtmde ben senin arkandan gelyrm arkadasmsen 4 drsi btrmsn.ben oyt gelisim olcme
SON
63 GUN
7 SAAT
54 DAKİKA
bebislerle var gucumuzle calismaya devam
Kızlar napiyosunuz bugün ki çalışmalar nasıl tatil kullanan var mı yoksa telafi günü mu
smykmy sende iyi gidiyosun canimboyle dvm ins..bebislere de yazik ya oyunlarindan ilgilerinden kisiyoruz illa kiteşkler..... en son 2012 de girmiştim unuttum yaa değişmiş başvuru şekli resmi kabul etmiyor site başvur yaparken çekilcem tekrar sanırım ozman başvurum açılcakmış
tşkler çıktı bizde kalıyor değilmi yoksa alıyorlarmı
saol canımsmykmy sende iyi gidiyosun canimboyle dvm ins..bebislere de yazik ya oyunlarindan ilgilerinden kisiyoruz illa kiminik kalbim bikac saat disari ciktik evdeyim simdi basliyorum oglumu uyutup. deniz cikti bizde kaliyo vermiyoruz. sinav yeri belli olunca onun ciktisiyla giriyoruz sinava
Yaren bebek ev yemek derken dersin basina otrdugumda cok yorgun oluyrm canim gec adapte oluyrm nasil toparlamalym kendimi canim.son viraja gelyrz bu ay kendimi tamamlamam lazm eksklerm var..
Ah yaren ah benim Kuzular 5de kalkıyor engec 6 olmadan ayaktayiz akşam da uyutana kadar akla Karayı seçiyoruz ama yinede calismaya ugrasiyorum inş. Emeklerimiz boşa gitmez hicbirimizinlisanstan girecek annelerin tek cozumu 5 te kalkmak uyanana kadar cocuklar yarisini yapmak seni motive edecek gune aksam a kadar hic calusmasanda sabah calistim en azindan diyebilirsin...ben hala kalkiyorum 5 te ...haftasonlari 7 de...oglen 40 dak uyu daha da iyi hissedersin
Gecmis olsun yaren inş. Hemen iyilesirsinizbugun verimsiz bir gundu hastalik kapimizi caldi ...yarin ola hayr ola
O bendede oluyo canım ya bazen çok istekli olurken bazen de boşuna uğraşıyormusum gibi hissediyorum ozaman kitap görmek istemiyorumiki uc gundur dususteyim kizlar yaelime kitabi alasim gelmiyo ki almiyorumda dogru duzgun biseyler buluyorum oyalancak
bugun verimsiz bir gundu hastalik kapimizi caldi ...yarin ola hayr ola
bugun verimsiz bir gundu hastalik kapimizi caldi ...yarin ola hayr ola
gecmis olsun yaren cabuk atlatirsiniz ins..minikkalbim isemin videolarinimi dinliyosun bende tarihten videolarin ozetini cikarmislar kitap seklinde onu almayi dusunuyorum videoya vakit yokdaGünaydın hanımlar bende bugün video izleyip soru cozmeyi planlıyorum inş verimli olur.bu zamana kadar videoları erteledigim için çok pişmanım
Bende oyle dusundum sonra oturup izlrmeye basladim sandigim.kadar uzun surmedigecmis olsun yaren cabuk atlatirsiniz ins..minikkalbim isemin videolarinimi dinliyosun bende tarihten videolarin ozetini cikarmislar kitap seklinde onu almayi dusunuyorum videoya vakit yokda