Kalk bakayim yerinden uyumak zaman kaybetmek YOK KPSS LISANS

internette basvuru yapinca altta yazdir diyosun ciktisini aliyosun.ilk kez girceksen bi okuldan yaptirmanda fayda var onlar basvurunu yapip ciktisini veriyolar

Basvru daha yapmadm ama internetten yapicm. Lokumumm guzel acklams
Egtmde ben senin arkandan gelyrm arkadasm sen 4 drsi btrmsn.ben oyt gelisim olcme

internette basvuru yapinca altta yazdir diyosun ciktisini aliyosun.ilk kez girceksen bi okuldan yaptirmanda fayda var onlar basvurunu yapip ciktisini veriyolar
teşkler..... en son 2012 de girmiştim unuttum yaa değişmiş başvuru şekli resmi kabul etmiyor site başvur yaparken çekilcem tekrar sanırım ozman başvurum açılcakmış
tşkler çıktı bizde kalıyor değilmi yoksa alıyorlarmı

Basvru daha yapmadm ama internetten yapicm. Lokumumm guzel acklams

Egtmde ben senin arkandan gelyrm arkadasm sen 4 drsi btrmsn.ben oyt gelisim olcme

SON

63 GUN
7 SAAT
54 DAKİKA

bebislerle var gucumuzle calismaya devam

Kızlar napiyosunuz bugün ki çalışmalar nasıl tatil kullanan var mı yoksa telafi günü mu

smykmy sende iyi gidiyosun canimboyle dvm ins..bebislere de yazik ya oyunlarindan ilgilerinden kisiyoruz illa ki minik kalbim bikac saat disari ciktik evdeyim simdi basliyorum oglumu uyutup. deniz cikti bizde kaliyo vermiyoruz. sinav yeri belli olunca onun ciktisiyla giriyoruz sinava

saol canım

Yaren bebek ev yemek derken dersin basina otrdugumda cok yorgun oluyrm canim gec adapte oluyrm nasil toparlamalym kendimi canim.son viraja gelyrz bu ay kendimi tamamlamam lazm eksklerm var..

lisanstan girecek annelerin tek cozumu 5 te kalkmak uyanana kadar cocuklar yarisini yapmak seni motive edecek gune aksam a kadar hic calusmasanda sabah calistim en azindan diyebilirsin...ben hala kalkiyorum 5 te ...haftasonlari 7 de...oglen 40 dak uyu daha da iyi hissedersin

Ah yaren ah benim Kuzular 5de kalkıyor engec 6 olmadan ayaktayiz akşam da uyutana kadar akla Karayı seçiyoruz ama yinede calismaya ugrasiyorum inş. Emeklerimiz boşa gitmez hicbirimizin

Günaydın hanımlar bende bugün video izleyip soru cozmeyi planlıyorum inş verimli olur.bu zamana kadar videoları erteledigim için çok pişmanım

bugun verimsiz bir gundu hastalik kapimizi caldi ...yarin ola hayr ola

Günaydın hanımlar bende bugün video izleyip soru cozmeyi planlıyorum inş verimli olur.bu zamana kadar videoları erteledigim için çok pişmanım
gecmis olsun yaren cabuk atlatirsiniz ins..minikkalbim isemin videolarinimi dinliyosun bende tarihten videolarin ozetini cikarmislar kitap seklinde onu almayi dusunuyorum videoya vakit yokda

gecmis olsun yaren cabuk atlatirsiniz ins..minikkalbim isemin videolarinimi dinliyosun bende tarihten videolarin ozetini cikarmislar kitap seklinde onu almayi dusunuyorum videoya vakit yokda
Bende oyle dusundum sonra oturup izlrmeye basladim sandigim.kadar uzun surmedi
Ama ben onlisansim.vakit cok daha sizin az vaktiniz kaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…