Şu anda içinde bulunduğu dukkani almayacak ki. Başka bi dükkan bakacak.yok ya benim memleketimde 300 binlik evleri 2-2500 arası veriyorlar. dükkan olunca belki yerine göre de değişebilir.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kredi Çekmediğim için Trip Atan Eş
- Konu Sahibi EverMore
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
- 548
İzmir de bir evim var.340/350 bin eder.Yeni kiraya veren 1300 TL istiyor,benim kiracının eski 1100 oldu geçen ay.Hangi sehirdeydiniz?yok ya benim memleketimde 300 binlik evleri 2-2500 arası veriyorlar. dükkan olunca belki yerine göre de değişebilir.
- 9 Ocak 2012
- 14.970
- 28.803
- 798
Bu arada babama iki sene önce 20 bin kredi çekip vermiştim zorla. Babamı ikna ede ede. Çünkü ihtiyacı vardı biliyordum. Bunu söyledi. Senı kullanan ailene kredi de çektin o zaman bunları öderken de ben vardım vs.. bir sürü şey söyledi. Kaldi ki o krediyi burnumdan getirmişti. Ailem 4 yıldır gece gündüz oğluma bakıyor. Ama bunun hiçbir değeri olmadı onun gözünde. Hep onlara olan bağlılığımı sevgimi sorun etti. Çünkü onlarda bu tür şeyler yok. Annesini bi kez olsun yemeğe götürmüş insan değildir mesela. 5 kuruş vermez çok mecbur kalmadıkça.
Ben demişimdir hep sizinkileri yemeğe götürelim sunu yapalim bunu yapalım diye.
Bilmiyorum ya ben napicam bilmiyorum.
Ona bi süre eve gelme desem olmaz mı? Yüzünü göresim yok.
İstiyorum ki söylediklerine pişman olsun. Bunun yolu nedir????
ayyy eşin çok yüzsüz. resmen aşağılık kompleksiyle seni ezmeye çalışmış. sen de hala yapıcı olmaya çalışıyorsun. ama hiç gerek yok buna. o sana başta artık herkes kendi hesabını yapsın mı dedi tamam deseydin. bir de oğluna ailen bakıyor. senin maaş onu döver. dükkanı da sen al. ee o ne işe yarayacak ?? biraz dik dur ağlayıp ağlayıp poposunu kaldırma adamın
- 9 Ocak 2012
- 14.970
- 28.803
- 798
İzmir de bir evim var.340/350 bin eder.Yeni kiraya veren 1300 TL istiyor,benim kiracının eski 1100 oldu geçen ay.Hangi sehirdeydiniz?
Gaziantepteyim. aradığım evler 2000 falan yani hep. burda bir ev krizi var. inan 1 oda yere 1000 istiyorlar. fiyatı o kadar olup da 1500 e ev bulsam güle oynaya giderim
- 23 Ağustos 2012
- 49.917
- 1
- 231.722
- 798
Bu arada kredi çekmek istemememin sebeplerinden biri de hala evliligimize güvenmemem. Bunu da belirteyim.
Haklisiniz
Hanimefendi kredi falan cekmeyin sakin. Burda bir uye var, konusuna da yazdik bosanirken araba kredisi ustune kalmis, araba kocanin ababsi ustuneymis. Arabayi satmislar, bu arkadas hala arabanin kredisini oduyordu.
Gitsin kendi ceksin. Kesinlikle kredi falan cekmeyin.
- 23 Ağustos 2012
- 49.917
- 1
- 231.722
- 798
Bu arada babama iki sene önce 20 bin kredi çekip vermiştim zorla. Babamı ikna ede ede. Çünkü ihtiyacı vardı biliyordum. Bunu söyledi. Senı kullanan ailene kredi de çektin o zaman bunları öderken de ben vardım vs.. bir sürü şey söyledi. Kaldi ki o krediyi burnumdan getirmişti. Ailem 4 yıldır gece gündüz oğluma bakıyor. Ama bunun hiçbir değeri olmadı onun gözünde. Hep onlara olan bağlılığımı sevgimi sorun etti. Çünkü onlarda bu tür şeyler yok. Annesini bi kez olsun yemeğe götürmüş insan değildir mesela. 5 kuruş vermez çok mecbur kalmadıkça.
Hanımefendi ne yazayım bilemedim yani şu sıfatı yazmak istemiyorum ama çok pasif ve eziksiniz. Adam sizden resmen maddi olarak faydalanma derdinde siz hala adam bana değer versin kafasındasınız, adam yaranmak için yapmadığınız şey yok. Adam sizi sevmiyor, huzur vermiyor, enerjinizden çalıyor siz hala ne yapsam da adama kendimi sevdirsem derdindesiniz. Eşiniz leş. Sizi sevip sayacağı olsaydı da bunca yaptıklarınızdan sonra severdi.Daha fazla kendinizi kullandırtmayın. Atın evden gitsin tek kuruş da vermeyin.
- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
- 548
Allah kolaylık versin size.Gaziantepteyim. aradığım evler 2000 falan yani hep. burda bir ev krizi var. inan 1 oda yere 1000 istiyorlar. fiyatı o kadar olup da 1500 e ev bulsam güle oynaya giderim
Yazın yazın hiç problem değil. Beni kendime getirecek şeyleri duymam lazım zaten.Hanımefendi ne yazayım bilemedim yani şu sıfatı yazmak istemiyorum ama çok pasif ve eziksiniz. Adam sizden resmen maddi olarak faydalanma derdinde siz hala adam bana değer versin kafasındasınız, adam yaranmak için yapmadığınız şey yok. Adam sizi sevmiyor, huzur vermiyor, enerjinizden çalıyor siz hala ne yapsam da adama kendimi sevdirsem derdindesiniz. Eşiniz leş. Sizi sevip sayacağı olsaydı da bunca yaptıklarınızdan sonra severdi.Daha fazla kendinizi kullandırtmayın. Atın evden gitsin tek kuruş da vermeyin.
bana söylediklerini kopyalamıştım yukarıya, onlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
- 548
EverMore esin iyice abartti.Sen hicbirsey yapma canım.Konusmaya da çalışma ,bunu yapicilik degil geri adım sayan bir adamla evlisin çünkü.Hicbirsey alma,hicbirsey satma.Odemis ödemiş de yıllardır senin maaşın belli.....bakıcı parası vermedigin ortada ,senin mesleğinde olan diğer kadınlarin yaşam standartları ortada..... seni dertten ve bir çocuktan başka neyin sahibi yapmis Allah aşkına? Adamın korkusundan M..S marketten bile alışveriş yapamıyorsun!!
- 23 Ağustos 2012
- 49.917
- 1
- 231.722
- 798
Yazın yazın hiç problem değil. Beni kendime getirecek şeyleri duymam lazım zaten.
bana söylediklerini kopyalamıştım yukarıya, onlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Valla panpa adam hem uckagitci hem piskin. Pabuc birakma diyorum.
O kadar iyi özetlemişsiniz ki durumu, okurken gözlerim dolduEverMore esin iyice abartti.Sen hicbirsey yapma canım.Konusmaya da çalışma ,bunu yapicilik degil geri adım sayan bir adamla evlisin çünkü.Hicbirsey alma,hicbirsey satma.Odemis ödemiş de yıllardır senin maaşın belli.....bakıcı parası vermedigin ortada ,senin mesleğinde olan diğer kadınlarin yaşam standartları ortada..... seni dertten ve bir çocuktan başka neyin sahibi yapmis Allah aşkına? Adamın korkusundan M..S marketten bile alışveriş yapamıyorsun!!
- 29 Ağustos 2014
- 1.243
- 2.553
- 133
o kadar hatalı davranıyorsun ki.. ne istediğini dile getirmiyorsun bile. kredi çekmek istemediğin halde neden şuan ekonomi kötü, çekelim ama sonra çekelim diyorsun?? kıymet bilen erkek olsa evin geçimini tamamen üstlenirsin bile ama bu adama neden istemediğin şeyler yaptırması için fırsat veriyorsun..Bu arada babama iki sene önce 20 bin kredi çekip vermiştim zorla. Babamı ikna ede ede. Çünkü ihtiyacı vardı biliyordum. Bunu söyledi. Senı kullanan ailene kredi de çektin o zaman bunları öderken de ben vardım vs.. bir sürü şey söyledi. Kaldi ki o krediyi burnumdan getirmişti. Ailem 4 yıldır gece gündüz oğluma bakıyor. Ama bunun hiçbir değeri olmadı onun gözünde. Hep onlara olan bağlılığımı sevgimi sorun etti. Çünkü onlarda bu tür şeyler yok. Annesini bi kez olsun yemeğe götürmüş insan değildir mesela. 5 kuruş vermez çok mecbur kalmadıkça.
birkaç ay geçtikten sonra tekrar yeterince bekledik hadi şimdi söz verdiğin gibi kredi çek derse ve çekmezsen sen yalancı pozisyonuna düşeceksin. senin maddi kaynaklarına güvenip iş yapamayacağını anlatman gerekiyor. gerekirse ücretsiz izne ayrıl bu ne be
o kadar hatalı davranıyorsun ki.. ne istediğini dile getirmiyorsun bile. kredi çekmek istemediğin halde neden şuan ekonomi kötü, çekelim ama sonra çekelim diyorsun?? kıymet bilen erkek olsa evin geçimini tamamen üstlenirsin bile ama bu adama neden istemediğin şeyler yaptırması için fırsat veriyorsun..
birkaç ay geçtikten sonra tekrar yeterince bekledik hadi şimdi söz verdiğin gibi kredi çek derse ve çekmezsen sen yalancı pozisyonuna düşeceksin. senin maddi kaynaklarına güvenip iş yapamayacağını anlatman gerekiyor. gerekirse ücretsiz izne ayrıl bu ne be
Çok haklısınız. Sırf ağzımızın tadı kaçmasın, huzurumuz bozulmasın diye yumuşak yumuşak söylemeye çalıştım, geçiştirmeye çalıştım ama olmuyor olmuyor. Hem belki dedim biraz zaman geçer evliliğimiz oturur güvenim gelir. Belki o zaman çekerim diye düşünmüştüm
- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
- 548
Bir de hep yok sırtımı dayayamayacakmiyim ,yok aile olamadık,yok ona çektin bana mokoko..bu adam senin sıkıntılı günlerinde karşına çıktığında,senin hayatında olmak-evlenmek için mücadele ettiginde resmen geleceğe yatırım yapmış."Hayat sigortası ,sırt minderisin " adamın.Ne olur seviyordu beni deme.Adam resmen seni elinden kaçırmamak için herşeyi yapmış .Yoksa senin yaptığın birşeyden dolayı sevgisi sarsilmadi.Seni alttan alip evlilige ikna etmiş amacina ulaşmış ,şimdi sana kötü davranip istediğini yaptırıyor.O kadar iyi özetlemişsiniz ki durumu, okurken gözlerim doldu
- 29 Ağustos 2014
- 1.243
- 2.553
- 133
o gitsin filan değil. bu akşam al karşına, alttan almadan bam bam söyle. ev geçindirmek toplumun genelinde erkek yükümlülüğü ve sen zaten eve katkıda bulunuyorsun. eskiden çektiğin kredilerden ve eşinin davranışlarından zaten ağzın yanmış. bir daha değil kredi çekmek katkıda bile bulunmayacağını herkesin artık görevini bilmesi gerektiğini söyle. kadın olduğunu hatırlat. beğenmiyorsa kapı da avukat da orda. sendeki kararlılığı görse zaten böyle saçmalıklara cesaret edemeyecek kendini toparlayacak bence. ha toparlamıyorsa da kendi ayakları üzerinde durabilecek birisin neticedeBen bunun yüzünü gerçekten bir süre de olsa görmek istemiyorum. Napmalıyım bu konuda bana fikir verin lütfen. evimi bırakıp annemlere gitmem. O gitsin istiyorum. Hatalı mı olurum?
Neden boşanacak gücü kendimde hala bulamıyorum ben kafayı yiyeceğim. Kendimden nefret ediyorum artık.o gitsin filan değil. bu akşam al karşına, alttan almadan bam bam söyle. ev geçindirmek toplumun genelinde erkek yükümlülüğü ve sen zaten eve katkıda bulunuyorsun. eskiden çektiğin kredilerden ve eşinin davranışlarından zaten ağzın yanmış. bir daha değil kredi çekmek katkıda bile bulunmayacağını herkesin artık görevini bilmesi gerektiğini söyle. kadın olduğunu hatırlat. beğenmiyorsa kapı da avukat da orda. sendeki kararlılığı görse zaten böyle saçmalıklara cesaret edemeyecek kendini toparlayacak bence. ha toparlamıyorsa da kendi ayakları üzerinde durabilecek birisin neticede
- 29 Ağustos 2014
- 1.243
- 2.553
- 133
değişim istiyorsan harekete geçeceksin. daha geç olmadan adım at. saçını başını yol ya da duygusal yüklen demiyorum. net ol. olması gerekeni söyle ve kararının ardında dur. valla içim şiştiNeden boşanacak gücü kendimde hala bulamıyorum ben kafayı yiyeceğim. Kendimden nefret ediyorum artık.
- 30 Ocak 2015
- 289
- 169
- 103
- 29 Eylül 2014
- 8.995
- 16.962
- 498