- 18 Ocak 2013
- 1.876
- 797
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bi de bişey sorcam hiç matematikten bahsetmiyoruz herkesin matematiği iyi mi? Yani matematiği çok ihmal ettim ben
ayy aynı ben bende de bu şekilde oluyor yazarak çalışınca zaten zaman alıyor arkasından 100 soru da dünyanın işini yapmış edası ile bitiyorum ben konular bitsin dde tekrarlara geçince bu şekilde olmaz tabi inşallahaynen darısı başımıza mübalağa etmiyorlarsa tabi..ne bileyim tarih olsu türkçe olsun max 50-50 çözebilirim ve coğ,vat filan geçemem yani düşünecek yerlerim zonklamaya başlıyor
cnm ben mat yapamiyorum ya uniyi de 0 matematikle kazanmistim simdide 0 mat ile atanmayi dusunuyorum.sozelim iyidir fule yakin yapmistim universite sinavinda. mat olsa isim daha kolay tabi ama napim anlamiyorum zamanim da yk ustune dusmeyeKızlar bi de bişey sorcam hiç matematikten bahsetmiyoruz herkesin matematiği iyi mi? Yani matematiği çok ihmal ettim ben
cnm ben mat yapamiyorum ya uniyi de 0 matematikle kazanmistim simdide 0 mat ile atanmayi dusunuyorum.sozelim iyidir fule yakin yapmistim universite sinavinda. mat olsa isim daha kolay tabi ama napim anlamiyorum zamanim da yk ustune dusmeye
yok cnm bnm baya skintili mat cok ugrasmam lazimmat 15 tane cok rahat yaparsin ystune hafif dussen sozelden bile daha garanti
inşallah ya benim de umudum o yönde konular bitince asılıcam diyorum sorularaayy aynı ben bende de bu şekilde oluyor yazarak çalışınca zaten zaman alıyor arkasından 100 soru da dünyanın işini yapmış edası ile bitiyorum ben konular bitsin dde tekrarlara geçince bu şekilde olmaz tabi inşallah
matematik benim içimde bir yaradır sözde 15 net çıkarmam lazım hayırlısı diyip geçiyorumKızlar bi de bişey sorcam hiç matematikten bahsetmiyoruz herkesin matematiği iyi mi? Yani matematiği çok ihmal ettim ben
ay daha şimdi video bitirdim ramazan yetgin diyor ki "az konu en az 5 soru bankası "diyoinşallah ya benim de umudum o yönde konular bitince asılıcam diyorum sorulara
ay daha şimdi video bitirdim ramazan yetgin diyor ki "az konu en az 5 soru bankası "diyo
Kesinlikle ösym nin en sevdiği şey kelime oyunu değil mi zatenbenim dershane hocamda özellikle tarih için 5 ayrı soru bankası dedi
haklılar soruları değiştirip değiştirip soruyorlar cevap aynı ama yorum farklı..e böyle olunca düşüyor insan oouuf.
öyle öyleKesinlikle ösym nin en sevdiği şey kelime oyunu değil mi zaten
Amin arkadasm cok saglnice yıllara sağlıkla girsin inşallah... hadi bakalım telafi günü
supersin canim bende arkandan geliyorum :) oyt rehberlik ogrenme gelisim bitti yarin olcmeye basliycam ins . ben de birden fazla derse odaklanamiyirum cok kotu aslinda unutuluyo birine calisirken. egitim bitsin hergun soru cozcem unutmayim die. vat bitmisti cog yarim tarih tekrar istiyo turkce hic bakilmadi. cok hizlanmamiz lazim cok su egitim bitsin depar atcam