Kalk bakayim yerinden uyumak zaman kaybetmek YOK KPSS LISANS

Kızlar bi de bişey sorcam hiç matematikten bahsetmiyoruz herkesin matematiği iyi mi? Yani matematiği çok ihmal ettim ben:KK43:

bugun mat gunum benim problemlerle basim belada 200 sadece problem cozmeyi hedefliyorum tabii daha baslayamadim ...mat in anlatilacak birseyi yok ya ondan bahsedilmiyordur sozel bilgi paylasima daha acik

aynen darısı başımıza mübalağa etmiyorlarsa tabi..ne bileyim tarih olsu türkçe olsun max 50-50 çözebilirim ve coğ,vat filan geçemem yani düşünecek yerlerim zonklamaya başlıyor :KK76:
ayy aynı ben bende de bu şekilde oluyor yazarak çalışınca zaten zaman alıyor arkasından 100 soru da dünyanın işini yapmış edası ile bitiyorum ben :KK12: konular bitsin dde tekrarlara geçince bu şekilde olmaz tabi inşallah

Kızlar bi de bişey sorcam hiç matematikten bahsetmiyoruz herkesin matematiği iyi mi? Yani matematiği çok ihmal ettim ben:KK43:
cnm ben mat yapamiyorum ya uniyi de 0 matematikle kazanmistim simdide 0 mat ile atanmayi dusunuyorum.sozelim iyidir fule yakin yapmistim universite sinavinda. mat olsa isim daha kolay tabi ama napim anlamiyorum zamanim da yk ustune dusmeye

cnm ben mat yapamiyorum ya uniyi de 0 matematikle kazanmistim simdide 0 mat ile atanmayi dusunuyorum.sozelim iyidir fule yakin yapmistim universite sinavinda. mat olsa isim daha kolay tabi ama napim anlamiyorum zamanim da yk ustune dusmeye

mat 15 tane cok rahat yaparsin ystune hafif dussen sozelden bile daha garanti

Ben bugun hic calismadim. Aksam kizim uyuyinca guzel bir program yapicam 1 aylik. Kpss + aof olacak programda. Aof sinavima da 1 aydan az kaldi cunku

ayy aynı ben bende de bu şekilde oluyor yazarak çalışınca zaten zaman alıyor arkasından 100 soru da dünyanın işini yapmış edası ile bitiyorum ben :KK12: konular bitsin dde tekrarlara geçince bu şekilde olmaz tabi inşallah
inşallah ya benim de umudum o yönde konular bitince asılıcam diyorum sorulara :KK51:

ay daha şimdi video bitirdim ramazan yetgin diyor ki "az konu en az 5 soru bankası "diyo :KK47:

benim dershane hocamda özellikle tarih için 5 ayrı soru bankası dedi o_O
haklılar soruları değiştirip değiştirip soruyorlar cevap aynı ama yorum farklı..e böyle olunca düşüyor insan :KK11: oouuf.

benim dershane hocamda özellikle tarih için 5 ayrı soru bankası dedi o_O
haklılar soruları değiştirip değiştirip soruyorlar cevap aynı ama yorum farklı..e böyle olunca düşüyor insan :KK11: oouuf.
Kesinlikle ösym nin en sevdiği şey kelime oyunu değil mi zaten :KK62:

L lokumummm oyt bitti gelisim bitti olcmedym yarisni btrdm.icim kaldrmyo.buna zaman ayryrm tarh cog anayasa tekrarlarm kalyo .kendime agr bi program yaptm sanrm uymakta gucluk cekyorum.

kızlar konuyla alakasız ama bişey sorucam kpss başvurunuzu yaptınızmı bir de bişey sorucaktım daha önce kpssye girenler eğer başvuru yaptıysanız formu nerden aldınız nerde doldurdunuz çıktısınımı aldınız? klavuzda göremedim de..

Yaren bebek ev yemek derken dersin basina otrdugumda cok yorgun oluyrm canim gec adapte oluyrm nasil toparlamalym kendimi canim.son viraja gelyrz bu ay kendimi tamamlamam lazm eksklerm var..

L lokumummm oyt bitti gelisim bitti olcmedym yarisni btrdm.icim kaldrmyo.buna zaman ayryrm tarh cog anayasa tekrarlarm kalyo .kendime agr bi program yaptm sanrm uymakta gucluk cekyorum.
supersin canim bende arkandan geliyorum :) oyt rehberlik ogrenme gelisim bitti yarin olcmeye basliycam ins . ben de birden fazla derse odaklanamiyirum cok kotu aslinda unutuluyo birine calisirken. egitim bitsin hergun soru cozcem unutmayim die. vat bitmisti cog yarim tarih tekrar istiyo turkce hic bakilmadi. cok hizlanmamiz lazim cok su egitim bitsin depar atcam:KK55::KK17:

X