Kalk bakayim yerinden uyumak zaman kaybetmek YOK KPSS LISANS

gecmis olsun yaren cabuk atlatirsiniz ins..minikkalbim isemin videolarinimi dinliyosun bende tarihten videolarin ozetini cikarmislar kitap seklinde onu almayi dusunuyorum videoya vakit yokda
Video ders kitabı var bende onu aldım tahtaya yazdıklarının aynısı fakat ben önce bi okudum baktım yeterli gelmedi şimdi videoları izlemeye başladım çünkü anlatırken onemli kisimlari resmediyor hoca örnek veriyor akılda kalıcı oluyor vakit çok alıyor ama dinleyip direk soru çözümü yaptığında bile soru cozmekte zorlanmiyorsun

Video ders kitabı var bende onu aldım tahtaya yazdıklarının aynısı fakat ben önce bi okudum baktım yeterli gelmedi şimdi videoları izlemeye başladım çünkü anlatırken onemli kisimlari resmediyor hoca örnek veriyor akılda kalıcı oluyor vakit çok alıyor ama dinleyip direk soru çözümü yaptığında bile soru cozmekte zorlanmiyorsun
en iyisi hepsi olmasa da zorlandigim konulari da videodan dinlemek sanirim. şu egitimi bitirseydim bi tarihe fln basliycam da tekrardan. neyse ki bir egitim dersi kaliyo bugun olcmeyi bitirirsem

gecmis olsun yaren cabuk atlatirsiniz ins..minikkalbim isemin videolarinimi dinliyosun bende tarihten videolarin ozetini cikarmislar kitap seklinde onu almayi dusunuyorum videoya vakit yokda
Merhaba bende video kitabını aldım canım tabi video dinlemek gibi olmuyor ama vakit açısından daha cazip tavsiye ederim

Canimi cok sikiyorlar
Cevremdeki bazi arkadaslarim sanki bir hayalin peainden kosuyormusum gibi konusuyorlar
Motivemi bozuyorlar.
Ben hic temelim yokken duzenli calismayla 87 almis biriyim, yine duzenli calismayla 90 neden almayayim
Çevredekiler kıskandigi için oyleler canım gerçekten dost olsalar destek olurlar tebrik ederler onlara inat çalışmak gerek aslında.bu arada 87 almak hiç de kolay değil yani tebrik ederim nasıl bi çalışma programin vardı bizimle paylasir misin bunu son 1.5 ayimiz kaldı neler yapalım mesela daha konularimiz bitmesi malesef ama ne yapabiliriz tecrübeli biri olarak senin goruslerini almak istedim

Çevredekiler kıskandigi için oyleler canım gerçekten dost olsalar destek olurlar tebrik ederler onlara inat çalışmak gerek aslında.bu arada 87 almak hiç de kolay değil yani tebrik ederim nasıl bi çalışma programin vardı bizimle paylasir misin bunu son 1.5 ayimiz kaldı neler yapalım mesela daha konularimiz bitmesi malesef ama ne yapabiliriz tecrübeli biri olarak senin goruslerini almak istedim
Canim ben son bir ay eksik konularimi bir kenara koydum, dedim calisabildiklerimi dogru yapayim bana yeter dedim. Ve son 1 ay denem cozdum. 1 dersanede, 1 evde 2 deneme cozdum ve 60 deneme cozmus oldum.
Onun incesindr de 30 deneme cozmustum toplamda 90 deneme oldu. Bunun bana cok yarari oldugunu dusunuyorum

Canimi cok sikiyorlar
Cevremdeki bazi arkadaslarim sanki bir hayalin peainden kosuyormusum gibi konusuyorlar
Motivemi bozuyorlar.
Ben hic temelim yokken duzenli calismayla 87 almis biriyim, yine duzenli calismayla 90 neden almayayim
duyma onlari canim sen insanlar kendilerinin yapamadigi biseyi karsi tarafi yapiyo gorunce ya kucumsuyolar yada yapamamasi icin kostek oluyolar.3 puan nedirki. alirsin ins hangi derste daha ck yanlisin geldiyse ona yogunlas.

dun verimsiz bir gundu disari cikmam gerekti hedefimi yapamadim. program gelistirmede yariya yaklastim sayilir bugun bitirmek istiyorum ins. iki gun sonra da misafirlerim gelcek ev pasaktan gidiyo temizlik yapmam lazim uf ya :)

Canim ben son bir ay eksik konularimi bir kenara koydum, dedim calisabildiklerimi dogru yapayim bana yeter dedim. Ve son 1 ay denem cozdum. 1 dersanede, 1 evde 2 deneme cozdum ve 60 deneme cozmus oldum.
Onun incesindr de 30 deneme cozmustum toplamda 90 deneme oldu. Bunun bana cok yarari oldugunu dusunuyorum
Bende nisanin yarısına kadar bitirmeye ugrascam inş. Konular bitmeyecek tabi ki ama artık denemelere ağırlık vercem herkes bol deneme diyor senin fikrinde o yönde kulak vermek gerek soylenenlere

selam kızlar kaç gündür iyi değildim bi arkadaşımın eşi mardinde çatışmada yaralandı gerçekten zor günler geçiriyoruz çok şükür biraz daha iyiyim .günler geçiyo hayat devam ediyo gün gün artık ayrıntılı ne yaptğımı yazacam buraya inşa. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
slm kizlar bugunun raporu: olcme degerlendirme bitti 200 soru cozuldu. smykmy smykmy egitimi nerden calisiyosun ben yediiklimden calisiyorum mukemmel anlatmis.
maşallah canım allah bozmasın ii gidiyosun. ben pegemden çalışıp beyaz kalemden soru çözüyorum canım.yediiklimde iidir duydum canım.

selam kızlar kaç gündür iyi değildim bi arkadaşımın eşi mardinde çatışmada yaralandı gerçekten zor günler geçiriyoruz çok şükür biraz daha iyiyim .günler geçiyo hayat devam ediyo gün gün artık ayrıntılı ne yaptğımı yazacam buraya inşa. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

maşallah canım allah bozmasın ii gidiyosun. ben pegemden çalışıp beyaz kalemden soru çözüyorum canım.yediiklimde iidir duydum canım.
cnm gecmis olsun Allah yardimcisi olsun butun polislerimizin askerlerimizin. gercekten oyle bi hale geldiki toplum herkes kendini dusunur oldu duyarsizlasmis durumdayiz ulkecek. bir yandan da disari cikmaya bile korkar olduk bi karamsarlik umutsuzluk cokmus durumda insanlara.elden birsey de gelmiyo dua etmekten baska.

gunun kapanisi : program gelistirme bitti 246 soru cozuldu. boylece egitim bilimleri bitmis bulunuyor sukurler olsun ustumden buyuk bi yuk kalkti. bol bol deneme indirip pekistirmeye geldi sira :21:bu arada yarenDL yarenDL nicin yazmiyorsun artik yoksa calismiyor musun :KK57:

hayirlisiyla kardesimin sözu vardi oncesinde cocuklar hastaydi 4 koca gun ara vermek zorundaydim yarin baslayacagim cok mutsuz ve huzursuz oldum calismadigim icin sonuc ;agresifim :KK57:

her yeni bir gun =acigi kapatma zamani :KK11:

X