- 19 Kasım 2013
- 18.644
- 33.614
Acile mecbur kalmadıkça gitmem. Kızım 6 yaşına girecek,özelin aciline götürdüğüm halde asla doğru tedaviye denk gelmedim,yanlış ilaç verildiği daha da kötülediği çok oldu kızımın.Çok teşekkür ederim hepinize. Ben zaten normalde çok evham yapan biriyim. Bu en sabırlı halim...
Ama sayenizde yatıştım biraz daha. Yoksa dayanamayıp acile tekrar götürecektim.
Ben bu kırmızı noktaları ve ishali ilaçların yaptığını düşünüyorum. Calpol'ü kesince ishali bugün daha bir düzeldi çünkü. Kırmızı noktaları da dolven yapıyordur prospektüste de yazıyor zaten. Böyle deri altında kanama gibi noktalar. Aynısı kızımda... Purpura deniyormuş. En azından yarın doktorla görüşene kadar probiyotik harici birşey vermemeyi planlıyorum.
Sizce doğru mu yapmış olurum?
Kendi doktoruna götürüyorum artık sadece,en azından tanıyor,antibiyotik yanlısı bir doktor değil ,tahlil yapmadan vermez asla. Sizede tavsiyem sürekli takibini yapan iyi bir doktorunuz olsun,ona devam edin.
Probiyotik verebilirsiniz hatta iyi bile gelir bağırsak florasına şu an,ishali de kesilir. Kendi adıma antibiyotik kullanacaksam kızıma yanına probiyotikte kullanıyorum her zaman ki ilacın zararlı etkilerinden etkilenmesin bağırsakları.
Geçmiş olsun tekrar.
Umarım bir an önce toparlar kuzunuz.