• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim esim yurtdisina gidiyor :(

Ailem zaten onlarin yaninda kalmami istiyor esim gelene kadar ev tutmami istemiyorlar ama rahat edemezsem diye dusunuyorum birde annem kemoterapi aliyor zaten 2 cocuk var evde bende rahatsizlik vermeyim diye dusunuyorum ama tabi o zaman ne olur bilmiyorum. Benimde bugunlere guldugum zamanlar gelir insallah ya
ev ayri olsun ikizler tekten daha huzirlu olur planli olum düzen kurun 40 gun auni saat uyut ayni saat uyandir zaten kemoterapi goren annenin işi zor ikiz arabasi alip hava alın cikin sık sık

para önemli ikizlere mama ve bez dayanmaz ki birakin gitsin Allah ölum vermesin..borclar odensin..sevinmeniz lazim hatta ..merak ettim dogum ve sonrasi nerde yasayacaksiniz 1ay yardim sartikizlere bizde eşim yardim etmisti bana..
Ben annemlerde kalacagim doguma kayinvalidem gelecek 1 ay kalip gidecek

Şükredin Allah size bir kapı açmış.
Çok zor bir durum ama ya böyle bir iş fırsatı çıkmasaydı,doğacak yavrularınızın karınları masıl doyacak. O yavruları aç,sefil büyütmek daha vahim bişeydir emin olun.
Ben de hamileliğim ve doğumumda eşimden farklı bir ülkede(şartları çok zor) tek başımaydım,doğuma annem geldi sadece. Bizim de iş durumu nedeniyle öyle olmak zorundaydı. Geldi,geçti. Çok zorlandım ama hep şükrettim,o zorlukları aşabilecek güçte ve sağlıkta olduğum için.
Bebek bakımı çok zor,eşiniz yokken üstelik duygusal olarak iyi gelmez size ayrı ev. Annenizin yanına taşınma fikrini değerlendirin derim ben de.

Şükredin ki böyle bir kapı açılmış size. Bebekleriniz kısmetle gelmiş bakın. Siz de bunun meyvesini yerken bir yandan sabredeceksiniz. Bebeklerinizle eşinizin gelmesini bekleyeceksiniz. Adı konan zaman çabuk geçer. Arada mutlaka gelir.

Ama gitmeden evvel çok net konuşun. Bazen para tatlı geliyor ve bir sene oluyor beş sene. Şirket adamı bırakmak istemiyor, daha cazip teklifle geliyor vs.

Allah sağlıkla bebeklerinize ve eşinize kavuştursun. Zaman su gibi aksın inşallah.
Ben konustum 1seneden fazla olmaz dedim oda sozlesme sarti oldugu icin 1 sene oda bizden korkuyor 1 sene sonra biraz daha gelme ev alalim araba alalim derseniz ben ölürüm hasretten Diyor simdi o zaman ne olur alisir mi rahat mi gelir bilemem tabi

Oncelikle tesekkur ederim yorumlariniz destekleriniz icin bu kadar uzulup agladigim icin bende kendime kiziyorum cocuklarima zarar veriyorum diye hamilelik hormonlari beni asiri duygusal yapti kendime engel olamiyorum esimin gitmek istemiyorum ama mecburum demesi onun o halide beni surekli uzuyor bayramdan sonra gidecek ya bilmiyorum ben nasil alisacagim
Canım valla öyle bir alışıyorsun ki sen bile şaşıracaksın. Bende hamileyken eşim uzakta çalışmaya başladı düşün ben doğum yaparken o israil tarafların da idi. Telefonla bile görüşememiştik. Sonra tüm zamanını bebek alıyor zaten daha az kafaya takıyorsun ayrılığı. İkinci hamileliğim de yanlız geçti benim ve evimde de yanlızım hala yanlızım. Benim eşim uzakyol gemi kaptanı ve her yıl sadece 3 ay görüşebiliyoruz. İki küçük bebeğimle bu şehirde yanlız hayat mücadelesi veriyorum ve çok şükür Rabbim kolaylık veriyor. Bebeklerinizin iyiliği için sabır gösterin sonu güzel olacak inşallah...

1 yıl o kadar uzun bir zaman degil ve çok iyi bir fırsat bu tekrar düze cikabilmeniz icin kısa zamanda. Hiç üzülmeyin zaten cocuklarla uğraşmaktan zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız bile.

Canım valla öyle bir alışıyorsun ki sen bile şaşıracaksın. Bende hamileyken eşim uzakta çalışmaya başladı düşün ben doğum yaparken o israil tarafların da idi. Telefonla bile görüşememiştik. Sonra tüm zamanını bebek alıyor zaten daha az kafaya takıyorsun ayrılığı. İkinci hamileliğim de yanlız geçti benim ve evimde de yanlızım hala yanlızım. Benim eşim uzakyol gemi kaptanı ve her yıl sadece 3 ay görüşebiliyoruz. İki küçük bebeğimle bu şehirde yanlız hayat mücadelesi veriyorum ve çok şükür Rabbim kolaylık veriyor. Bebeklerinizin iyiliği için sabır gösterin sonu güzel olacak inşallah...
Insallah bende oyle diyebilirim ya allah kolaylik versin size de

Insallah bende oyle diyebilirim ya allah kolaylik versin size de
Alışmak kabullenmekten geçer. Bende çok ağladım üzüldüm ama şimdi görüyorum ki çocuklarımın herşeyi var. Birini haftanın 3 günü kreşe başlattım şükürler olsun Rabbime kendime vakit ayırabiliyorum ve herşey rayına oturdu. 15 gün sonra eşim gelecek ve biz çocuklarla çok heyecanlıyız. Şimdiden tatil planı yapıyoruz eskiden nerde tatile gidecektik. Zaman herşeyin ilacı ama baştan sabredince cefa sefaya dönüşür. Allah sizinde yardımcınız olsun.

Ah be güzelim cok üzüldüm
Bizde iflas ettik bütün hayatımız tepetaklak oldu
Seni çok iyi anlıyorum hersey para degil derdim önceden simdi ise hersey parayla oluyomuş bunu ögrendim.
Sizin icin güzel bi kapı açılmış bu kapıyı kapatmayın
1 sene çabuk geçer
Bebişlerin masrafı çok olur altından kalkamazsınız
Hem evinizi tutarsınız hem borcları kapatırsınız.
Ben 1 ay annemlerde kalmıştım annemde kamoterapi alıyodu,çocuklarımdan icin benim kemoterapim bunlar ilaclar degil derdi
Bebişlèr anneniz icin hem yorucu hemde keyifli olur merak etme.
1 sene herkes fedakarlık edecek mecburen
Rabbim hayırla kucagına almayı nasip etsin

Ah be güzelim cok üzüldüm
Bizde iflas ettik bütün hayatımız tepetaklak oldu
Seni çok iyi anlıyorum hersey para degil derdim önceden simdi ise hersey parayla oluyomuş bunu ögrendim.
Sizin icin güzel bi kapı açılmış bu kapıyı kapatmayın
1 sene çabuk geçer
Bebişlerin masrafı çok olur altından kalkamazsınız
Hem evinizi tutarsınız hem borcları kapatırsınız.
Ben 1 ay annemlerde kalmıştım annemde kamoterapi alıyodu,çocuklarımdan icin benim kemoterapim bunlar ilaclar degil derdi
Bebişlèr anneniz icin hem yorucu hemde keyifli olur merak etme.
1 sene herkes fedakarlık edecek mecburen
Rabbim hayırla kucagına almayı nasip etsin
Amin insallah benimde bugunlerim gecip gider insallah

Ozellikle hamileyken ayri kalmak evet zor ama bu sekilde daha cok yipraniyorsunuz. Cocuklarin da gelecegini dusunun.
Eger care olacaksa birakin gitsin.

Cok zormus bu durum ya cocuklarima yetemeyecegim yada esimden ayri kalacagim allahtan sabur dilemekten baska carem yok insallah cocuklarim dogunca bu kadar kafaya takmam

Merhaba arkadaslar benimde bir derdim var artik sizlerle paylasmak akil danismak istedim.
Ben ikinci evliligimi yaptim evleneli 1 sene oldu dugunumuzu evimizi hep kendimiz yaptik borclarini biz oduyorduk ikimiz calisip lakin 6 ay once hamile oldugumu ogrendim dusunmuyorduk aslinda nasil oldu anlamadim onun sokunu atlatamadan ikinci sok dr dedi bunlar ikiz neyse cok sevindik tabi allah verdi dedik 2 ay sonra ben riskli hamilelik gecirdigim icin isten cikardilar esimle ayni yerde calisiyorduk tabi biraz tartisma oldu ben hakkmi aradim olay oyle olunca esimide cikardilar haklarimizi vermeden tabi sikayet falan ettik ama olan oldu ben ikizlere hamileyim esim issiz ben issiz cok borcumuz var ailelerden hic destek yok. Durumdan cikmak icin cok ugrastik ben hamile oldugum icin kimse ise almak istemedi esim ise girdi ama borclar kira giderler yetmedi daha cok borcun icine girdik kirayi odeyemedik ev sahibi tahliye davasi acmis bize yani artik bir evimizde yok esyalari aldik annemlerin alt katibda odaya istifledik ama anemlerde kalma sansimiz yok çünkü ablam bosandi 2 tane cocugu ile orada kaliyor zaten yerde yok cocuklarimin dogmasina az zaman kaldi kayinvalidemler diyarbakirda yasiyor oraya gitsek orada is sorunu var is yok piyasa cok dusuk 1000tl ye adam calistiriyorlar o kadar kotu yani oraya gitsek borclari odeyemebiliriz yani kayinvalidenler Maddi destek verecek durumda degiller zaten cok umurlarinda da degiliz. Bu arada tabi esim bunalima girdi ben oyle zaten hamilelik hormonlari tavan hergun agliyorum cocuklarima bir zibin bile alamadim daha elimizi neye atsak kuruyo ikinci is falan dedi esim gece bir yerde gunduz bir yerde calisti bir ay gece calistigi is yeri maasini vermedi tabi esimin zaten sinirleri bozuk oyle olunca orayi da birakti zaten maas vermeseler ne diye calisacak anlayacaginiz bahtimiz kismetimiz kapandi galiba cok kotu dustuk. Bu arada esime yurt disindan bir is teklifi geldi iyi maasla giderse 3 ay da borcumuz kapancak 1 sene orada kalmasi gerekiyor bizde gitmesine karar verdik zaten baska care yoktu. Ama ben bu karari verdigimizden beri agliyorum esimde oyle esim bana cok duskun bende oyle ben sizden nasil ayrilcam dedikce icim yaniyor ama baska cikis yolu yok korkuyorum artik bu kadar strese cocuklarima da birsey olacak diye esimin gitmesini istemiyorum oda istemiyor ben onunla gidemiyorum çünkü orada alacagi maas orada ev tutmamiza borclara yetmez cok karisik yazdim ve de uzun ama lutfen okuyun bana akil verin ben ne yapacagim.
Ne güzel işte Allah karsınıza fırsat çıkarmış.Bir kapı kapanır öbürü açılır.Üzülmüşsünüz ama fırsatlar çıkmış karşınıza.

Herkese tesekkur ederim yorumlar icin mantikli olani dususnmeye calisip biraz daha kafaya takmamaya calisiyorum

Back
X