Valla hanımefendi birbirinden çelişkili yorumlarınızı okudukça şaşırıyorum. Siz sevgi ilgi istiyorsanız o da zayıf ve eşinin isteklerini yerine getiren bir hanım istiyor. Malesef siz sadece kendi istekleriniz kendi arzularınız çerçevesinde koşmuşsunuz. Size azıcık bir eleştiri yapanlara da düşma ilan etmişsiniz ki her türlü yoruma açığım taşlanmaya razıyım yazdığınız hale.
Para konusunda gelince, siz eşinizden daha çok parayı seviyorsunuz. eğer gururunuz olsaydı o kadar birikiminiz olmasına karşın hale eşimden ne kadar ve nasıl kopartabilirim peşinde olmazdınız. bir de çalışıp çabalamayı denerdiniz.
Ben sizin yorumlarınız yazdıklarınız görünce sizi tamamen haksız buldum.
Hanıfefendi çalışın ... Yok ben alışık değilim çalışamam
Zayıflamayı deneyin..... yok yapamıyorum eşim beni böyle sevsin
Hanımefendi ayrılın ... ama eşimden çok para koparmam lazım olmaz
Eşiniz sizi sevmiyor..... Yok seviyor sevdiğini de söyler
Yav söyler misiniz problem nerdeeee. Siz zorluk görmemişsiniz. eşinizi yerden yere vurdunuz ama o eşiniz sizi rahat rahat yaşatıyor. İstediğiniz tüm maddii imkanları size o sağlıyor. Ha sizden bir tek zayıflamanızı istiyor. Siz olmuyor zayıflamıyorum demeyin siz sebat etmiyorsunuz.
Kusura bakmayın boşuna sızlanmayın tüm kabahat sizde.
Adam yurt dışından dönmeye karar verdim dediğinde yok dönme istemiyorum diyen de sizsiniz.
Evet ifadeleriniz çok çelişkili.
Bir yazınızda eşime yalvardım türkiye ye dön dedim yazıyorsunuz. Başka bir yazınız da ise türkiye ye dönmeye karar veren eşinize yok dönme deyip burda da dert yanmışsınız. Eyvah eşim dönüyor ben böyle yalnız yaşamayaalışmıştım şimdi ne yapacam diye.
Allah akıl fikir versin.
Ha bu arada kilolarınız sebebiyle bizce hak ediyorsunuz diye kimse bir şey demedi. İftira atmış oluyorsunuz bunu bilin. Eşinizin davranışları sizin kilolarınız nedeniyle olabilir. biraz zayıflayın dedik size.
Kilonuz sebebiyle hak ediyorsunuz diye kims ebir şey demedi.
Eğer siz eşinize karşı da böyle iseniz yani söylenenleri başka başka yöne çekiyorsanız asıl çekilmez olan sizsiniz
Eşinin dönmesini de çok istemiyor. Eşi olmadan rahat rahat yaşamaya alışmış. Daha önce eşi Türkiye ye dönme kararı almış bu hanımefendi istememiş karşı çıkmış.
Hanım efendi bi kendinize gelin ya!!!
Bu ne şiddet bu celal?
İsterseniz başlığı ben olan ayrı bir konu açın
La havle ya!!!
Ben Burda her şeyi her yönüyle anlatıyorum eşimin artısını da söylüyorum kendi eksimi de
Yapabileceğimi de söylüyorum yapamayacağımı da
Siz beni resmen sorunlu kişilik ilan ettiniz nerden geliyor bu cesaretiniz
Beni ne kadar tanıyorsunuz?
Anlattıklarıma niçin bir kadın olarak yardımcı olmak değil de eleştirip yerden yere vurmak için yaklaşıyorsunuz
Eşimi istemediğime dair konum varmış baktım
Hatta bakın kopyalıyorum
merhaba
beni belki hatırlarsınız. eşim yurtdışında görevliydi. 6 yıla yaklaşmıştık. artık dualarım mı kabul oldu bilmiyorum. dönmem diyen adam dönmeye karar vermiş geliyorum dedi. ben hiç dönsün diye dua etmedim hayırlısıyla dönsün dedim. evliliğimizde 3,5 yıl birarada kalabilmiştik onda da iki kızımız olmuştu hamdolsun. izne geldiği zamanlarda burnumdan getirirdi onları hatırladım tek tek ne olacak nasıl olacak bilmiyorum sevinmeli miyim bilmiyorum. ben ayrı yaşamaya mı alıştım allahım sanki gelsin istemiyorum ondan korkuyorum. kayınvalidemi aradım anlattım anne gelecekmiş koorkuyorum dedim korkma yavrum ben sizin için hep dua ediyorum dedi. biliyorum her zaman duacı bizim için. şu an öyle karışığım ki ne yazdığımın bile farkında değilim kafamı toparlayamıyorum. gelip hayatı burnumdan getirirse diye çok korkuyorum. çünkü bana kan kusturduğu oldu izne geldiği günlerde hiç yüzünden... bunu onada söyledim ve hatta gelme dedim o şaşkınlıkla...güldü geçti...bana bir akıl verin geliyorsa bizi sevdiği yanımızda olmak istediği için geliyordur değil mi? ben neden korkuyorum neden ağlamak üzereyim neden gelmesin istiyorum allahım ben ne yapacağım...
İşte böyle yazmışım
Tamamıyla kaygılarımdan oluşmuş çünkü adam geldiği her izni burnumdan getirmiş ve beraber yaşamaya başlayacağımızda ne olacak diye korkmuşum bu kaygıdan daha normal ne olabilir acaba?
Demek ben ilgi sevgi istiyorsam o da zayıf bir eş istiyor ve bu onu haklı yapıyor öylemi?
O gittiğinde kızlarımın biri 3 yaşında diğeri 6 aylıktı ben 26 yaşındaydım ve hayatımda hiç bir evde yalnız kalmamıştım evimiz müstakil sobalıydı omuzunuzla bir defa vursanız kapım açılırdı bir gece soba söndü eğer yakmasam sabaha ev buz olacak kömürlük dışarda saat 1 ben elimde fener korkudan ağlaya ağlaya inip odun kömür çıkardım biliyor musunuZ?
Bayramda seyranda düğünde dernekte ben hep elimde iki yavrumla yalnızdım
Bir ruj sürmedim bir saç yaptırmadım bir parlak kıyafet giymedim ki “ bunun kocası yok bu neden süsleniyor” denmesin diye çünkü çevrem öyle bir çevreydi
Ben kızlarımı uyutur öyle ağlardım
Annem beni tek ayağım alçıda ilken terk edip gittiğinde ben 2 aylıkmışım babaannem büyüttü beni ama nasıl büyüdüm siz bilemezsiniz
Şu gün bile içimde bir kız çocuğu anne diye ağlıyor
Şu gün bile kendimi hiçbir yere ait hissetmiyorum
Şu gün Bile iyi ve güzel olan hiçbir şeyi kendime layık görmüyorum
Benim zerre kadar yaşama Sevinç’im yok sadece evlatlarım için yaşıyorum çünkü onları rabbim izin verirse annesiz bırakmayacağım
Çünkü ben anne olunca anladım meğer annesiz yaşamak ne zormuş
Ben eşimi annem babam kardeşim abim velhasıl tüm eksiğimin yerine koydum öyle sevdim
O gece bekçisiydi evlendiğimizde ve biz kendi yağımızda kavruluyorduk
Borcumuz harcımız hiçbir şeyimiz yoktu sadece para hırsından gitti
İki yıl dedi beni kandırdı 12 yıl etti
İzne gelirdi o gelmeden saçımı yaptırır yeni kıyafetler alır giyer hazırlanır bir heves onu beklerdim
Gelirdi yüzüme bile bakmazdı
Beni yıllarca evet yıllarca aşağıladı rabbim şahittir!
Yani ben onunla ne yaşadığımı tek tek buraya yazamam sayfalar dolar
Siz sanıyorsunuz ki adam aşkımdan ölüyor arada da bana zayıfla diyor bende böyle kapris yapıyorum
Hayır allah şahit ki adam ciğerimi söküyor
Ben allahtan korkarım iyi tarafları da var yazdım diye beni tefe koydunuz
Nedir hırsınız ? Ben 40 yaşındayım muhtemelen benden küçüksünüz bana böyle saldıramazsınız
Kilo veremiyorum diye beni böyle aşağılayamzsınız
Yazarsınız fikrinizi geçersiniz
Şu mübarek gün beni böyle ağlattınız