Kalk bakayim yerinden uyumak zaman kaybetmek YOK KPSS LISANS

arkadaşlar günlük atıyorum günde 250 tarih 160 türkçe sorusunu nasıl çözüyorsunuz? o_O ilk sayfalarda 450 soru çözdüğünü söyleyenler bile vardı ne yapıyorsunuz bi oturmaya kitap mı bitiriyorsunuz :KK64::KK64:

arkadaşlar günlük atıyorum günde 250 tarih 160 türkçe sorusunu nasıl çözüyorsunuz? o_O ilk sayfalarda 450 soru çözdüğünü söyleyenler bile vardı ne yapıyorsunuz bi oturmaya kitap mı bitiriyorsunuz :KK64::KK64:
Canim onemli olan sayi degil anlayarak pratik cozmek. Ben haftalik max 1000 cozuyorum ama su an konu calistigim icin cok daha az.

Bende merak ediyorum o kadar çok nasıl çözüyolar darısı başıma ama 100 soru bitince bile ben pert oluyorum o_O
Günde 800 soru çözeni de okumuştum gerçi o_O

Canim onemli olan sayi degil anlayarak pratik cozmek. Ben haftalik max 1000 cozuyorum ama su an konu calistigim icin cok daha az.
bende konu çalışıyorum ve soru çözümü genelde konu sonlarındaki sorulardan ibaret oluyor o_O günlük 100 soru bile etmez hele ki her dersten cıks :63:

Bende merak ediyorum o kadar çok nasıl çözüyolar darısı başıma ama 100 soru bitince bile ben pert oluyorum o_O
Günde 800 soru çözeni de okumuştum gerçi o_O
aynen darısı başımıza mübalağa etmiyorlarsa tabi..ne bileyim tarih olsu türkçe olsun max 50-50 çözebilirim ve coğ,vat filan geçemem yani düşünecek yerlerim zonklamaya başlıyor :KK76:

700 ciktigim gunde oldu ertesi gun bas agrisi ...yavas anlayarak ilerlemeye karar verd bende gunde 300 kesin bitiyor 500 u asmak icin cabalamiyorum .....tarihe ilk basladigimda 50 cozmek zor geliyordu simdi 200 2.5 saatte bitiyor....acele etmeden anlayarak cozmek gercekten etkili kendi adima konusursam

700 ciktigim gunde oldu ertesi gun bas agrisi ...yavas anlayarak ilerlemeye karar verd bende gunde 300 kesin bitiyor 500 u asmak icin cabalamiyorum .....tarihe ilk basladigimda 50 cozmek zor geliyordu simdi 200 2.5 saatte bitiyor....acele etmeden anlayarak cozmek gercekten etkili kendi adima konusursam
tüm konuları bitirdiniz mi peki (tarih için)? valla maşallah darısı başıma :KK52:

iki gundur dogru duzgun calisamadim bende kizlar. pazari evde ders calisarak telafi etcem bakalim. gelisim psikolojisi yarim kalmisti o bitcek bugun ins. herkese iyi calismalar

X