- 18 Ocak 2013
- 1.876
- 797
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maddiyat skinti degilse girmende fayda olur tabi sinav ortamina da alismis olursun
bugun tatil gunum ese vakit sart....82 anayasasini okurum sadece
İnsallah cok gecmis olsunçocuklar hasta çalışamadım.. biri öksürükten kusuyor biri boğazım ağrıyor diyor..
ilaçları aldık inşallah hemen düzelirler
önlisans diplomanız varsa sadece önlisans kpss sınavına girebilirsiniz aynı durum lisans için de geçerli (lisans diplomanızla önlisans sınavına giremezsiniz)onlisansa girecek biri lisanstan giremez? konuyu yanlis mi anladim
Canim onemli olan sayi degil anlayarak pratik cozmek. Ben haftalik max 1000 cozuyorum ama su an konu calistigim icin cok daha az.arkadaşlar günlük atıyorum günde 250 tarih 160 türkçe sorusunu nasıl çözüyorsunuz? ilk sayfalarda 450 soru çözdüğünü söyleyenler bile vardı ne yapıyorsunuz bi oturmaya kitap mı bitiriyorsunuz
Bende merak ediyorum o kadar çok nasıl çözüyolar darısı başıma ama 100 soru bitince bile ben pert oluyorumarkadaşlar günlük atıyorum günde 250 tarih 160 türkçe sorusunu nasıl çözüyorsunuz? ilk sayfalarda 450 soru çözdüğünü söyleyenler bile vardı ne yapıyorsunuz bi oturmaya kitap mı bitiriyorsunuz
bende konu çalışıyorum ve soru çözümü genelde konu sonlarındaki sorulardan ibaret oluyor günlük 100 soru bile etmez hele ki her dersten cıksCanim onemli olan sayi degil anlayarak pratik cozmek. Ben haftalik max 1000 cozuyorum ama su an konu calistigim icin cok daha az.
aynen darısı başımıza mübalağa etmiyorlarsa tabi..ne bileyim tarih olsu türkçe olsun max 50-50 çözebilirim ve coğ,vat filan geçemem yani düşünecek yerlerim zonklamaya başlıyorBende merak ediyorum o kadar çok nasıl çözüyolar darısı başıma ama 100 soru bitince bile ben pert oluyorum
Günde 800 soru çözeni de okumuştum gerçi
Çok doğru canım onlarada vakit ayırmak gerekbugun tatil gunum ese vakit sart....82 anayasasini okurum sadece
Gecmis olsun canım 10 gün harap oldum ben tabi çocuklarda aynı şekilde inş hemen iyilesirsiniz uzun sürmez bizim gibi.çocuklar hasta çalışamadım.. biri öksürükten kusuyor biri boğazım ağrıyor diyor..
çocuklar hasta çalışamadım.. biri öksürükten kusuyor biri boğazım ağrıyor diyor..
arkadaşlar günlük atıyorum günde 250 tarih 160 türkçe sorusunu nasıl çözüyorsunuz? ilk sayfalarda 450 soru çözdüğünü söyleyenler bile vardı ne yapıyorsunuz bi oturmaya kitap mı bitiriyorsunuz
tüm konuları bitirdiniz mi peki (tarih için)? valla maşallah darısı başıma700 ciktigim gunde oldu ertesi gun bas agrisi ...yavas anlayarak ilerlemeye karar verd bende gunde 300 kesin bitiyor 500 u asmak icin cabalamiyorum .....tarihe ilk basladigimda 50 cozmek zor geliyordu simdi 200 2.5 saatte bitiyor....acele etmeden anlayarak cozmek gercekten etkili kendi adima konusursam