Kalk bakayim yerinden uyumak zaman kaybetmek YOK KPSS LISANS

kızlar konuyla alakasız ama bişey sorucam kpss başvurunuzu yaptınızmı bir de bişey sorucaktım daha önce kpssye girenler eğer başvuru yaptıysanız formu nerden aldınız nerde doldurdunuz çıktısınımı aldınız? klavuzda göremedim de..
internette basvuru yapinca altta yazdir diyosun ciktisini aliyosun.ilk kez girceksen bi okuldan yaptirmanda fayda var onlar basvurunu yapip ciktisini veriyolar

kızlar konuyla alakasız ama bişey sorucam kpss başvurunuzu yaptınızmı bir de bişey sorucaktım daha önce kpssye girenler eğer başvuru yaptıysanız formu nerden aldınız nerde doldurdunuz çıktısınımı aldınız? klavuzda göremedim de..
Basvru daha yapmadm ama internetten yapicm. Lokumumm guzel acklams
supersin canim bende arkandan geliyorum :) oyt rehberlik ogrenme gelisim bitti yarin olcmeye basliycam ins . ben de birden fazla derse odaklanamiyirum cok kotu aslinda unutuluyo birine calisirken. egitim bitsin hergun soru cozcem unutmayim die. vat bitmisti cog yarim tarih tekrar istiyo turkce hic bakilmadi. cok hizlanmamiz lazim cok su egitim bitsin depar atcam:KK55::KK17:
Egtmde ben senin arkandan gelyrm arkadasm :KK4:sen 4 drsi btrmsn.ben oyt gelisim olcme

internette basvuru yapinca altta yazdir diyosun ciktisini aliyosun.ilk kez girceksen bi okuldan yaptirmanda fayda var onlar basvurunu yapip ciktisini veriyolar
teşkler..... en son 2012 de girmiştim unuttum yaa değişmiş başvuru şekli resmi kabul etmiyor site başvur yaparken çekilcem tekrar sanırım ozman başvurum açılcakmış
tşkler çıktı bizde kalıyor değilmi yoksa alıyorlarmı

Basvru daha yapmadm ama internetten yapicm. Lokumumm guzel acklams

Egtmde ben senin arkandan gelyrm arkadasm :KK4:sen 4 drsi btrmsn.ben oyt gelisim olcme

SON

63 GUN
7 SAAT
54 DAKİKA En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
:KK69::KK69::KK69::KK69:
:KK4::KK4::KK4::KK4:
:KK55::KK55::KK55::KK55:
:emir_bebek::emir_bebek:bebislerle var gucumuzle calismaya devam

Kızlar napiyosunuz bugün ki çalışmalar nasıl tatil kullanan var mı yoksa telafi günü mu

teşkler..... en son 2012 de girmiştim unuttum yaa değişmiş başvuru şekli resmi kabul etmiyor site başvur yaparken çekilcem tekrar sanırım ozman başvurum açılcakmış

tşkler çıktı bizde kalıyor değilmi yoksa alıyorlarmı
smykmy sende iyi gidiyosun canimboyle dvm ins..bebislere de yazik ya oyunlarindan ilgilerinden kisiyoruz illa ki :KK43: minik kalbim bikac saat disari ciktik evdeyim simdi basliyorum oglumu uyutup. deniz cikti bizde kaliyo vermiyoruz. sinav yeri belli olunca onun ciktisiyla giriyoruz sinava

smykmy sende iyi gidiyosun canimboyle dvm ins..bebislere de yazik ya oyunlarindan ilgilerinden kisiyoruz illa ki :KK43: minik kalbim bikac saat disari ciktik evdeyim simdi basliyorum oglumu uyutup. deniz cikti bizde kaliyo vermiyoruz. sinav yeri belli olunca onun ciktisiyla giriyoruz sinava
saol canım

Yaren bebek ev yemek derken dersin basina otrdugumda cok yorgun oluyrm canim gec adapte oluyrm nasil toparlamalym kendimi canim.son viraja gelyrz bu ay kendimi tamamlamam lazm eksklerm var..

lisanstan girecek annelerin tek cozumu 5 te kalkmak uyanana kadar cocuklar yarisini yapmak seni motive edecek gune aksam a kadar hic calusmasanda sabah calistim en azindan diyebilirsin...ben hala kalkiyorum 5 te ...haftasonlari 7 de...oglen 40 dak uyu daha da iyi hissedersin

lisanstan girecek annelerin tek cozumu 5 te kalkmak uyanana kadar cocuklar yarisini yapmak seni motive edecek gune aksam a kadar hic calusmasanda sabah calistim en azindan diyebilirsin...ben hala kalkiyorum 5 te ...haftasonlari 7 de...oglen 40 dak uyu daha da iyi hissedersin
Ah yaren ah benim Kuzular 5de kalkıyor engec 6 olmadan ayaktayiz akşam da uyutana kadar akla Karayı seçiyoruz ama yinede calismaya ugrasiyorum inş. Emeklerimiz boşa gitmez hicbirimizin

Günaydın hanımlar bende bugün video izleyip soru cozmeyi planlıyorum inş verimli olur.bu zamana kadar videoları erteledigim için çok pişmanım :KK43:

:KK14:bugun verimsiz bir gundu hastalik kapimizi caldi ...yarin ola hayr ola:KK16:

Günaydın hanımlar bende bugün video izleyip soru cozmeyi planlıyorum inş verimli olur.bu zamana kadar videoları erteledigim için çok pişmanım :KK43:
gecmis olsun yaren cabuk atlatirsiniz ins..minikkalbim isemin videolarinimi dinliyosun bende tarihten videolarin ozetini cikarmislar kitap seklinde onu almayi dusunuyorum videoya vakit yokda

gecmis olsun yaren cabuk atlatirsiniz ins..minikkalbim isemin videolarinimi dinliyosun bende tarihten videolarin ozetini cikarmislar kitap seklinde onu almayi dusunuyorum videoya vakit yokda
Bende oyle dusundum sonra oturup izlrmeye basladim sandigim.kadar uzun surmedi
Ama ben onlisansim.vakit cok daha sizin az vaktiniz kaldi.

X