Kalk bakayim yerinden uyumak zaman kaybetmek YOK KPSS LISANS

yap sen kaçamağını ama buralarıda ıssız bırakmayın.. bizde @ayugrasamam ile konularda senin olduğun yere ilerleriz hep beraber motive oluruz ekime kadar.. sonuçlar açıklanınca da kutlama yaparız inşallah:)
Demek buralardasiniz :KK54:

slm kizlar kac gundur yazamadim ders de calisamadim bazi problemlerden dolayi. yaren hakkinda hayirlisi olsun canim bi karara vararak en zor seyi atlatmissin belirsizlik ck kotu oluyo zmn yonunden rahat olunca daha verimli calisirsin.bu arada cezami yazamadim kusura bakmayin aklimda yrn yazim ins. bende eksik konularima yonelcem bu gunden sonra. bir ayda eksikleri kapatip sorulara geccem.bgn egitim bilimlerine basladim smykmy dedigin gibi oyt ile temelim var cabuk biter gibi ins. sonrasinda turkce dilbilgisi sozel mantik. ardindan cog tarih vat kisaca tekrar etcem. burdan birbirimize destek olup son gazla devam edelim kizlar son firsatlar iyi degerlendirelim canlar @ayugrasamam sererbah sererbah @minikkalbim smykmy smykmy yarenDL yarenDL :KK59::KK200:
İnsa canim insa

SelAm hanımlar bu hastalık fena çarptı bizi ailecek hastayiz çocuklar baya bi ağır geciriyorlar şurup icmiyolar sürekli çıkarıyorlar zaten hiç bişey yemiyolar yedikleri iki lokma bişey o da durmuyo midelerinde yarın tekrar götürmeyi düşünüyorum doktora iğne isticem olmuyo böyle hiç iyileşme olmadı.bende iyileşmelerini bekliyorum derse başlamak için ama uzak kalmakta iyi gelmiyo bana umarım zorlanmam derse başladığımda

Bizde yasadik cnm o virusu.. Kesinlikle igne yaptir hemen faydasini goruceksin.. Hepimize gecti ve tekrar etti ama igneden sonra cok sukur atlattik..
cok gecmis olsun kizlar

canim gecmis olsun umarim cabuk atlatirsiniz stres yapma yetistirirsin ins iyilesince cocuklar hemen baslarsin.
lisansdan gircem @ayugrasamam bugun oyt bitiyo ins gelisime basliycam. baya hizlandim kizlar ck sukur elimden dusurmuyorum kitabi iki gunde bitirdim. size de gaz olsun. bu tempoyu gkgy de de surdurebilirim umarim :21:bu arada coklu alinti yapamamisim nasil yapiyoryz onu kizlar tek tek cvp atmayim artk:)
Canim oyt uzun bi ders tebrik edrm masallah
Bend gelisimin son knusundaym
Oyt bitti gelisimd bitcek insa sira olcmede insa:KK55:

L lokumummm her mesajin altnda coklu alinti diye yazan yer var. tiklysun bi kc tane mesaji.sonra mesaj yazcgn bolume gelysun alintilari ekle secenegni isaretleyp altna yorumunu yaziyosun

Demek buralardasiniz :KK54:

İnsa canim insa

cok gecmis olsun kizlar

Canim oyt uzun bi ders tebrik edrm masallah
Bend gelisimin son knusundaym
Oyt bitti gelisimd bitcek insa sira olcmede insa:KK55:

L lokumummm her mesajin altnda coklu alinti diye yazan yer var. tiklysun bi kc tane mesaji.sonra mesaj yazcgn bolume gelysun alintilari ekle secenegni isaretleyp altna yorumunu yaziyosun
tamamdir cok sagol canim:) supersin dort tane kaliyo onlarda cabucak biter umarim. ilk defa mi hazirlaniyosun egitime ilk de zaman aliyo baya ben 4 yil once dershaneye gitmistim ck guzel anlatmisti hocalar hala hatirloyorum bircogunu o nedenle okuyup geciyorum sorularla pekisir iyice. moral oluyo bana az ders kaldi diye.bugun rehberlige basladim bende iki gunde bitirmeye caliscam. yarenDL yarenDL yoklugun hissediliyo cidden canim ck ozletme kendini. herkese bol calismali bol motivasyonlu gunler diliyorum canlar :KK76::KK200:

dunun raporu: rehberlik dersinin yarisi calisildi 155 soru cozuldu. bugun de rehberlik bitcek sorulari cozulecek ins. hadi ama kizlar yazmiyosunuz buraya ufak da olsa yaptiklarimizi yazip destek olalim birbirimize :KK39:

:KK74:2 gunluk kacamak bitti ve bomba gibi geliyorum hirsli azimli ne istedigini bilerek geldim ...103 soru bitti suana dek uyku zamani hedef ; 300 soru ve konu tekrari az öz ama saglam adimlarla

size soru yurt disina en cok ithal ve ihrac yaptigimiz ulke hangileridir???ne alip ne veriyoruz en cok bu iki ulkeye ???

cominform grubu soguk savas donem8nde = PİÇ MiRaY FıS
B

polonya italya cekoslovakya macarista romanya yugoslavya fransa sscb ve son olarak B yi ters cevirip kalb icine al sifrelemeyi B = bulgaristan

ogrenme psikolojisinin de yarisi bitmis bulunuyor 145 de soru cozuldu. simdi yarim saat mola verilip onemli yerlerin uzwrinden bir kez daha gecilecek :KK73::21:

demek buralardasınız.. bende yazayım ozaman. konu ağırlıklı gidiyorum.

geçen haftadan bu güne sözcükte anlam cümlede anlam yazım ve noktalama bitti

coğrafya: su -bitki-doğal afetler - çevre sorunları konuları bitti

tarih - büyük selçuklu anadolu selçuklu bitti

dün gece üç tane osmanlı kültür medeniyet videosu izlendi

bu gecede allah nasip ederse 3 video daha izleyip 9 tane olan kültür medeniyet videosunu ikiye indirebilmek.

demek buralardasınız.. bende yazayım ozaman. konu ağırlıklı gidiyorum.

geçen haftadan bu güne sözcükte anlam cümlede anlam yazım ve noktalama bitti

coğrafya: su -bitki-doğal afetler - çevre sorunları konuları bitti

tarih - büyük selçuklu anadolu selçuklu bitti

dün gece üç tane osmanlı kültür medeniyet videosu izlendi

bu gecede allah nasip ederse 3 video daha izleyip 9 tane olan kültür medeniyet videosunu ikiye indirebilmek.
masallah iyi gidiyosun. onlisansdan mi gircektin cnm sen.

X