- 30 Temmuz 2015
- 4.629
- 11.275
Demek buralardasinizyap sen kaçamağını ama buralarıda ıssız bırakmayın.. bizde @ayugrasamam ile konularda senin olduğun yere ilerleriz hep beraber motive oluruz ekime kadar.. sonuçlar açıklanınca da kutlama yaparız inşallah:)
İnsa canim insaslm kizlar kac gundur yazamadim ders de calisamadim bazi problemlerden dolayi. yaren hakkinda hayirlisi olsun canim bi karara vararak en zor seyi atlatmissin belirsizlik ck kotu oluyo zmn yonunden rahat olunca daha verimli calisirsin.bu arada cezami yazamadim kusura bakmayin aklimda yrn yazim ins. bende eksik konularima yonelcem bu gunden sonra. bir ayda eksikleri kapatip sorulara geccem.bgn egitim bilimlerine basladim smykmy dedigin gibi oyt ile temelim var cabuk biter gibi ins. sonrasinda turkce dilbilgisi sozel mantik. ardindan cog tarih vat kisaca tekrar etcem. burdan birbirimize destek olup son gazla devam edelim kizlar son firsatlar iyi degerlendirelim canlar @ayugrasamam sererbah @minikkalbim smykmy yarenDL
SelAm hanımlar bu hastalık fena çarptı bizi ailecek hastayiz çocuklar baya bi ağır geciriyorlar şurup icmiyolar sürekli çıkarıyorlar zaten hiç bişey yemiyolar yedikleri iki lokma bişey o da durmuyo midelerinde yarın tekrar götürmeyi düşünüyorum doktora iğne isticem olmuyo böyle hiç iyileşme olmadı.bende iyileşmelerini bekliyorum derse başlamak için ama uzak kalmakta iyi gelmiyo bana umarım zorlanmam derse başladığımda
cok gecmis olsun kizlarBizde yasadik cnm o virusu.. Kesinlikle igne yaptir hemen faydasini goruceksin.. Hepimize gecti ve tekrar etti ama igneden sonra cok sukur atlattik..
Canim oyt uzun bi ders tebrik edrm masallahcanim gecmis olsun umarim cabuk atlatirsiniz stres yapma yetistirirsin ins iyilesince cocuklar hemen baslarsin.
lisansdan gircem @ayugrasamam bugun oyt bitiyo ins gelisime basliycam. baya hizlandim kizlar ck sukur elimden dusurmuyorum kitabi iki gunde bitirdim. size de gaz olsun. bu tempoyu gkgy de de surdurebilirim umarim bu arada coklu alinti yapamamisim nasil yapiyoryz onu kizlar tek tek cvp atmayim artk:)
Bend gelisimin son knusundaym
Oyt bitti gelisimd bitcek insa sira olcmede insa