2 ile kalın uyku tulumunuda almak istiyorum. Haberini bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kalın uyku tulumumuz iki tane, biz çok sevdik çünkü, ikizlere süper olacak :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 ile kalın uyku tulumunuda almak istiyorum. Haberini bekliyorum
Canım satılmadıysa eğer 4-5-6-8-9-10-11-12-13-14-15-17-18-21-24-26-27-28-29-33-34-35 hepsini almak istiyorum. Özelden yazmıştım.
O zaman dahada iyi aynısından iki tane varsa onları kesin alayım:) Diğerlerinide hesap edip özelden atıver canım birde süt sağma makineside yarıya düşüyorsa alayım yoksa almayayım.
5.6.11.13.14.21.27.29.32.34. ile lacivert uyku tulumu ve lamaze set duruyor mu acaba duruyorsa toplam ne kadar tutuyor bunları almak istiyorum
O zaman dahada iyi aynısından iki tane varsa onları kesin alayım:) Diğerlerinide hesap edip özelden atıver canım birde süt sağma makineside yarıya düşüyorsa alayım yoksa almayayım.
Canım o mesaj gelmedi tekrar attım bu son kararım:) diğerleri yeni doğana büyük gibi geldi
Nevresim takımı duruyorsa onuda alayim
Arkadaşla netleştireyim durumu, dönüş yaparım olur mu
Canım özelden de düzelttim ama ne senin mesaj gelmiş ne benim mesaj gitmiş. Burdakine göre hesapla burdan yazıver karışıyor canım o zaman pombayı çıkar canım cevabını bekliyorum
Canım özelden de düzelttim ama ne senin mesaj gelmiş ne benim mesaj gitmiş. Burdakine göre hesapla burdan yazıver karışıyor canım o zaman pombayı çıkar canım cevabını bekliyorum
Mothercare beyaz tulum 2 tane sanırım. Çıt çıtlı badilerinde hepsi kaç tane olduğunu ben göremedim:)