• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kaliteli Erkek Bebek Kıyafetleri ( son sayfaya eklendi)

O zaman dahada iyi aynısından iki tane varsa onları kesin alayım:) Diğerlerinide hesap edip özelden atıver canım birde süt sağma makineside yarıya düşüyorsa alayım yoksa almayayım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım satılmadıysa eğer 4-5-6-8-9-10-11-12-13-14-15-17-18-21-24-26-27-28-29-33-34-35 hepsini almak istiyorum. Özelden yazmıştım.

Tatlım sana özelden yazdım ben ama yine değiştirdiğin numaralar var sanırım, hangisine göre fiyat vereyim şaşırdım açıkcası

5.6.11.13.14.21.27.29.32.34. ile lacivert uyku tulumu ve lamaze set duruyor mu acaba duruyorsa toplam ne kadar tutuyor bunları almak istiyorum

O zaman dahada iyi aynısından iki tane varsa onları kesin alayım:) Diğerlerinide hesap edip özelden atıver canım birde süt sağma makineside yarıya düşüyorsa alayım yoksa almayayım.

Akşamüstü verdiğin numaralara göre yaptım hesabı gelmedi mi mesaj

Ayy ne guzel ikiziniz mi olucak Allah sag saglim kucaginiza almanizi nasip etsin

Canım o mesaj gelmedi tekrar attım bu son kararım:) diğerleri yeni doğana büyük gibi geldi

Pompada indirim yok canım. Özelden ve buradan yazdığın numaralarda farklılık var, hangisine göre hesap yapayım? Bir an evvel netleştirelim haber bekleyen arkadaşlar var.

Son düzenleme:
Canım o mesaj gelmedi tekrar attım bu son kararım:) diğerleri yeni doğana büyük gibi geldi

Yarım saat hesap yaptım... Net yazar mısın şimdi numaraları

Canım özelden de düzelttim ama ne senin mesaj gelmiş ne benim mesaj gitmiş. Burdakine göre hesapla burdan yazıver karışıyor canım o zaman pombayı çıkar canım cevabını bekliyorum

Canım özelden de düzelttim ama ne senin mesaj gelmiş ne benim mesaj gitmiş. Burdakine göre hesapla burdan yazıver karışıyor canım o zaman pombayı çıkar canım cevabını bekliyorum

Sevgili doydo, şimdi son kez hesap yapıcam senin için :) mothercare beyaz tulum ve çıtçıtlı bodylerden kaçar adet hesap edeyim?

Mothercare beyaz tulum 2 tane sanırım. Çıt çıtlı badilerinde hepsi kaç tane olduğunu ben göremedim:)

Net hali şu
4,5,6,8,9,10,11,12,13,14,15,18,21,24,29,33,34,35 doğru mudur? Beyaz mothercare tulumlardan ve çıtçıtlı bodylerden kaç adet olacak söyle tam fiyat çıksın

Mothercare beyaz tulum 2 tane sanırım. Çıt çıtlı badilerinde hepsi kaç tane olduğunu ben göremedim:)

Beyaz tulumumuz çok canım, çok kullanışlı onlar, sen kaç tane istiyorsan söyle, tulumlar 5, bodyler 2,5 tl oluyor

Tamam canım o zaman 6 tulum, 4 de badi olsun.

Net hali doğrudur. İki tane dediğin kalın uyku tulumu ile 6 tulum, 4 badi tamamdır.

Back