• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kaliteli Erkek Bebek Kıyafetleri ( son sayfaya eklendi)

Fiyatlarinda buyuk bi indirim bekliyorum dusurunce fiyatlarini bi kac urun alicam begendiklerim var ama simdilik fazlaca asiyor butcemi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beğendiklerini söyle lütfen, ona göre toplu indirim yaparım

Biberonla mevlut seti simdilik siz
Iyi bi indirim yaparsaniz bi urun daha ekliyebilirim

Bn biraz daha bekliyeyim cnm acelem yok ztn belki o zmna kadar biraz daha duser fiyatlar ;)

Bn biraz daha bekliyeyim cnm acelem yok ztn belki o zmna kadar biraz daha duser fiyatlar ;)

Mevlüt setini 60 a almıştım, biberonda 30 a yakındı yanlış hatırlamıyorsam, daha fazla düşmez zaten fiyatları, kısmet değilmiş, iyi geceler

İkiside hiç giyilmedi öncelikle onu belirteyim, takım 6 ay, ayakkabılar 19 numara

19nmr kac aylikken giyebilir
Kizim 2 aylik onun icin düşünüyorum ama tabiki kisa :)
Takimi cok begenmistim ama sanirim 6 aylik olucak agustosa geliyor bizim 6.ayimiz :(
Begendigim cok sey var ama mavi hep pembiş olsa cogunu almistim :)

Takimi cok begenmistim ama sanirim 6 aylik olucak agustosa geliyor bizim 6.ayimiz :(

Ayakkabı numarası bebekten bebeğe değişiyor, genelleme yapamıcam. Ağustos için beğendiğiniz takım kalın gelir evet, altı kadife.

Ayakkabı numarası bebekten bebeğe değişiyor, genelleme yapamıcam. Ağustos için beğendiğiniz takım kalın gelir evet, altı kadife.

Peki tesekkur ederim iyi satislar

36- $image.jpg

Sıfır, 5 tl.

Son düzenleme:
Back