Kaldığımız Yerden Her Telden..

amann gülüm valla haber geldi düşüneyim demiş

amin gülüm amin de bakalım ne olucak arık şu konu bitsede huzura kavuşşam gevce rüyalarıma giriyo uyanıyorum ki ohh diyorum evimdeyim yani

oyy kıyamamm ben kuzumaaa çok sıkma canını cnmm kuzumm
kimden hbr geldi kuzumm şuanki ev sahıbınmı demiş düşüneyim diye
yoksa şu en üst kattakimi :44:

selam arkadaşlarımm
ben daha yeni uyandım kahvaltı yaptım sizin kaynattıklarını okudum geldim
hoşgeldin canım nasılsınn
hoşgeldin canım nasılsınn

elfim
en üst kattaki daireye iyi bak kışın daha seri yazın daha sıcak olur bak . catı altıysa su akma olayı olabilir iyi bakta ole karar ver güüüm. tavana iyi bak anlarsın kabarma varsa.
yani gülüm bu apartmanda olması daha iyi en zandan herşeyi biz hallederiz eşyalara dikkat ederiz 9.10 kat ikisinden biriymiş 10 olsa bile 3 kat daha var yukarda altımız üstümüz doluysa sıcakda olur ohh inş olur kadın 500 demiş çıkanda 500 çıktı demiş işte artı aidat 80 tl bakalım iyi yani 3 odaya tutucaz gibi yani nasipse ama yinede diyorumki önce diğer adamla konuşalım çıkmayın derse hiç oynamasın eşyalar gülüm yaa

olabilir bak melisam yumurta yapabilir muhtemelen alerji olmuşuındur kaşıntı varmı peki
Eki Görüntüle 377550 işte benim uynak fasülyemm bak bak doyamıyorum resmine

anamm kız ben pek seçemiyorum nasıl anlıyonuz siz nirde unun başı kıçı

oyy kıyamamm ben kuzumaaa çok sıkma canını cnmm kuzumm
kimden hbr geldi kuzumm şuanki ev sahıbınmı demiş düşüneyim diye
yoksa şu en üst kattakimi :44:

sıkmamak mümkünmü ülüm yaa ben buraya taşındıktan soonra 1 sene içime sinidremedim kendim temizledim ama yinede yerleşene alışana kadar ne çektim şimdi yeni bir ev birde keyfiyete çıkarılmak kanma dokunuyo bu üsteki bayan düşüneyim demş demekki bizimi araştıracak bizde diğer bu bizim ev sahibimizle yüz yüze konuşup sonkez zaman isteyelim dedik 1 yıl idare et gibilerinden ama bakalım ne olucak meleğim:44:

byzglm canımcım benim iyiyim valla işte yatmakla geçiyo günlerim benim

sen nasılsın kırmızıların gelmiş ama yaaa pis kırmızılar bu kadar da kandırıkçı olunmaz ki kardeşim

valla düne kadar bende ayırt edemiyodum ama öğreniliyo zamanla başı kıçı ama resimde hiç belli olmuyo gerçekten usg de daha net görülüyo

kasıntı ara ara geliyyo.
bende bebişi hiç secemedim evet orda bişi var ya küçük diye secemiyoz sanırım agzı burnu tam olusmamıstır belkim erkendir daha. ben 30 haftalıktan sonra anca secerim sanırsam.

haklısın kuzucumda yapcak bişey olsa keşke
gıcık çıktı ev sahıbı altı ustu 1 yıl sabretcek dingil
ama yok dersede napcan kuzum mecbur taşıncan balım benım
gönlünü çokda sıkma kuzummm benımm
Rabbim hayırlısını nasip etsin cnmcım

bende bu evden aşınmak istiyorummmm artık bananeeeee

byzglm sizdede ne gıccık ev sahibi varmış bee

selam arkadaşlarımm

ben daha yeni uyandım kahvaltı yaptım sizin kaynattıklarını okudum geldim

afiyet olsun canım.Valla başım ağruyor bugün benimde kuzum ve acayip uykum var neden bilmem uyudum da oysa bir ara üşümüşüm uyandım o kadar off akşam olsa da gitsem az vursam kafayı taysam ya ayaklta zor duruyorum 2 gün kütüphenedeyim yarın çıkıcam yukarı ay ayağa aklıcam diye öğrenci gelmesin diye dua ediyorum. ders çalışanlar var bir d aldıkalrı kitaplar var onları düşüyorum fişlerini buluyorum falan daha bilgisayardan düşülecek var elim gitmiyor neyse çeyre kala dersleri bitecek çıkacaklar son gelecekler de gelsin ondan sonra girerim.

he yaa kaderim bu zaten İstanbul'da çalışırken de öleydi özel sektördü bir de daha beterdi. Heralde üştüyorum ya ne yesem çıkıyor bu aralar ya da zorla dayanıyorum.

bak dün sana tuniğine falan yazarkende oğluşun diye ağzıma geldi yazacaktım kız seda daha cinsiyeti belli olmadı ki dedim.Tabii hayırlısı olsun canım kız erkek farketmez. Valla üşütüm midemi sanırım baya zamandır ne yesem midem bulanıyor hele arabayla eve giderken fenalık geçiriyorum. Evde lavaboda alıyorum soluğu yemek yemeye korkar oldum eşimde diyoe şimdidem hamilelik antremanı yapıyorsun

Eki Görüntüle 377550 işte benim uynak fasülyemm bak bak doyamıyorum resmine

anamm yerim ben onu maşallahhh...

ben anladım canımm boyda boya bebek işte canım sağa bak önce sola doğru anlayacaksın.. ay ben dğru mu gördüm ki ama evet gördüm yüzünü de elini de bir keremm..

dejavummmmmmmmmmmmmm nerdesin uleynnn sen

canım elektirikler gitti pcde gitti yukrıdakiler gitmiyor ama buradakiler gidiyor sonra açılmasını bekle siteyi aç bilmem ne off valla yanii sonrada yazdıklarınıza cevap yazdım gülüm... kaçmadım merak etme topiğimin başındayım sizi bırakıp bir yerlere gitmem..

dejavum aşkım ya sen fena mideni üşütmüşsün dra gitsene neden bekliyorsun böyle olmaz ama

eşin doğru söylemiş hamilelik provası oluyo sana bi yandan da

öyle olur be gülüm ben anlamam görüyorumda seçemiyorum Alahım bizlerede nasip etsin inş hayırlısıyla
kasıntı ara ara geliyyo.
bende bebişi hiç secemedim evet orda bişi var ya küçük diye secemiyoz sanırım agzı burnu tam olusmamıstır belkim erkendir daha. ben 30 haftalıktan sonra anca secerim sanırsam.
evt gülüm bir topluluk var ama seçilmiyo

bakalım artık hayırlısı gülüm şimcik bana akıl verin siz olasnoız yüzünüzün zoruyla çıkmam mı deridiz yoksa hiç ağız eğmeden 2 odalıyamı çıkardınız ki 2 odalı dediğimde uzak site içi ama baya mesafe var taşınma parası var yoksa bizim binaya mı 580tl verip aynı düzenemi çıkardınız yardım edin lütfennnnnnnnnnnnnnn:18:

anammmmmmmmmmmmmm o elime beee maaşlaah yaa bende istiyorum yaaa

canlarım ben çıkıyorum şimcik annemle bişeler yicez öpüyorum hepiciğinizi kocamaaaan

Bana göre 580 tl çok ama ben o evde kesinlikle 1 gün bile zor kalırdım isterse 1 oda olsun bulup çıkardım

dejavum aşkım ya sen fena mideni üşütmüşsün dra gitsene neden bekliyorsun böyle olmaz ama

eşin doğru söylemiş hamilelik provası oluyo sana bi yandan da

zaman bulsam gitcem kıpırdayamıyorum ki hiçbir yere buradan.Bak pazartesi regl oldum bugüden için başka dr gidecektim tekrar hormon testi için öbür kadına güvenmedim ya bir de 3 aydır 26 sında günü gününe oluyorum sadece ara kanama vardı o da geçen ay çok az geldi. Amaa işte randevu yoktu acil dedim hormonu başka gün yaptıramam illa 3. günü olması lazım diye dünden için dokuza çeyrek kala arayın dediler ama geçirmeyin saati hastalar gelmeden arayın dr görüşün dediler ama kütüpheneye indim ya öğrenciler açar açmaz bir bastırdı kitap alanlar verenler saat geçti randevu güme gitti işte. Midemd gastrit var ama onunla alakası yok ağrı yok çünkü sadece bulantı..

anammmmmmmmmmmmmm o elime beee maaşlaah yaa bende istiyorum yaaa

evet bende bende istiyorum nereden sipariş edebiliriz acaba online sipariş falan var mııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…