- 7 Haziran 2011
- 1.197
- 1
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #1.461
çözemedim yahuyinede maşallahh kuzuna cnmcım
amann gülüm valla haber geldi düşüneyim demiş
amin gülüm amin de bakalım ne olucak arık şu konu bitsede huzura kavuşşam gevce rüyalarıma giriyo uyanıyorum ki ohh diyorum evimdeyim yani
kırmızıyla çember içine aldım ya kıssss görmedinmi
hoşgeldin canım nasılsınnselam arkadaşlarımm
ben daha yeni uyandım kahvaltı yaptım sizin kaynattıklarını okudum geldim
yani gülüm bu apartmanda olması daha iyi en zandan herşeyi biz hallederiz eşyalara dikkat ederiz 9.10 kat ikisinden biriymiş 10 olsa bile 3 kat daha var yukarda altımız üstümüz doluysa sıcakda olur ohh inş olur kadın 500 demiş çıkanda 500 çıktı demiş işte artı aidat 80 tl bakalım iyi yani 3 odaya tutucaz gibi yani nasipse ama yinede diyorumki önce diğer adamla konuşalım çıkmayın derse hiç oynamasın eşyalar gülüm yaaelfim
en üst kattaki daireye iyi bak kışın daha seri yazın daha sıcak olur bak . catı altıysa su akma olayı olabilir iyi bakta ole karar ver güüüm. tavana iyi bak anlarsın kabarma varsa.
olabilir bak melisam yumurta yapabilir muhtemelen alerji olmuşuındur kaşıntı varmı pekidün kahvaltıda günlük yumurta yidiydim o mu yaptı sanırsam vuvüt o kadar dogal seylere alıskın degilki bide arada kasıklarımda garip bi agrı oluyo kıslar. hani spora baslayınca vücut hamlar agrır ya igne batması gibi ole bişi.
Eki Görüntüle 377550 işte benim uynak fasülyemm bak bak doyamıyorum resmine
oyy kıyamamm ben kuzumaaa çok sıkma canını cnmm kuzumm
kimden hbr geldi kuzumm şuanki ev sahıbınmı demiş düşüneyim diye
yoksa şu en üst kattakimi :44:
kasıntı ara ara geliyyo.hoşgeldin canım nasılsınn
hoşgeldin canım nasılsınn
yani gülüm bu apartmanda olması daha iyi en zandan herşeyi biz hallederiz eşyalara dikkat ederiz 9.10 kat ikisinden biriymiş 10 olsa bile 3 kat daha var yukarda altımız üstümüz doluysa sıcakda olur ohh inş olur kadın 500 demiş çıkanda 500 çıktı demiş işte artı aidat 80 tl bakalım iyi yani 3 odaya tutucaz gibi yani nasipse ama yinede diyorumki önce diğer adamla konuşalım çıkmayın derse hiç oynamasın eşyalar gülüm yaa
olabilir bak melisam yumurta yapabilir muhtemelen alerji olmuşuındur kaşıntı varmı peki
anamm kız ben pek seçemiyorum nasıl anlıyonuz siz nirde unun başı kıçı
sıkmamak mümkünmü ülüm yaa ben buraya taşındıktan soonra 1 sene içime sinidremedim kendim temizledim ama yinede yerleşene alışana kadar ne çektim şimdi yeni bir ev birde keyfiyete çıkarılmak kanma dokunuyo bu üsteki bayan düşüneyim demş demekki bizimi araştıracak bizde diğer bu bizim ev sahibimizle yüz yüze konuşup sonkez zaman isteyelim dedik 1 yıl idare et gibilerinden ama bakalım ne olucak meleğim:44:
selam arkadaşlarımm
ben daha yeni uyandım kahvaltı yaptım sizin kaynattıklarını okudum geldim
he valla kuzumm tam joker oldun kim izinliyse dejavum oraya
oo çok kötü kuzumm her yemekten sonra istifra felen bencede mideni üşütmüşsündür kuzumm
kendınıde üşütmüş olabılırsın cnmcım terleme üşüme felen dikkat et valla
bu havalar çarpıyo insanı bende çok dikkat ediyorum grip felen olmı
yım diye
inşallahda doğurana kaa hasta felen olmam
hoşbuldum hayatımm
ben zaten hamile kalmadan önce bile erkek olcak diyodum hala da öyle diyorum ama dün bebek usgde oynuyodu deyince eşime yandık kesin kız olcak oynakmış madem dedihayırlısı olsun da hiç farketmez bizim için Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
dejavum üşüttünmü senn dikkat et kendine hayatım hasta olmaa..çalışırken hasta olmakta çok zor evde olsa yat dur ama çalışınca mecbur gidilecek o işe
Eki Görüntüle 377550 işte benim uynak fasülyemm bak bak doyamıyorum resmine
yani gülüm bu apartmanda olması daha iyi en zandan herşeyi biz hallederiz eşyalara dikkat ederiz 9.10 kat ikisinden biriymiş 10 olsa bile 3 kat daha var yukarda altımız üstümüz doluysa sıcakda olur ohh inş olur kadın 500 demiş çıkanda 500 çıktı demiş işte artı aidat 80 tl bakalım iyi yani 3 odaya tutucaz gibi yani nasipse ama yinede diyorumki önce diğer adamla konuşalım çıkmayın derse hiç oynamasın eşyalar gülüm yaa
olabilir bak melisam yumurta yapabilir muhtemelen alerji olmuşuındur kaşıntı varmı peki
anamm kız ben pek seçemiyorum nasıl anlıyonuz siz nirde unun başı kıçı
dejavummmmmmmmmmmmmm nerdesin uleynnn sen
öyle olur be gülüm ben anlamam görüyorumda seçemiyorum Alahım bizlerede nasip etsin inş hayırlısıylabyzglm canımcım benim iyiyim valla işte yatmakla geçiyo günlerim benim
sen nasılsın kırmızıların gelmiş ama yaaa pis kırmızılar bu kadar da kandırıkçı olunmaz ki kardeşim
valla düne kadar bende ayırt edemiyodum ama öğreniliyo zamanla başı kıçıama resimde hiç belli olmuyo gerçekten usg de daha net görülüyo
evt gülüm bir topluluk var ama seçilmiyokasıntı ara ara geliyyo.
bende bebişi hiç secemedim evet orda bişi var ya küçük diye secemiyoz sanırım agzı burnu tam olusmamıstır belkim erkendir daha. ben 30 haftalıktan sonra anca secerim sanırsam.
haklısın kuzucumda yapcak bişey olsa keşke
gıcık çıktı ev sahıbı altı ustu 1 yıl sabretcek dingil
ama yok dersede napcan kuzum mecbur taşıncan balım benım
gönlünü çokda sıkma kuzummm benımm
Rabbim hayırlısını nasip etsin cnmcım
afiyet olsun canım.Valla başım ağruyor bugün benimde kuzum ve acayip uykum var neden bilmem uyudum da oysa bir ara üşümüşüm uyandım o kadar off akşam olsa da gitsem az vursam kafayı taysam ya ayaklta zor duruyorum 2 gün kütüphenedeyim yarın çıkıcam yukarı ay ayağa aklıcam diye öğrenci gelmesin diye dua ediyorum. ders çalışanlar var bir d aldıkalrı kitaplar var onları düşüyorum fişlerini buluyorum falan daha bilgisayardan düşülecek var elim gitmiyor neyse çeyre kala dersleri bitecek çıkacaklar son gelecekler de gelsin ondan sonra girerim.
he yaa kaderim bu zaten İstanbul'da çalışırken de öleydi özel sektördü bir de daha beterdi. Heralde üştüyorum ya ne yesem çıkıyor bu aralar ya da zorla dayanıyorum.
bak dün sana tuniğine falan yazarkende oğluşun diye ağzıma geldi yazacaktım kız seda daha cinsiyeti belli olmadı ki dedim.Tabii hayırlısı olsun canım kız erkek farketmez. Valla üşütüm midemi sanırım baya zamandır ne yesem midem bulanıyor hele arabayla eve giderken fenalık geçiriyorum. Evde lavaboda alıyorum soluğu yemek yemeye korkar oldum eşimde diyoe şimdidem hamilelik antremanı yapıyorsun
anamm yerim ben onu maşallahhh...
ben anladım canımm boyda boya bebek işte canım sağa bak önce sola doğru anlayacaksın.. ay ben dğru mu gördüm ki ama evet gördüm yüzünü de elini de bir keremm..
canlarım ben çıkıyorum şimcik annemle bişeler yicez öpüyorum hepiciğinizi kocamaaaan
dejavum aşkım ya sen fena mideni üşütmüşsün dra gitsene neden bekliyorsun böyle olmaz ama
eşin doğru söylemiş hamilelik provası oluyo sana bi yandan da
anammmmmmmmmmmmmm o elime beee maaşlaah yaa bende istiyorum yaaa