çok güzelmiş canım tabii taşınırken dikkat etmek lazım yanları çizilmeye yırtılmaya elverişli. Ya ben napcam akıl ver bana elifim ya salon takımını kaynanam beni beklemeden almış ben şehir dışındaydım ya neyse koltuklarım güzel de açılmıyorlar,oturma odamda bilg.masası tv ünitesi derken bir koltuk sığdı tek o açılıyor. Şimdi çocuk olunca biz salona geçicez tv yi de alıcaz orası çocuk odası olacak ama koltuk sığmıyor yani biz beşik boyu ölçmüştük eve geldik ancak koltuğun olduğu yere sığıyor,bilg masasının olduğu yere sığmıyor tv nin oraya da hayatta sığmaz o koltuk gidecek mecbur koyacak yerim yok ama gelenlere de annem bile gelse yatmaya yer olmayacak koltuklarında yanları acayip yani sığayım yatatım desen yatılmaz napıcam bilmiyorum.Yeniden kotuk takımı da almak istemiyorum kaynanam canıma okur ne etcem bilmem misafir gelmicek mi hiç bana dimi ama..
çok dikkat etmek lazım gülüm gittimi gider yani senin kayınvaliden herşeyini almış tamamda meleğim değiştirmek istesen ne diye karışıyoki onane sesin çıkmamış değiştirmek istemende snein hakkın değilmi başka yere sığmıyosa mecburen çıkarılacak o koltuk balım ama bu seferde gelene yerin yok malesef sıkıcı aman dert valla kimseyi düşünmemek lazım aslında kendi rahatından başka bende babamlara özel iki kanepe aldım yazdan yaza geleceklerde kalacaklar ama imdide sıkıntı işte
hee bir çocuk çıkartmadan yamıldım ben ya menapoza da girersem tam olacak yanii..