- 17 Kasım 2011
- 5.877
- 2
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #1.421
slm canlarım nasılsınız
tesisatçı halen daha gelmedi sanırsam bugun gelmiycek
o da gelsede gitse
neyem kimse yok bakem nere kaçtınız huuu
a.slm hoşgeldin gülüm ben varım yaaa yitmezmi bacımneden gelmediler peki aradınızmı balım
hoşbuldumm tatluu kuzummm
yetmez olurmu heç yeter elbet
alttaki komsu cagırcaktı dun dedı bugun ıcın çağırcam dıye ses seda çıkmadı kuzum
onların wc ye damlıyo ya o çağırcak kuzumm bizde bekliyoruz bakalım
en geç bu hafta gelsinde annem gitmeden yoksam zor olcak benım ıcın
midem dayanamaz sanırım
anacmmm gelsinler o zaman gülüm arayın çok acil deyin elirler o zman sen elini sürme dayanmaz valla miden normal adam dayanamıyo sen hiç dayanamazsın balım benim bittimi peki işleriniz tamamen
kıslar benim göbegimde bi sürü kırmızı noktalar olusmus. beyaz tenliyim tırnakla kasırsında küçük küçük kan toplar ya onun ginbi . neden olduki acep tırnakta yok anam hepisini köküne kadar yidim. niye olustuki bu sasırdım görünce. ben gelene kadar su soruma bi cevap arıyom kıslarrrrrrrrrrr
oo ooo gülümmm baya iş yappışınızzz maaşallah maaşallahhh güle güle oturun can sağlığıylaaaa git bakalım kadın ne dyicek gelsinlr hazır annen vaken kuzucummmmmmmmmmmm bende iyiyim gibi işte balım çok şükürrrrrrrrişler bitti çok şükür kuzumm tüm halılar yıkandı yerleştirildi
perdeler mutfak camlar vs ne varsa hepsicği bitti kuzum
işte şu tuvalet işi kaldı bi o da bitse rahat etcez gari
olmadı birazdan incem komsuya sorcam napmıs neetmiş
pazar gunu dedim bu haftaiçi gelsin böyle böyle diye
dunde geldıydı bize yarın ıcın cagırcam dedıydı
olmadı bi inip sorcam kuzumm
sen nasılsın kuzum
selam kıslar . elifim ben bi dısarı cıkcam yarım saate gelirim gülüm.
oo ooo gülümmm baya iş yappışınızzz maaşallah maaşallahhh güle güle oturun can sağlığıylaaaa git bakalım kadın ne dyicek gelsinlr hazır annen vaken kuzucummmmmmmmmmmm bende iyiyim gibi işte balım çok şükürrrrrrrr
tmm gülüm ben bekliyorummm Allaha emanet ol kuzucummm
sağol cnm kuzumm amiiiinn
hee giderim birazdan kuzumm
allah iyilik versin cnmcım
moon nerlerde bugun yok sanırsam
amin gülüm cümleize versin buralardaydı kahvaltı yapıcaktı ie gidecekti uykuya çok düştüm diyo dedimki sen doğumada uyuyarak gidermişşin bebeşinde uyuyarak çıkarmış öyle olucak diyo
yettim galiiiiiiii
kıslar benim göbegimde bi sürü kırmızı noktalar olusmus. beyaz tenliyim tırnakla kasırsında küçük küçük kan toplar ya onun ginbi . neden olduki acep tırnakta yok anam hepisini köküne kadar yidim. niye olustuki bu sasırdım görünce. ben gelene kadar su soruma bi cevap arıyom kıslarrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 377290 herkese selamlar
uleyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnnnnn nirdesiniz beeeeeeee
yok gülüm buün burdayım gitmiyorum ev işi kalıcak pazara kadar bakıcaz iki ev arasında hangisi olursa yani diğer evi tutuk ama kesin taşınırmıyız pazara belli olucak ev sahibi gelicek konuşucaz iikna olursa kalıcaz yoksa çııcaz tahliller bugün çıkıcak ama cuma alıcaz gidicem smear testi yapılıcak onunla göstericez balım sana afiyet olsun çabuk gel ama haa öpüyorum meleğimmmmmm
hoşgeldin meleğim nasılsın günaydınlar sizlerede balım
slm canlarım nasılsınız
tesisatçı halen daha gelmedi sanırsam bugun gelmiycek
o da gelsede gitse
neyem kimse yok bakem nere kaçtınız huuu
hoşbuldumm tatluu kuzummm
yetmez olurmu heç yeter elbet
alttaki komsu cagırcaktı dun dedı bugun ıcın çağırcam dıye ses seda çıkmadı kuzum
onların wc ye damlıyo ya o çağırcak kuzumm bizde bekliyoruz bakalım
en geç bu hafta gelsinde annem gitmeden yoksam zor olcak benım ıcın
midem dayanamaz sanırım
selam kıslar . elifim ben bi dısarı cıkcam yarım saate gelirim gülüm.
yettim galiiiiiiii
hoşgeldin balım nirdesin sen yahuuuyettim galiiiiiiii
hehe ne güzel olurmus uyurkene bişecik anlamadan doguruvermek
ahanda geldi şimcik moonumuz dejavumuz
valla öyle gülüm ne güzel olur acısız doğurmak
hoşgeldin kuzumm nasılsın bapıyosun
Canımm tünaydınn
burdayım geldim garrii ancak yimek yedim erken gelecektim bir bayan arkadaşı gördüm onunla kantinde sohbet ettik tatil bitene kadar eşi rahatsızda dertleştik azıcık. Sonracıma öğrenciler geldii,sonracıma bir oyun oynuyorum ona baktım hasat toğladım ektimm sonracımaaa geldim tımam mı ablacımmm kızma bana
inşallah ev sahibiniz ikna olur canım olmazsa da ev bulmuşsunuz hayırlısı olur inşallah.. Yeni ev uğur da getirir belki canım ama senin içine sinmedi öbür evler galiba hayatım.. Doğru cuma gel demişti sana o zaman gidersin tabi ama smear testini de hemen vermezler birkaç gün geçer öbürkülerin sonucu alırsın artk smear da kolay zaten stres yapma.
valla gelse de bitse beklemek çok can skıcı oluyor. Aşağıdakilerinde işi zor annen ordayken yapılsun tabii canım mide dayanır mı hiç aman aman. Kapat sen kendini odaya balımm...
tamam canım bekliyoruz görüşrüz.
alerji olabilr canım yaa yediğin birşeyden falan ya da gece terlediysen o da yapar isilik gibi.
Gel gari iyi insan lafının üzerine gelirmiş gacılar senden sözediyordu moonum nasılsınnn topiğim gülü paylaşımcı arkdaşım bende sen yokken boşluğunu doldurayım diye ancak fıkra paylaştım kız
valla gelse de bitse beklemek çok can skıcı oluyor. Aşağıdakilerinde işi zor annen ordayken yapılsun tabii canım mide dayanır mı hiç aman aman. Kapat sen kendini odaya balımm...
hoşgeldin balım nirdesin sen yahuuu