Kaldığımız Yerden Her Telden..

aman kuzum üşütmeyesin bu havalar tam hastalık havası dikkat et kendıne cnmcım
akşama azcık yat dinleniver kuzum

ay hadi hayırlısı kuzumm Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallahhh

oy oyy kıyamam ben sana dimek eşinle sarıldın haaa bak bak bence sen eşine sarılmak için donuyorum didin hııımmmmmmmmmmmmm

ya nediyorlardı balımmmmmmmmmmmmmmm eeeeeeeeeeeeee ben boşlukları doldurayım ben yokkende siz boşlukları doldurun dostuz biz:) balım.

geldim ya ofise geçtim balım yazıcı çalışmadı bilgisayarı aç kapa yaptım ancak şimdi yazıcam hepiciğnize

hehe ne güzel olurmus uyurkene bişecik anlamadan doguruvermek
ahanda geldi şimcik moonumuz dejavumuz

hoşgeldin kuzumm nasılsın bapıyosun
iyiyim minişim ya sorma ofise anca geçtim bu ara uykuya merak sardım ya dün uyu bugün uyu bebiş kendine benzetti beni:)
hoşgeldin balım nirdesin sen yahuuu

burdayım sultanım geldimmmmmmmmmmmmmm

he yidim yemeğimi cacık vardı iyice uyku yaptı yıkılcam olduğum yere şimcik arabada eve giderken kesin uyurum ben. Ya evet eşyalar yıpranıyor haklısın. Valla süper habermiş canım iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş bak Allah gönlüne göre verecek inşallah öyle olursa harika olur hemencecik taşırsınız hem aynı apartman ohhh inşallah olur canımm..

valla ben iyice gçebe oldum işyerinde. Yukarıda müd.yard. sekreter bayan doğum üznine ayrıldı onun yerinw bakıyorum bir bayanla beraber. Sonra işte iki gündür kütüphanedeyim buradaki beyin oğlu kolunu kırmış ameliyat olacaktı izin aldı iki günlük buraya geldim yarın yine yukarı çıkıcam öyle dolanıyorum kendi çapımda..

aman kuzum üşütmeyesin bu havalar tam hastalık havası dikkat et kendıne cnmcım
akşama azcık yat dinleniver kuzum

valla yaa terliyorum atıyorum yorganı sonra da üşüyorum ama dün öyle böyle değil çok üşüdüm bir de midemi mi üşütüyorum nedir çok midem bulanıyo bu aralar ne yesem dokunuyor gastrit var bende ama ağrı yok sadece mide bulantısı yaa hergün böylee bak öğlen yemek yedim şu an midem bulanıyor zoer duruyorum hele bu şekilde arabaya da binince mahvoluyorum. Mutlaka arabada torba bulunduruyorum o kadar yanii. Geçen akşam yemek yedim yine istifta ettim ne var bilmem.

oy oyy kıyamam ben sana dimek eşinle sarıldın haaa bak bak bence sen eşine sarılmak için donuyorum didin hııımmmmmmmmmmmmm

he yaa sarıldım kocişim duymuş üşüyorum dediğimi yaklaştı bana sarıldım ama terleyince yine döndüm arkamı. İvettt birazcık sarılsın alla alla dedim ya hep sıcak oluyor diye sarılmıyoe bende numara yaptım ohhh

iyiyim minişim ya sorma ofise anca geçtim bu ara uykuya merak sardım ya dün uyu bugün uyu bebiş kendine benzetti beni:)

hehe ne güzel işte kuzumm uyu şimdiden bolcana
biriktir uykularını sonra bebişler bizi uyutmıycak kuzum
nekaa uyusan kardır yani

tabii ki dostlar boşlukları doldurur dimii. Ama her boşluk dolar dostların yeri de dolmaz. Hep gözler arar. Olsun canım bende sabah kimse yoktu az buradaki işlerime baktım edilik yaptım şimdi de size zaman ayırıyorum bir ara yine bakmam lazım bölümlerime öyle işte balımmm uykum var ayakta zor duruyorum inan öğrenci geliyor fişni bulmak için kalkıyorum bir o yana bir bu yana yalpalıyorum..

selam arkadaşlarımm

ben daha yeni uyandım kahvaltı yaptım sizin kaynattıklarını okudum geldim

he valla kuzumm tam joker oldun kim izinliyse dejavum oraya
oo çok kötü kuzumm her yemekten sonra istifra felen bencede mideni üşütmüşsündür kuzumm
kendınıde üşütmüş olabılırsın cnmcım terleme üşüme felen dikkat et valla
bu havalar çarpıyo insanı bende çok dikkat ediyorum grip felen olmıyım diye
inşallahda doğurana kaa hasta felen olmam

selam arkadaşlarımm

ben daha yeni uyandım kahvaltı yaptım sizin kaynattıklarını okudum geldim

a.s cnm hoşgeldin
afiyet bal şeker olsun yarasın ikinizedee
göbüşünüde gördüm tuniğinide
herikiside çok tatlı maşallahhh
senin göbüşe göre bebiş erkek gibi cnmcım

a.s cnm hoşgeldin
afiyet bal şeker olsun yarasın ikinizedee
göbüşünüde gördüm tuniğinide
herikiside çok tatlı maşallahhh
senin göbüşe göre bebiş erkek gibi cnmcım

hoşbuldum hayatımm

ben zaten hamile kalmadan önce bile erkek olcak diyodum hala da öyle diyorum ama dün bebek usgde oynuyodu deyince eşime yandık kesin kız olcak oynakmış madem dedi hayırlısı olsun da hiç farketmez bizim için Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

dejavum üşüttünmü senn dikkat et kendine hayatım hasta olmaa..çalışırken hasta olmakta çok zor evde olsa yat dur ama çalışınca mecbur gidilecek o işe

amiiiiiiin cnmcım ama hepsi oynuyo kuzum hele o haftalarda alanları geniş oldugu için daha çok kıpraşıyo bebişler
göbüşüne göre erkek diye ısrar ediyorum ben bakalım tutcakmı tahmınım

elfim
en üst kattaki daireye iyi bak kışın daha seri yazın daha sıcak olur bak . catı altıysa su akma olayı olabilir iyi bakta ole karar ver güüüm. tavana iyi bak anlarsın kabarma varsa.

dün kahvaltıda günlük yumurta yidiydim o mu yaptı sanırsam vuvüt o kadar dogal seylere alıskın degilki bide arada kasıklarımda garip bi agrı oluyo kıslar. hani spora baslayınca vücut hamlar agrır ya igne batması gibi ole bişi.

nasılsın meleğimmmmmmmmmmmmmmm
aynen kuzum herşeyin hayırlısı ama şu ev sahibi ikna olurda hiç kımıldamassınız
ozaman daha bi süper olur kuzum
amann gülüm valla haber geldi düşüneyim demiş
vayyyy seni uyanık vayyy sarıl bacım sarıl kocana sarılmaycanda kime sarılıcan
ay hadi hayırlısı kuzumm Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallahhh

amin gülüm amin de bakalım ne olucak arık şu konu bitsede huzura kavuşşam gevce rüyalarıma giriyo uyanıyorum ki ohh diyorum evimdeyim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…