- 17 Kasım 2011
- 5.877
- 2
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #1.441
Çok uykum var kızlar ya gözlerim kapanıyorr.Çok geçte yatmadım aynı saatimde yattım uyudumda güzel ama uykum bölündü hep terlemişim sonra da üstümü açtığım için üşümüşüm donuyorum donuyorum dedim sonra eşim yanaştı da sarıldım ısındım yaa.. Of akşam olsa gidip kafayı vurcam bir saat yatcam yaa yemek yiyince iyice baygınlık geldi öğrenciler olmasa uyuyacağım
hoşgeldn meleğim doyurdunmu karnını güzece balım ben sana kızarmıyımhiç aşk olsun gülüm ev sinmedi değil sindide 1 yıl içinde 2. taşınma eyalarıma yazık üzülüyorum valla şimdi eşimlede yazışıyoruzda bizim binanın en üstüde kiralıkmış kadın 500 veririm demiş aidatla 580 olucak bakalım anaşabilirsek süper olucak dua edin kızlar heyecanla bekliyorum haberi:18::18::18::18::18::18:
Çok uykum var kızlar ya gözlerim kapanıyorr.Çok geçte yatmadım aynı saatimde yattım uyudumda güzel ama uykum bölündü hep terlemişim sonra da üstümü açtığım için üşümüşüm donuyorum donuyorum dedim sonra eşim yanaştı da sarıldım ısındım yaa.. Of akşam olsa gidip kafayı vurcam bir saat yatcam yaa yemek yiyince iyice baygınlık geldi öğrenciler olmasa uyuyacağım
ay hadi hayırlısı kuzumm Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallahhh
Canımm tünaydınn
burdayım geldim garrii ancak yimek yedim erken gelecektim bir bayan arkadaşı gördüm onunla kantinde sohbet ettik tatil bitene kadar eşi rahatsızda dertleştik azıcık. Sonracıma öğrenciler geldii,sonracıma bir oyun oynuyorum ona baktım hasat toğladım ektimm sonracımaaa geldim tımam mı ablacımmm kızma bana
inşallah ev sahibiniz ikna olur canım olmazsa da ev bulmuşsunuz hayırlısı olur inşallah.. Yeni ev uğur da getirir belki canım ama senin içine sinmedi öbür evler galiba hayatım.. Doğru cuma gel demişti sana o zaman gidersin tabi ama smear testini de hemen vermezler birkaç gün geçer öbürkülerin sonucu alırsın artk smear da kolay zaten stres yapma.
valla gelse de bitse beklemek çok can skıcı oluyor. Aşağıdakilerinde işi zor annen ordayken yapılsun tabii canım mide dayanır mı hiç aman aman. Kapat sen kendini odaya balımm...
tamam canım bekliyoruz görüşrüz.
alerji olabilr canım yaa yediğin birşeyden falan ya da gece terlediysen o da yapar isilik gibi.
Gel gari iyi insan lafının üzerine gelirmiş gacılar senden sözediyordu moonum nasılsınnn topiğim gülü paylaşımcı arkdaşım bende sen yokken boşluğunu doldurayım diye ancak fıkra paylaştım kız
iyiyim minişim ya sorma ofise anca geçtim bu ara uykuya merak sardım ya dün uyu bugün uyu bebiş kendine benzetti beni:)hehe ne güzel olurmus uyurkene bişecik anlamadan doguruvermek
ahanda geldi şimcik moonumuz dejavumuz
hoşgeldin kuzumm nasılsın bapıyosun
hoşgeldin balım nirdesin sen yahuuu
inş balım yaa inş hayırlısı olsun kuzucumm benim aminnnnnnnn
hoşgeldn meleğim doyurdunmu karnını güzece balım ben sana kızarmıyımhiç aşk olsun gülüm ev sinmedi değil sindide 1 yıl içinde 2. taşınma eyalarıma yazık üzülüyorum valla şimdi eşimlede yazışıyoruzda bizim binanın en üstüde kiralıkmış kadın 500 veririm demiş aidatla 580 olucak bakalım anaşabilirsek süper olucak dua edin kızlar heyecanla bekliyorum haberi:18::18::18::18::18::18:
he valla kuzum beklemek çok gıccıkk
aynen üle yapcam valla hiiç çekemem yani
sen nasılsın kuzum işler güçler nasıl gidiyo
aynen üle kuzumm ama boşa dememişler analık zor diye
daha rahme düştüğü andan başlıyo annelik kuzumm
sağlıcakla doğsun bebişlerde gerisi hiç önemli değil balım benım
aman kuzum üşütmeyesin bu havalar tam hastalık havası dikkat et kendıne cnmcım
akşama azcık yat dinleniver kuzum
oy oyy kıyamam ben sana dimek eşinle sarıldın haaa bak bak bence sen eşine sarılmak için donuyorum didin hııımmmmmmmmmmmmm
iyiyim minişim ya sorma ofise anca geçtim bu ara uykuya merak sardım ya dün uyu bugün uyu bebiş kendine benzetti beni:)
burdayım sultanım geldimmmmmmmmmmmmmm
ya nediyorlardı balımmmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeee ben boşlukları doldurayım ben yokkende siz boşlukları doldurun dostuz biz:) balım.
geldim ya ofise geçtim balım yazıcı çalışmadı bilgisayarı aç kapa yaptım ancak şimdi yazıcam hepiciğnize
valla ben iyice gçebe oldum işyerinde. Yukarıda müd.yard. sekreter bayan doğum üznine ayrıldı onun yerinw bakıyorum bir bayanla beraber. Sonra işte iki gündür kütüphanedeyim buradaki beyin oğlu kolunu kırmış ameliyat olacaktı izin aldı iki günlük buraya geldim yarın yine yukarı çıkıcam öyle dolanıyorum kendi çapımda..
valla yaa terliyorum atıyorum yorganı sonra da üşüyorum ama dün öyle böyle değil çok üşüdüm bir de midemi mi üşütüyorum nedir çok midem bulanıyo bu aralar ne yesem dokunuyor gastrit var bende ama ağrı yok sadece mide bulantısı yaa hergün böylee bak öğlen yemek yedim şu an midem bulanıyor zoer duruyorum hele bu şekilde arabaya da binince mahvoluyorum. Mutlaka arabada torba bulunduruyorum o kadar yanii. Geçen akşam yemek yedim yine istifta ettim ne var bilmem.
selam arkadaşlarımm
ben daha yeni uyandım kahvaltı yaptım sizin kaynattıklarını okudum geldim
a.s cnm hoşgeldin
afiyet bal şeker olsun yarasın ikinizedee
göbüşünüde gördüm tuniğinide
herikiside çok tatlı maşallahhh
senin göbüşe göre bebiş erkek gibi cnmcım
hoşbuldum hayatımm
ben zaten hamile kalmadan önce bile erkek olcak diyodum hala da öyle diyorum ama dün bebek usgde oynuyodu deyince eşime yandık kesin kız olcak oynakmış madem dedihayırlısı olsun da hiç farketmez bizim için Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
dejavum üşüttünmü senn dikkat et kendine hayatım hasta olmaa..çalışırken hasta olmakta çok zor evde olsa yat dur ama çalışınca mecbur gidilecek o işe
nasılsın meleğimmmmmmmmmmmmmmmiyiyim minişim ya sorma ofise anca geçtim bu ara uykuya merak sardım ya dün uyu bugün uyu bebiş kendine benzetti beni:)
burdayım sultanım geldimmmmmmmmmmmmmm
amann gülüm valla haber geldi düşüneyim demişaynen kuzum herşeyin hayırlısı ama şu ev sahibi ikna olurda hiç kımıldamassınız
ozaman daha bi süper olur kuzum
vayyyy seni uyanık vayyy sarıl bacım sarıl kocana sarılmaycanda kime sarılıcanhe yidim yemeğimi cacık vardı iyice uyku yaptı yıkılcam olduğum yere şimcik arabada eve giderken kesin uyurum ben. Ya evet eşyalar yıpranıyor haklısın. Valla süper habermiş canım iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş bak Allah gönlüne göre verecek inşallah öyle olursa harika olur hemencecik taşırsınız hem aynı apartman ohhh inşallah olur canımm..
yoğurt senindemi uykunumu getiriyor valla benimde bende yiyorum gecelerli dalıp gidiyorum ki uykuya sıızıpp klaıyorum
valla ben iyice gçebe oldum işyerinde. Yukarıda müd.yard. sekreter bayan doğum üznine ayrıldı onun yerinw bakıyorum bir bayanla beraber. Sonra işte iki gündür kütüphanedeyim buradaki beyin oğlu kolunu kırmış ameliyat olacaktı izin aldı iki günlük buraya geldim yarın yine yukarı çıkıcam öyle dolanıyorum kendi çapımda..
valla yaa terliyorum atıyorum yorganı sonra da üşüyorum ama dün öyle böyle değil çok üşüdüm bir de midemi mi üşütüyorum nedir çok midem bulanıyo bu aralar ne yesem dokunuyor gastrit var bende ama ağrı yok sadece mide bulantısı yaa hergün böylee bak öğlen yemek yedim şu an midem bulanıyor zoer duruyorum hele bu şekilde arabaya da binince mahvoluyorum. Mutlaka arabada torba bulunduruyorum o kadar yanii. Geçen akşam yemek yedim yine istifta ettim ne var bilmem.
he yaa sarıldım kocişim duymuş üşüyorum dediğimi yaklaştı bana sarıldım ama terleyince yine döndüm arkamı.İvettt birazcık sarılsın alla alla dedim ya hep sıcak oluyor diye sarılmıyoe bende numara yaptım ohhh
ay hadi hayırlısı kuzumm Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallahhh
Eki Görüntüle 377550 işte benim uynak fasülyemm bak bak doyamıyorum resmine