Kaldığımız Yerden Her Telden..

canlarım ben çıkıyorum şimcik annemle bişeler yicez öpüyorum hepiciğinizi kocamaaaan
tamam kuzucum afiyet olsun görüşürüz öpüyorummmmmmmmmmmmmmm
Bana göre 580 tl çok ama ben o evde kesinlikle 1 gün bile zor kalırdım isterse 1 oda olsun bulup çıkardım

valla kuzucum eşya çok sıfır eşya aldık 1 yıl nasıl ödedik hani zamanımız olsa kalıcı olsak çıkardım ama 1 yıl içinde 2 kere taşınmak hem maddi hem manevi zor eşyalara yzaık deri koltuk kenarlrı falan yazık yırtılırsa gider çıksak det çıkmasak dert of offf

dejavum valla bende var su torbası çok işime yaramıştı son ayımda hep onunla işe gidip gelmiştim gece onunla yatıyodum karnım kasıklarım ağrıyodu üşüyordum ama meğer hamişmişim o ay tabi bidaha kullanmadım zararlı sıcak su dediler ama al valla onunla yat gece süper oluyo

azrammm hoşgeldinnn

byzglm ya evet senin tarafından da bakınca gerçekten zor bi durum ama çık deyince el mahkum işte kiracı olmak böyle rezil bi durum olabiliyo bazen o pis ev sahiplerinin sayesinde

aynen öyle ülüm yaaa malesef aynen öyle ev sahibi oluyolarda vicdan sahibi malesef oamıoylar

hosgeldin canım.nasılsın

hoşgeldin gülüm

Hoşgeldin azramm nasılsınnn bugünnn..

hosbuldukkk canlarimmmm
iyiyim allaha sükür uyudum uyandim su ara uykuya cok düsdüm ama moonda ayniymis aramizda bir gün fark var onunla demekki gebelikle alakasi var..
sizler nasilsiniz canlar keyifler nasil?

azracım dejavu hariç hepimiz dırp gibiniz valla

dejavum yamılmış ta accık dra da gidemiyo

byzglmün derdi başından aşmış ama yinede bunada şükür diyelim Rabbim başka dert vermesin

uyu uyu negüzel işte bende çok geç uyanıyorum valla hava da kapalı gibi bide yattıkça yatası geliyo insanın hamişlikte işin içine girince biz uyanık pek az gezicez sanırım

nasıl yatıcam gece karnımda tutup onu canım ya rahatsız olurum ben ama akşamları olabilir yani.Bir de bizim ev merkezi sistem akşam gidiyoruz kalorifer yanmıyor, havalar az ısındı yaa ama akşam soğuk oluyor hele bugün yine sulu kar yağdı gerçekten akşamları üşüyorum elektirik sobası yakıyorum. Yöneticiyi bulamıyoruz adam sabahtan gece yarısına kadar kahvelerde.

hosbuldukkk canlarimmmm
iyiyim allaha sükür uyudum uyandim su ara uykuya cok düsdüm ama moonda ayniymis aramizda bir gün fark var onunla demekki gebelikle alakasi var..

tabii ki gebelikten canım vücurt dinlenmek istiyor ister istemmez sende uyu canım iyi olur hamilelikte uyumak vücudun dinlenir bebiş gelişir..

cnmm bu arada göbüsünü gördüm masallahh cok tatlisiniz
amin cnmmm insallah..
dejavumm gecmis olsun cnm neyin var:26:

Eki Görüntüle 377575 kızlar koltuk takımım bundan grisi ama korkuyorumki derilerine birşey olur diye :18::18:

çok güzelmiş canım tabii taşınırken dikkat etmek lazım yanları çizilmeye yırtılmaya elverişli. Ya ben napcam akıl ver bana elifim ya salon takımını kaynanam beni beklemeden almış ben şehir dışındaydım ya neyse koltuklarım güzel de açılmıyorlar,oturma odamda bilg.masası tv ünitesi derken bir koltuk sığdı tek o açılıyor. Şimdi çocuk olunca biz salona geçicez tv yi de alıcaz orası çocuk odası olacak ama koltuk sığmıyor yani biz beşik boyu ölçmüştük eve geldik ancak koltuğun olduğu yere sığıyor,bilg masasının olduğu yere sığmıyor tv nin oraya da hayatta sığmaz o koltuk gidecek mecbur koyacak yerim yok ama gelenlere de annem bile gelse yatmaya yer olmayacak koltuklarında yanları acayip yani sığayım yatatım desen yatılmaz napıcam bilmiyorum.Yeniden kotuk takımı da almak istemiyorum kaynanam canıma okur ne etcem bilmem misafir gelmicek mi hiç bana dimi ama..

hee bir çocuk çıkartmadan yamıldım ben ya menapoza da girersem tam olacak yanii..

uyuyorum tatlimmm inan gündüleri uyuyorum aksamda erkenden yatiyorum tavuk gibi
zaten diyorum kendi kendime simdi uyursun diye yarin bebis geldi mi zaten uyuyamiycam cünkü cok nadir uykucu bebek
cogu bebekler uyku nedir bilmiyorlar

cnmm bu arada göbüsünü gördüm masallahh cok tatlisiniz
amin cnmmm insallah..
dejavumm gecmis olsun cnm neyin var:26:

gülüm aslında bayadır var normalde iyiym fakat yemek yedim mi midem bulanıyor öğlen iyiyim az midem karışıyor ama eve gitmek için arabaya bindiğimde mahvoluyorum eve kadar bile yetişemiyorum torba taşıyorum artık arabada. Akşam yenmek yiyorum yine öyle oluyor midem bulanıyor ve rahat edemiyorum da çıkarmadan. birkaç haftadır böyle midemi üşüttüm sanırım. Bugünde öğle yemeği yedim hala midem karışıyor. Bir de bugün nedense acayip uykum var abşağrısı yapıyor,tansiyonumu düştü bilmem 2 dk öğrenci geliyor fişini bulcam o kadar bile ayakta duramıyorum halsizliğim var bugünde. eve gidince açılırım belki biraz yatarım.

hosbuldukkk canlarimmmm
iyi sayılır be gülüm valla canım sıkkın biraz ama hayırlısı olsun inş ev işiyle alakalı itşe
cnmm esine iyice tembihle sende dikkatli olmalari konusunda
güzelmis koltuk takimin güle gple oturun cnm
sağolasın gülüm benim tüm ev böyle deriden diğer kanaepeleerim yatak odam bir heves aldık ama sanki hiç taşınmıycakmışım gibi:44:
aynen öyle gülüm amin rabbim sağlık versin gerisi boş aslında ama yinede insan üüzlüyo ne yaparsın

cnmm onla gecmis olsun belki havalardandir
dikkat et kendine uyu dinlen bol bol.
daha da gecmezse doktora git tatlim ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…