he yidim yemeğimi cacık vardı iyice uyku yaptı yıkılcam olduğum yere şimcik arabada eve giderken kesin uyurum ben. Ya evet eşyalar yıpranıyor haklısın. Valla süper habermiş canım iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş bak Allah gönlüne göre verecek inşallah öyle olursa harika olur hemencecik taşırsınız hem aynı apartman ohhh inşallah olur canımm..
yoğurt senindemi uykunumu getiriyor valla benimde bende yiyorum gecelerli dalıp gidiyorum ki uykuya sıızıpp klaıyorum
valla ben iyice gçebe oldum işyerinde. Yukarıda müd.yard. sekreter bayan doğum üznine ayrıldı onun yerinw bakıyorum bir bayanla beraber. Sonra işte iki gündür kütüphanedeyim buradaki beyin oğlu kolunu kırmış ameliyat olacaktı izin aldı iki günlük buraya geldim yarın yine yukarı çıkıcam öyle dolanıyorum kendi çapımda..
valla yaa terliyorum atıyorum yorganı sonra da üşüyorum ama dün öyle böyle değil çok üşüdüm bir de midemi mi üşütüyorum nedir çok midem bulanıyo bu aralar ne yesem dokunuyor gastrit var bende ama ağrı yok sadece mide bulantısı yaa hergün böylee bak öğlen yemek yedim şu an midem bulanıyor zoer duruyorum hele bu şekilde arabaya da binince mahvoluyorum. Mutlaka arabada torba bulunduruyorum o kadar yanii. Geçen akşam yemek yedim yine istifta ettim ne var bilmem.
he yaa sarıldım kocişim duymuş üşüyorum dediğimi yaklaştı bana sarıldım ama terleyince yine döndüm arkamı.
İvettt birazcık sarılsın alla alla dedim ya hep sıcak oluyor diye sarılmıyoe bende numara yaptım ohhh