Kaldığımız Yerden Her Telden..

teyzeler biz geldik

yeni dr amcamıza gittik ve drumuz süper iyiydi bütün endişelerimde haklıymışım önceki drun vermediği bütün tahlilleri verdi 15 adet tahlil yaptırıcaz cuma günü ve ilişkiyi yasakladı drumuz çünkü bebeğin eşi rahim ağzına çok yakınmış bu yüzden kanama olabilir dedi ve iğne verdi bende gelirken vurdurdum iğneyi - kan ilacı verdi - sarı akıntı için fitil verdi alttan gece atılacakmış-bütün halsizliklerimi ve kabızlığı progestan hapım yapıyomuş o yüzden iki tane gece yatarken içicem artık gündüz değil
drdan çıktım waikikiye girdim hamiş tuniği aldım kendime çok cici
5 kilo almışım bile ben şimdiden 80 oldum ama boy var tabi maşallah bende
bebeişim hareketliydi baya ultrasonda baya baya izledik drla hareketlerini :):)

bu haftalık dr amca maceramız böyle geçti bebeğimi ilk kez hareketli gördüm ve çok mutluyummmm:119::119::119::119:

ne güzel cnmm ya masallah sizeeee
her gördügünde büyümüs olucak ve daha cok mutlu olcaksin cnmm
rabbim uzun ömürler versin bebislerimize cümlemizin evladinada..

kızlar nabersiniz nası geçti gününüz.. Benim çok yorucu geçti ama derste çalıştım bu arada...

bizim ev çok dağınık dayımlarda kalacağız bugün sohbete katılamayacağım yani
...

Kızlar bu mesajı yazıp çıkmak zorundayım 18:30 da annemler yemek yiyorda onlarda yicez yemeği.Gece gelicem mutlaka.Bilenler ceva yazarsa geldiğimde okurum

Kızlar aşılamam sabah yapıldı eve gelip uyudum şimdi uyandım kk ya girdim.
Aşılamam bu defa ilkine göre daha az ağrılı oldu.
Ve bu defa aşılama sonrası daha uzun süre yattım.
Ama benim kafama takılan birşey oldu.
Eşim sperm örneğini verdi.
Aşılama yapılan aynı hastanenin içinde yıkanıyor.
Hatta bölümleri yanyana.Neyse eşime 11 e doğru hazır olur demişler.
Eşimde 11 anlamış.Biz 11 e kadar dışarıda dolaştık kahvaltı ettik falan.
Sonra 11 de gittik yıkamayı yapan dr. dediki siz neredesiniz ben size seslendim seslendim yoktunuz.
Sonuç olarak aşılama yıkama işleminden 10-15 dk kadar sonra oldu sizce spermler ölmüşmüdür.
Geçen aşılamada elime verdikleri sperm örneği sıcaktı bu defa soğuktu.
Acaba yıkama sonrası en geç kaç saat içinde aşılama yapılmalı uygun olan nedir.
Bu kafama çok takıldı

kızlar nabersiniz nası geçti gününüz.. Benim çok yorucu geçti ama derste çalıştım bu arada...

...
benim iyiydi tatlım hep uyudum evdeydiim bugün:) allah kolaylık versin.kib görüşmek üzüre

kuzum hiç anlamam bu işten ama inşallah bebişleriiin gelir bu sefer

ay canın mutfak olmadan da çok kötü bak fırınında yokmuş getirseler de bir an önce taksalar eşinin mahkemesi bitsin de arayım güzelim nerede kaldı diye monte edilsin artık.

çok sevindim canımm doktorunda memnun olmanda çok güzel iyi dr kolay bulunmuyor. İğneler atlamadan ol o hapları da gece iç tabii yan etki yapıyorsa gece anlamazsın zateb uyuyor olacaksın. Kan ilacını falan asla ihmal etme. Ohh bir de hamiş tuniği aldın he kız daha karnın yoktur ki senin ama insan özenir tabii güle güle kullan canım. Boşverr kiloyu bebeğin iyi olsun yeter ki doğduktan sonra bol bo emzir bana kilo yakılıyormuş emzirirken. Maşallah bebeğine. Bak birşey diyim ağzıma birden oğluşun diye geldi ne oğluşu ya cinsiyeti belli olmadı ki dedim içimden bakalım ne olacak.

...

tamam canım sorun değil.. Evdeki dağınıklık bitsin gelirsin tatlım..

selamlar kızlarr

merhaba canımm..nasılsın..

canım valla aslında yıkama olur olmaz alınması iyi olabilirdi ama mesela yoluzunda yaptırdı ya o bizim burada Eskişehir'de benim de daha önce gittiğim bir hastanede yaptırdı aşılamayı spermler yıkanıp başka yerden geldi demişti sorun olmasa gerek öyle olsa doktor ya da labarotuar görevlisi söylerdi sorun olabilir diye. Canım yorma kafanı bunlarla yapılmış bitmiş Allah ol dediyse olacak zamanı geldiyse önünde hiçbirşey duramaz. Biraz kaderci olmak lazım artık bu vakitten sonra sen elinden geleni yaptın. Meşgul olma bu konularla sakin ol olur mu canım.. İnşallah bu sefer gelir bebeğin.Peki doktorun aşılama olduktan sonra ayrıca ilişki de önerdi mi size bazı doktorlar ilişkide de bulunun şansınız artar diyormuşta.

kuzum hiç anlamam bu işten ama inşallah bebişleriiin gelir bu sefer
Sağol canım moonum inşlalah

Sağol dajavum canım arkadaşımÖyle tabi kader kısmet inşallah tutar.Zaten bu defa önceki aşılamadaki gibi çok kafaya takmıycam ve o kdar çok dinlenmiycem.Günlük hayatıma devam edicem.Sadece ağır birşey kaldırmıycam.Dr. yarın dinlen bir sonraki gün yani 29 unda ve 30 unda ilişkide bulunun dedi.Birde yumurtanın biri gelişmişti aşılama ona odaklı yapıldı ama diğer küçük yumurtaların sonradan çatlama olması ihtimaline karşıda sonradan ilişki önermiş olabilir.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

evet canım ilişki olsun yine de bakarsın o verilen spermlerle tutmazsa ilişkiden tutar belli mi olur. İnşallah hayırlısı olur senin için canım bende temmuz ya da büyük ihtimal eylülde bu aşamalardan geçicem valla okudukça heyecanlanıyorum da en iyisa sakin olmak ve dediğin gibi günlük hayatına devam etmek. Tabi ki dikkat edeceksin o ayrı ama kendini dinlemek iyi değil. Olacağı varsa zaten olur... Güzel haberler alırız inşallah balımm 14 gün sonraya da test ister sanırım..

inşallah güzel haberleerini bekliyoruz cnm..

dejavum neyapyıorsun nasılsın bugün saat akşam 18de yattım 21,30 da kalktım:) aceyip uyku bastı bu aralar

Hayat Güzel Ama Anlayana Hikayesi

Evini bir davet sonrası temizlemek için saatlerce uğraşıyorsan

Birçok arkadaşın var demektir

Faturalarını ödeyebiliyorsan

Bir işin var demektir.

Pantolonun biraz sıkıyorsa

Aç kalmıyorsun demektir.

Gölgen seni izliyorsa

Güneş ışığını görüyorsun demektir.

Otobüsten indiğin yerden işyerine yolu uzun buluyorsan

Yürüyebiliyorsun demektir

Hükümet hakkında eleştiri yapabiliyorsan

Konuşma özgürlüğün var demektir

Yanındaki adamın sesinden rahatsız oluyorsan

Duyuyorsun demektir.

Camları silmen, çatıyı onarman gerekiyorsa bir evde yaşıyorsun demektir

Doğalgaz faturan yüklü geliyorsa

Isınıyorsun demektir

Yığınla yıkanacak ve ütülenecek çamaşırların varsa

Yığınla giyeceğin var demektir

Çalar saatin sabahın köründe çalıyorsa

Yaşıyorsun demektir

Aksamları kendini yorgun hissediyor ve bacakların ağrıyorsa

O Gün üretici olmuşsun demektir

Ve tüm bunların farkına varabiliyorsan

Mutlusun demektir

Dolayısıyla mutluluk .....

Sorunsuz bir yaşam değil, Onlarla başa çıkabilme yeteneği demektir...

--------------------------------------------------------------------------------

Güzel bir yazı moonum paylaşım için teşekkürler.

Ben bu ara bunu çok dinliyorum ve bıkmadığım tek şarkı
Paylaşmak istedim
[video=youtube;hcm55lU9knw]http://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9knw[/video]

istaaaanbbbullllll taşı toprağııı altın olmasada güzel şehir:)

dejavum bu 9 haftalık göbeğim veeee yeni tuniğim beğenirsiniz umarım buda benim ilk hamiş cicim

mooncum nasılsın tatlım

Son düzenleme:
Ben bu ara bunu çok dinliyorum ve bıkmadığım tek şarkı
Paylaşmak istedim
[video=youtube;hcm55lU9knw]http://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9knw[/video]
sağolasın cnm çoooooooooooooooooooooook güzel bir şarkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…