Kaldığımız Yerden Her Telden..

Eki Görüntüle 377109 dejavum bu 9 haftalık göbeğim veeee yeni tuniğim:KK1::KK1::KK1::KK1: beğenirsiniz umarım buda benim ilk hamiş cicim:KK1::KK1:

mooncum nasılsın tatlım

ay çok tatlı çıkmış göbüşün kuzum :) yakışmış cicin bende geçengün hamile pantolonu aldımda artık üstten bişiler almam lazım memişler büyüdü olmuyor:) kıyafetlerim. iyiym tatlım takılyorum işte digi kesik arıza var tvde izleyemeyiorum sanki evde hayat yok gibi nette olmasa sıkıntıdan çatlıcakmışım.sen nasılsın dr gitmişsin maşallah size bende haftaya gidiyim diyorum bi göreyim kuzumu.:KK16:

ne güzel cnmm ya masallah sizeeee
her gördügünde büyümüs olucak ve daha cok mutlu olcaksin cnmm
rabbim uzun ömürler versin bebislerimize cümlemizin evladinada..
:nazar::nazar:

azracım canım sorma valla şaşırdım ağlamak geldi içimden öyle mutlu oldum ki hareketli görünce bebeğimi ama tek gittim babamız çalıştığı için gelemedi ve göremedi ama anlattım bütün akşam babamıza nasıl oynadığını bebeğimizin

amin hayatım amin Rabbim herkesin evladına uzun sağlıklı ömürler nasip etsin:KK16::KK16:

Oyy mahşallah göbüşede bebişede:nazar::nazar::nazar:
İlk hamiş cicinde çok güzel güle güle giy canımm:KK19:

teşekkür ederim lovelycim :KK19::KK19:

ay çok tatlı çıkmış göbüşün kuzum :) yakışmış cicin bende geçengün hamile pantolonu aldımda artık üstten bişiler almam lazım memişler büyüdü olmuyor:) kıyafetlerim. iyiym tatlım takılyorum işte digi kesik arıza var tvde izleyemeyiorum sanki evde hayat yok gibi nette olmasa sıkıntıdan çatlıcakmışım.sen nasılsın dr gitmişsin maşallah size bende haftaya gidiyim diyorum bi göreyim kuzumu.:KK16:

ben şimdiden 5 kilo almışım ama nolcak böyle artık büyüyoruz valla

git git gör kuzunu çok mutlu oluyor insan dünyada daha güzel bir görüntü yok şimdi bize:emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
teşekkür ederim lovelycim :KK19::KK19:

ben şimdiden 5 kilo almışım ama nolcak böyle artık büyüyoruz valla

git git gör kuzunu çok mutlu oluyor insan dünyada daha güzel bir görüntü yok şimdi bize:emir_bebek::emir_bebek:

evet ben en son gittiğimde balım elini ağzına falan götüryordu ama benim uykucu hep uyuyor:)babasına çekmiş. ama normalde zayıfsın galiba resimden öyle anladım.sadece göbecik çıkmış:):nazar::nazar::nazar:

evet ben en son gittiğimde balım elini ağzına falan götüryordu ama benim uykucu hep uyuyor:)babasına çekmiş. ama normalde zayıfsın galiba resimden öyle anladım.sadece göbecik çıkmış:):nazar::nazar::nazar:

evet canım normalde zayıfım göbeğim çıkıyor artık ama inanamıyorum ben hala şaşkınım senin göbüş nasıl

evet canım normalde zayıfım göbeğim çıkıyor artık ama inanamıyorum ben hala şaşkınım senin göbüş nasıl

normalde ben balıketliyim:) oyüzden daha kilo almadım ama bir haftadır aniden göbüş çıktı sivriildi kuzum.büyüyor meleklerimiz o yüzden büyür artık cnm.sağlklı olsunlar inşallah veririz kilocukları

Kızlar bu mesajı yazıp çıkmak zorundayım 18:30 da annemler yemek yiyorda onlarda yicez yemeği.Gece gelicem mutlaka.Bilenler ceva yazarsa geldiğimde okurum:KK34:
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Kızlar aşılamam sabah yapıldı eve gelip uyudum şimdi uyandım kk ya girdim.
Aşılamam bu defa ilkine göre daha az ağrılı oldu.
Ve bu defa aşılama sonrası daha uzun süre yattım.
Ama benim kafama takılan birşey oldu.
Eşim sperm örneğini verdi.
Aşılama yapılan aynı hastanenin içinde yıkanıyor.
Hatta bölümleri yanyana.Neyse eşime 11 e doğru hazır olur demişler.
Eşimde 11 anlamış.Biz 11 e kadar dışarıda dolaştık kahvaltı ettik falan.
Sonra 11 de gittik yıkamayı yapan dr. dediki siz neredesiniz ben size seslendim seslendim yoktunuz.
Sonuç olarak aşılama yıkama işleminden 10-15 dk kadar sonra oldu sizce spermler ölmüşmüdür.
Geçen aşılamada elime verdikleri sperm örneği sıcaktı bu defa soğuktu.
Acaba yıkama sonrası en geç kaç saat içinde aşılama yapılmalı uygun olan nedir.
Bu kafama çok takıldı

canım aşılaman hayırlı olsun hayatım Rabbim nasip etsin sanada bebeğini:emir_bebek::emir_bebek:

çok uğraştın ve çok tatlı bir anne olcaksın eminim

ben spermler 72 saat yaşıyo diye biliyorum ama aşılamada nasıl bir bilgim yok araştırmak lazım

canım aşılaman hayırlı olsun hayatım Rabbim nasip etsin sanada bebeğini:emir_bebek::emir_bebek:

çok uğraştın ve çok tatlı bir anne olcaksın eminim

ben spermler 72 saat yaşıyo diye biliyorum ama aşılamada nasıl bir bilgim yok araştırmak lazım

Sağol canımmm arkadaşım:KK19:Sende çok güzel bir anne olmuşsun.Göbüşünden belli :nazar:
Aşılama yapan dr. ve hemşirede bugün dedi kii sen çok iyi bir kızsın inşlalah hamile kalacaksın dedi:KK17:

Sorduğum herkes sorun olmaz dedi.İnşallah olmaz.Artık zaten olan oldu yapacak birşey yok.Olacağı varsa kısmetse olur inşallah

normalde ben balıketliyim:) oyüzden daha kilo almadım ama bir haftadır aniden göbüş çıktı sivriildi kuzum.büyüyor meleklerimiz o yüzden büyür artık cnm.sağlklı olsunlar inşallah veririz kilocukları

amaaannnn mooncum kıs veririz be kiloları nolcak bebeişlerden önemli mi sanki..beim umurumda değil valla kilo filan öyle takıntım yok hiç Allahtan:emir_bebek::emir_bebek:

Sağol canımmm arkadaşım:KK19:Sende çok güzel bir anne olmuşsun.Göbüşünden belli :nazar:
Aşılama yapan dr. ve hemşirede bugün dedi kii sen çok iyi bir kızsın inşlalah hamile kalacaksın dedi:KK17:

Sorduğum herkes sorun olmaz dedi.İnşallah olmaz.Artık zaten olan oldu yapacak birşey yok.Olacağı varsa kısmetse olur inşallah

inşallah bebeğin gelcek bu sefer annesine meganımm

bencede olan olmuş artık ama uygunsuz durum olsaydı dr o kadar işlem yapmazdı boşyere demekki bi sorun yoktu spermlerde

Eki Görüntüle 377137 hepinizi öptüm kızlar yarın görüşrüz.:KK54:
İyi gecelr canımm bizde seni öptük :KK54::KK54::KK54:
amaaannnn mooncum kıs veririz be kiloları nolcak bebeişlerden önemli mi sanki..beim umurumda değil valla kilo filan öyle takıntım yok hiç Allahtan:emir_bebek::emir_bebek:

inşallah bebeğin gelcek bu sefer annesine meganımm

bencede olan olmuş artık ama uygunsuz durum olsaydı dr o kadar işlem yapmazdı boşyere demekki bi sorun yoktu spermlerde

Sağol canım inşallah bende öyle olmasını umut ediyorum ve şu andan itibaren artık düşünmüyorum bunu :KK34:

Eki Görüntüle 377109 dejavum bu 9 haftalık göbeğim veeee yeni tuniğim:KK1::KK1::KK1::KK1: beğenirsiniz umarım buda benim ilk hamiş cicim:KK1::KK1:

mooncum nasılsın tatlım

amanın kocasının fıstıgını yesinler..
sivatan sen kendini engellettirene kadar ugraşmışsın gecen deli kız yaaaaa
bu arada süper çıkmışsın göbüşün koccaamaaan olsun inşallahhh :))) saclarda güzel bu arada :KK34::KK34:

inşallah güzel haberleerini bekliyoruz cnm..

dejavum neyapyıorsun nasılsın bugün saat akşam 18de yattım 21,30 da kalktım:) aceyip uyku bastı bu aralar

olur o kadar canım gebesin sen uyu ki büyüsün bebeğin. Bende bu sabah çok zor kaktım gözlerimi açamadım ya doymuyorum uykuya.

:KK16::KK16::KK16::KK16:Hayat Güzel Ama Anlayana Hikayesi

Evini bir davet sonrası temizlemek için saatlerce uğraşıyorsan

Birçok arkadaşın var demektir

Faturalarını ödeyebiliyorsan

Bir işin var demektir.

Pantolonun biraz sıkıyorsa

Aç kalmıyorsun demektir.

Gölgen seni izliyorsa

Güneş ışığını görüyorsun demektir.

Otobüsten indiğin yerden işyerine yolu uzun buluyorsan

Yürüyebiliyorsun demektir

Hükümet hakkında eleştiri yapabiliyorsan

Konuşma özgürlüğün var demektir

Yanındaki adamın sesinden rahatsız oluyorsan

Duyuyorsun demektir.

Camları silmen, çatıyı onarman gerekiyorsa bir evde yaşıyorsun demektir

Doğalgaz faturan yüklü geliyorsa

Isınıyorsun demektir

Yığınla yıkanacak ve ütülenecek çamaşırların varsa

Yığınla giyeceğin var demektir

Çalar saatin sabahın köründe çalıyorsa

Yaşıyorsun demektir

Aksamları kendini yorgun hissediyor ve bacakların ağrıyorsa

O Gün üretici olmuşsun demektir

Ve tüm bunların farkına varabiliyorsan

Mutlusun demektir

Dolayısıyla mutluluk .....

Sorunsuz bir yaşam değil, Onlarla başa çıkabilme yeteneği demektir...:KK16:

--------------------------------------------------------------------------------

çok güzell.. Her olumsuz şey bir olumlu şey doğurur aslında ama bakış açısı ile alakalı bardağın dolu tarafını görmek gerek bazen..

Eki Görüntüle 377103 istaaaanbbbullllll taşı toprağııı altın olmasada güzel şehir:)

Ahhh İstanbul'um çok özledim seni. Burnumda tütüyorsunn..

azracım canım sorma valla şaşırdım ağlamak geldi içimden öyle mutlu oldum ki hareketli görünce bebeğimi ama tek gittim babamız çalıştığı için gelemedi ve göremedi ama anlattım bütün akşam babamıza nasıl oynadığını bebeğimizin

amin hayatım amin Rabbim herkesin evladına uzun sağlıklı ömürler nasip etsin:KK16::KK16:

canım resmini gördüm süpersin maşallahh ne çabuk çıkmış karnın kız. Tuniğinde pek yakışmış. İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın canımm.. Kimbilie nasıl güzel bir duygudur onu görmek.

Kilometrelerce uzakta olmasına rağmen; yanındayım dediğinde yanındaymış gibi hissettiren insanlar var ya

İşte O insanlar iyi ki varlar... Günaydın canım arkadaşlarımmm :KK16::KK16::KK16:

" Temel mezarlıkta işe başlar fakat ikinci günü işi bırakır.Arkadaşları sorar;

Temel neden işi bıraktın?

Temel: Orada herkes yatıyor bir tek ben çalışıyorum :KK9::KK9::KK1::KK1:

günaydınnnnnn canlarım nasılsınız baklım:KK19::KK24:

iyiyiz balımm..Nerelerdesin bugün ev bakmaya çıkıcam deme sakın düşüp bayılırım haa dinlen azıcık yaa. Sen hormona ne zaman gideceksin. Öğleden sonra burada ol bak yemeğe gidiyorum şimdi 13.30 ta burdasın tabii işin varsa hallet.

$gynaydn-300x300.gif herkese selamlar

iyiyiz balımm..Nerelerdesin bugün ev bakmaya çıkıcam deme sakın düşüp bayılırım haa dinlen azıcık yaa. Sen hormona ne zaman gideceksin. Öğleden sonra burada ol bak yemeğe gidiyorum şimdi 13.30 ta burdasın tabii işin varsa hallet.
yok gülüm buün burdayım gitmiyorum ev işi kalıcak pazara kadar bakıcaz iki ev arasında hangisi olursa yani diğer evi tutuk ama kesin taşınırmıyız pazara belli olucak ev sahibi gelicek konuşucaz iikna olursa kalıcaz yoksa çııcaz tahliller bugün çıkıcak ama cuma alıcaz gidicem smear testi yapılıcak onunla göstericez balım sana afiyet olsun çabuk gel ama haa öpüyorum meleğimmmmmm:KK56::KK56::KK56::KK54:

hoşgeldin meleğim nasılsın günaydınlar sizlerede balım:KK19::KK19:

X