- 11 Temmuz 2008
- 11.510
- 5.231
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #1.361
hee aynen üle kuzumm ona göre bizde bakıcaz yanı 1 ay felen cıks olmaz
karnım gitgide buyuo kuzumm şaşkınlık içerisindeyim
demekki birden büyüyo karın çok tuhaf kuzum
pazar günü gezmeye çıktık minübüse bindik hemen biri yer verdi
şaşırdım dedım bukaa belli oluyomu ,dıye
dönüştede hemen yer verdiler dedım tmm benım göbek büyümüş
anammm bende atıştık diye anladımgeldim kuzumm azcık annemle atıştırdık
şimcik burdayım kuzumm birazdanda banyo yapcem
ama azcık durayım sizlerle canlarım benım
burdayım ballarım
kaymaklarım
güzel bacılarımB)))))))
evet 1 ay çok uzun ya insan çatlar ya:)tabi dünür olcez kızsa erkekse kanka olurlar
maşallah size gali:) tabi cnm ona göre oğlunun kısmetini bağlamayalım azranında kızı oluyor benim erkek çıkarsa ona talip ol hemen:) anlaşılmazmı gülüm benim de aniden şişti ya :)
yok yavrum giderken söylerim benanammm bende atıştık diye anladımgizlerimde görmüyo artıkın gülüm afiyet olsun balım
bende sandımki gittiniz meleğim yalnız kaldım didim dejavumda yok
hehe tmm kuzumm hemen azraya yapışıveririm
ay ne bilem sanki belli olmuyo gibi geliyodu bana
ama farkettimki epey büyümüş
canlarım ben şimcik banyo yapcam sonra yemeğe koyulcaz annişle
ben gene gelırım ara ara öpüyorum hepiciğinizi kocamaaan
ben gideyim az uzanayim kizlar ondan sonra da kalkip islerimi halledeyim
gelirim yine
öpüldünüz...
uyuyamassam erkenden damlarim
cnm ikili sonucu kötü çıksaydı hemen gel dicektim dedi ama geçen aradık 21 de gel dedi gitsem muayene olsam 35 tl vercem heryerde 15 tl başka bir doktara giderim hem bakalım onlar ne dicek
yani fazlasıda sevilmezki aroması olsun da kokusu ama yoğun tat olmasın ben de tuzlu severim kkısır patatae salatası gibi böyle rus salatası kaç hftadır istyorum yapmıyorum ama mayonez falan varya kilodan erteliyorum meleğim yaa yaparım tabi yeterki sen iste melepğim benim
aynen öyle kuzum mis gibi oldu ev annem gidince ben batırırım evi
hee anldım kuzumm tabiside bizi bırakmak yok
he valla girdik 20.haftaya zaman su gibi geçiyo kuzumm
boşver kuzum salla gitsin arada yavaş yavaş yaparsın bişecikler
bencede kuzumm 1 ay çok uzun bi süre bekleyemeyiz biz 1 ay felen
tez elden öğrenmemiz lazım bebişin cinsiyetini ona göre dünür olcez
geldim kuzumm azcık annemle atıştırdık
şimcik burdayım kuzumm birazdanda banyo yapcem
ama azcık durayım sizlerle canlarım benım
hee aynen üle kuzumm ona göre bizde bakıcaz yanı 1 ay felen cıks olmaz
karnım gitgide buyuo kuzumm şaşkınlık içerisindeyim
demekki birden büyüyo karın çok tuhaf kuzum
pazar günü gezmeye çıktık minübüse bindik hemen biri yer verdi
şaşırdım dedım bukaa belli oluyomu ,dıye
dönüştede hemen yer verdiler dedım tmm benım göbek büyümüş
anammm bende atıştık diye anladımgizlerimde görmüyo artıkın gülüm afiyet olsun balım
bende sandımki gittiniz meleğim yalnız kaldım didim dejavumda yok
tamam canım dinlen sen yormuşlar seni sıpalar.. kendini iyi hissedersen gelirsin..
o zamansa git başka yere tabi cinsiyetini göreyim diyorsan tatlım..Yaa bu alınan katkı payları var ya özel hastanelerde bunlar arttırılacakmış o zaman ne kadar ödeyeceğiz kaç olacak acaba ya fikrim yok iyice herşeyi zorlaştırıyorlar yaa.. Doğum ücretleri artmasa bari..
off demee hepsine bayılırım hele kısıra ölürüm annem çok güzel yapar patates salatasını ne zamandır elinden yemedim gdince yapasın bana. Ama kısırı kesin cumartesi yapıcam bazı cumartesileri akşam yemek yapmuyorum kek börek kısır akşamı ilan ediyorum bunları yapıyorum eşim kısır sevmiyor ben götürüyorum..
canım neden batırcan baya dayanır sana o temizlik şimdi ohh temizlik gibisi var mı yaa..
afiyet olsun kuzum sıhhatler olsun şimdiden bebişinle banyo yapın bakalım.. Mis gibi olun..
ne güzel iştw anlaşılsun da yer versinler ya yoksa anlamıyorlar yer de vermiyorlar, söylesen inanmayanlar bile oluyor ben karşılaştım çok kadın inandıramıyor ne yapsın yanında testiyle beraber mi gezsinebbeğin gelişiyor işte süperr..
canım geldim az edilik yaptım sonra fişlerde vardı alınan kitapların onları girdim geldim. O kadar da müsade edin canımm.. Paylaşılamıyorum anlıyorum ama özel hayat diye bişi var dimi.. Ay ünlüler gibim konuştum.Hıhhh onlardan neyim eksik ama dimi şimdii. Kızım hem editörlük, hem iş,hem burası kolay değil yanii hak verin bana ama ben her yere yetşriim..
kızlarrrrrrrrrrrr kedim rüyasında konuşuyor cevap veriyyor ilginççççççç ya duman diyom miiii neyapıyon diyom mi hehe:))))
anacımmmmmmmm alla çıkmışım yaaa dejavum valla çok yoğundum bir tarftan teldeydim eşimde nette şuan yemkel uğraş geri kaldım meleğim
olsun canım bende bir yandan işlere bir yandan ediliğe bakıyorum fırsat buldukça tatlım.. ne yemek yapıyorsun bakıyım ne döktürüyorsun yinee
hee gülüm valla gülüm biftek vardı 4 parça onu soğanlı patatesli domates biber karışımlı yaptım fırına veridm pilav yapıcam işte sende ne var bakem meleğim
hee gülüm valla gülüm biftek vardı 4 parça onu soğanlı patatesli domates biber karışımlı yaptım fırına veridm pilav yapıcam işte sende ne var bakem meleğim
ene ben ne yapsamkii
ya gidiyim markete bariiiiiiiiimm::) yemeklik bişiler alayım :) evde bişi kalmadı biz ofiste yiyoz ya yemekk
azramm dinlenebildin mi geçti mi baş ağrın biraz..
simdi uyandim cnm esim aradi onu da tosba gibi uyumusum
evet cnm bas agrim gecti rabbime sükürler olsun insallah daha da gelmez
sizde bayagi kaynatmissiniz
ehh işte birazcık kızlar yemek falan yapıyor tabii ben işyerindeyim o arada bende sorumlu olduğum yerlere baktım az ya artık evden de bakarım. Uyuyunca iyi gelmiştir canım dinlenmeye ihtiyacın vardı ve sessizliğe.