Kaldığımız Yerden Her Telden..

maşallah size gali:) tabi cnm ona göre oğlunun kısmetini bağlamayalım azranında kızı oluyor benim erkek çıkarsa ona talip ol hemen:) anlaşılmazmı gülüm benim de aniden şişti ya :)

geldim kuzumm azcık annemle atıştırdık
şimcik burdayım kuzumm birazdanda banyo yapcem
ama azcık durayım sizlerle canlarım benım
anammm bende atıştık diye anladım gizlerimde görmüyo artıkın gülüm afiyet olsun balım
burdayım ballarım
kaymaklarım
güzel bacılarımB)))))))

evet 1 ay çok uzun ya insan çatlar ya:) tabi dünür olcez kızsa erkekse kanka olurlar

bende sandımki gittiniz meleğim yalnız kaldım didim dejavumda yok

maşallah size gali:) tabi cnm ona göre oğlunun kısmetini bağlamayalım azranında kızı oluyor benim erkek çıkarsa ona talip ol hemen:) anlaşılmazmı gülüm benim de aniden şişti ya :)

hehe tmm kuzumm hemen azraya yapışıveririm
ay ne bilem sanki belli olmuyo gibi geliyodu bana
ama farkettimki epey büyümüş
canlarım ben şimcik banyo yapcam sonra yemeğe koyulcaz annişle
ben gene gelırım ara ara öpüyorum hepiciğinizi kocamaaan

anammm bende atıştık diye anladım gizlerimde görmüyo artıkın gülüm afiyet olsun balım

yok yavrum giderken söylerim ben

tamam bekleriz kuzum hadi iyi banyolar bebişi sev yerime:))))))))))))))))) yağlanıyonmu ben yağ sürmeye başladımm

ben gideyim az uzanayim kizlar ondan sonra da kalkip islerimi halledeyim
gelirim yine
öpüldünüz...
uyuyamassam erkenden damlarim

tamam canım dinlen sen yormuşlar seni sıpalar.. kendini iyi hissedersen gelirsin..

cnm ikili sonucu kötü çıksaydı hemen gel dicektim dedi ama geçen aradık 21 de gel dedi gitsem muayene olsam 35 tl vercem heryerde 15 tl başka bir doktara giderim hem bakalım onlar ne dicek

o zamansa git başka yere tabi cinsiyetini göreyim diyorsan tatlım..Yaa bu alınan katkı payları var ya özel hastanelerde bunlar arttırılacakmış o zaman ne kadar ödeyeceğiz kaç olacak acaba ya fikrim yok iyice herşeyi zorlaştırıyorlar yaa.. Doğum ücretleri artmasa bari..

off demee hepsine bayılırım hele kısıra ölürüm annem çok güzel yapar patates salatasını ne zamandır elinden yemedim gdince yapasın bana. Ama kısırı kesin cumartesi yapıcam bazı cumartesileri akşam yemek yapmuyorum kek börek kısır akşamı ilan ediyorum bunları yapıyorum eşim kısır sevmiyor ben götürüyorum..

canım neden batırcan baya dayanır sana o temizlik şimdi ohh temizlik gibisi var mı yaa..

geldim kuzumm azcık annemle atıştırdık
şimcik burdayım kuzumm birazdanda banyo yapcem
ama azcık durayım sizlerle canlarım benım

afiyet olsun kuzum sıhhatler olsun şimdiden bebişinle banyo yapın bakalım.. Mis gibi olun..

ne güzel iştw anlaşılsun da yer versinler ya yoksa anlamıyorlar yer de vermiyorlar, söylesen inanmayanlar bile oluyor ben karşılaştım çok kadın inandıramıyor ne yapsın yanında testiyle beraber mi gezsin ebbeğin gelişiyor işte süperr..

canım geldim az edilik yaptım sonra fişlerde vardı alınan kitapların onları girdim geldim. O kadar da müsade edin canımm.. Paylaşılamıyorum anlıyorum ama özel hayat diye bişi var dimi.. Ay ünlüler gibim konuştum.Hıhhh onlardan neyim eksik ama dimi şimdii. Kızım hem editörlük, hem iş,hem burası kolay değil yanii hak verin bana ama ben her yere yetşriim..

cinsiyeti merak ediyorum ama 1 ay çok uzun geldi bana tatlım bakalmı bi ne olcek:) tabi cnm hem edi hem iş müsade senin kuzucuk.

kızlarrrrrrrrrrrr kedim rüyasında konuşuyor cevap veriyyor ilginççççççç ya duman diyom miiii neyapıyon diyom mi hehe:))))

kızlarrrrrrrrrrrr kedim rüyasında konuşuyor cevap veriyyor ilginççççççç ya duman diyom miiii neyapıyon diyom mi hehe:))))

aa konuşyormu.Rüyasında bile olsa çok enteresan ya. Ata Demirer'in dvd sini izlemiştik onunda varmış kedisi konuşuyormuş ama korkuyordum kediden diyor. Kendi kendine elinde toğp varmış gibi oynuyordu gecenin bir yarısı konuşuyordu sus dediğimde sesini yükseltiyordu diyor ya çok komikti. Birine saldıracağı zaman su geliyor dersen kaçıyormuş bir gün bahçıvana saldırmaya kalkmış Ata demiş ki sen su geliyor de o kaçar demiş. Neyse kedi koşuyormuş buna adam da trakyalı ulen git beaa bak geliyor kova şimdi geliyor bak atarım bak üzerine bir kova diyor ama su demiyor kedi suyu duymadan kaçmıyor ki ama bir anlatışı var yarıldık yaa..

yaa ben yemekte bir tek çorba içtim ve bir muz yedim. Köfte vardı ama yemekhanenin köftesi de kötü oluyor ve şimdi çok acıktım kütüphane kalabalk birşey almaya da gidemiyorum tekim ayy akşama kadar nasıl dayancam benn :26:

anacımmmmmmmm alla çıkmışım yaaa dejavum valla çok yoğundum bir tarftan teldeydim eşimde nette şuan yemkel uğraş geri kaldım meleğim

anacımmmmmmmm alla çıkmışım yaaa dejavum valla çok yoğundum bir tarftan teldeydim eşimde nette şuan yemkel uğraş geri kaldım meleğim

olsun canım bende bir yandan işlere bir yandan ediliğe bakıyorum fırsat buldukça tatlım.. ne yemek yapıyorsun bakıyım ne döktürüyorsun yinee

olsun canım bende bir yandan işlere bir yandan ediliğe bakıyorum fırsat buldukça tatlım.. ne yemek yapıyorsun bakıyım ne döktürüyorsun yinee

hee gülüm valla gülüm biftek vardı 4 parça onu soğanlı patatesli domates biber karışımlı yaptım fırına veridm pilav yapıcam işte sende ne var bakem meleğim

hee gülüm valla gülüm biftek vardı 4 parça onu soğanlı patatesli domates biber karışımlı yaptım fırına veridm pilav yapıcam işte sende ne var bakem meleğim

ene ben ne yapsamkii

ya gidiyim markete bariiiiiiiiimm::) yemeklik bişiler alayım :) evde bişi kalmadı biz ofiste yiyoz ya yemekk

ohh süper.. Biftek alırken dövdürüyor musun iyice yoksa az mı dövdürüyorsun. Bir de sadece fırına mı atıyorsun kızartmadan. Ben biraz kızartıp fırına atıyorum ama kuruyor yaa.. Bu tarif nasıl versene bana tarifini. Bende kuru fasulye var canım dün akşamdan yaptım ama canım çibörek istiyor dün akşam kaynanamlarda konuşuldu canımı istettiler açım ya bir d düştü aklıma eşimi razı edersem uğrarız o yemiyor ağır geliyor ama ben götürürüm valla.

ene ben ne yapsamkii

ya gidiyim markete bariiiiiiiiimm::) yemeklik bişiler alayım :) evde bişi kalmadı biz ofiste yiyoz ya yemekk

al canım ay bende haftasonu pazara gideyim kaç haftadır gitmedim neler çıkmış neler var göz gezdireyim market pazar gibi olmuyor ya yaz gelse de herşey çeşitlense.

simdi uyandim cnm esim aradi onu da tosba gibi uyumusum
evet cnm bas agrim gecti rabbime sükürler olsun insallah daha da gelmez
sizde bayagi kaynatmissiniz

ehh işte birazcık kızlar yemek falan yapıyor tabii ben işyerindeyim o arada bende sorumlu olduğum yerlere baktım az ya artık evden de bakarım. Uyuyunca iyi gelmiştir canım dinlenmeye ihtiyacın vardı ve sessizliğe.

evet cnmm iyi geldi..
ama disarisida civil civil ya hep gezesim var cocuklar gibi hic icerisi gelesim gelmior
bende kalkayim bulasiklarimi falan yikayim mutfagim bugun gelecekdi kac aydir mutfak bekliyoruz
ama esimin mahkemesi oldugu icin ertelendi aramadilarda ordan ne zaman gelecek belli degil bugun biraz ona da kafayi takmisdim
firinim falan yok canimin her cektigini pisirip yiyemiyorum 3 aydir mutfagimiz gelmedi deli oluyorum..tam gelicekkende esimin mahkemesi cikdi
artik ne zamana gelir mutfak hic bilmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…