- 5 Ocak 2011
- 7.701
- 0
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #1.341
oluyor işte öyle birden giriyor çok mu yordular seni yoksa canımm...
azram oağrılar normal bende aniden anlık ağrılar oluyo bebiş kıpraşıyordur:) rahim büyüyor ya ondan oluyor
cnm benim bugunki gittigim grupta 20 cocuk falan vardi
diger ögretmenlerde var ama onlar kendi aralarinda toplanti yapicaz diye beni 20 cocukla yalniz biraktilar
sonra o yetmemis gibi birde geldikten sonra 15 cocukla beni disari gönderdiler bizim bahcedede yeni kum geldi isciler falan var
o bölgeye cocuklar giremez bir tane 5 yasinda bir kiz var alman cocugu giremessin oraya su tarafa git diyorum inadina oraya gidiyor
dedim cabuk iceri gir o da girmiycem diye kaciyor benle inatlasiyor bende kolundan tuttum zorla iceri soktum icerde durucaksin sen lafimi dinlemiyorsun dedim
sonra iki tane de 2 yaslarinda cocuklar var bir yandan da onlarla ugrasiyorum diger gruptan bir ögretmende gelmis seni niye yalniz birakiyorlar diye damarima damarima basiyor bende ne bileyim ben ne yapiyorlar dedim isleri varmis dedim
öyle oldu ondan girdi bence basima agri uzun oldu cok ama
sağol tatlım yedim geldim..
iyiyiz moonum sen nasılsın meraklım gidicen mi cinsiyet görmeye.
ay canım benim dinlen sen bugün yarında çıkma daha artık hergün her gün arama kuzum yaa canına yazık..
ev aramak değilde gülüm git gel yaptık anahtarı bırakmamışlar siteden yürümekde dünyanın yolu rüzgarda vardı çaldı galiba işte şaftım kaydı gülümmm
ayy çok duygulandım kız gözlerim doldu ben mutlaka izlerim bu filmi Eskişehir'e gelirse. Oyuncu da iyiymiş hani.. Çinliler de çok vefakarmış köpeği bişe düşünmüşler heykel yapmışlar girişe ismini vermişler bizde nerdee ancak eziyet ederler hayvancıklara.
ohh canım evin pırıl pırıl olmuş anne de gelince iyi oldu sana ya yük kalktı üzerinde. Fayansları kırılma olayı kötü olmuş ama yapacak birşey yok neyse ki yalnız değilsin annen var tatlım..
selam bitanemm hoşgeldinn nasılsınn..
ah canım yaa parol tarzı ilaçlar içilebiliyor diye biliyorum ben ama doktoruna sorsan ya bu durumlarda ne yapacağını mutlaka zararı olmayan bir ilaç vardır sürekli içilmez tabi ama çok zorda kalınca kullanılabilir yanii çekilmez ki böyle.
Bende çok özledimmmyok canım buradaki bey iki gün izin aldı oğlu kolunu kırmış ameliyat olcakmış ondan geldim yine çıkıcam.. Ama sizi ordada bırakmam ben merak etmeyin tabi burada karşışan yok rahat sadece tenefüslerde iş oluyor. Orada hoca yan tarafta kapı bizim odadan açılıyor klavye sesini duyuyr azar azar yazabiliyorum.
Burdayım kuzum yemekten geldim ama öğrenciler 14.00 te derse giriyoarlar o zamana kdar bir yoğunluk oluyor tabii. Ay dün kaynanama gittik limonlu kek yaptırmış geçen haftada yaptırmıştı çok beğenmiştik ama ona az limounlu olmuş demişti ki benim için tam karardı, bu sefer limonu bol koydurdum dedi iyi dedim yarısını aldık ben arabada az attım ağzıma ay dedim çok limonlu bu eşim dedi ki ben yerim.Sabah attı ağzına bir dilim anam dedi bu ne yaa limonun içine düşmüş gibi. Allah'ın gücüne gitmesin valla attık yanii..
yaramaz kıza bak sen eşek ne olcak. allah kolaylık versin balım ya olabilir sinirlenmişsin ondan olabilir bebişin anne sakin ol demiştir
ehe gel annem beklerim seni birlikte bakmaye gideriz ya 1 ay bekleyemem
vay tavşanım benim senin güzelmiş ya gerçi bana domuz çıktı ama güzel şeyler yazmış çinli:)
dejavum merak ediyom kuzumbakak görek:) şaka bir yana nerdeyse 1,5 ay olmuş olcak kuzumu görmeyeli insan merak ediyor.
cnm benim bugunki gittigim grupta 20 cocuk falan vardi
diger ögretmenlerde var ama onlar kendi aralarinda toplanti yapicaz diye beni 20 cocukla yalniz biraktilar
sonra o yetmemis gibi birde geldikten sonra 15 cocukla beni disari gönderdiler bizim bahcedede yeni kum geldi isciler falan var
o bölgeye cocuklar giremez bir tane 5 yasinda bir kiz var alman cocugu giremessin oraya su tarafa git diyorum inadina oraya gidiyor
dedim cabuk iceri gir o da girmiycem diye kaciyor benle inatlasiyor bende kolundan tuttum zorla iceri soktum icerde durucaksin sen lafimi dinlemiyorsun dedim
sonra iki tane de 2 yaslarinda cocuklar var bir yandan da onlarla ugrasiyorum diger gruptan bir ögretmende gelmis seni niye yalniz birakiyorlar diye damarima damarima basiyor bende ne bileyim ben ne yapiyorlar dedim isleri varmis dedim
öyle oldu ondan girdi bence basima agri uzun oldu cok ama
canım ayda bir çağırmıyorlar mı kontrole neden o kadar uzadı ki git gör o zaman yaa öğren cinsiyetinii.
vay yaramazlar öbürkülerde hamile halinle bırakmışlar seni hayret birşey yanii. Kolay mı o kadar çocukla uğraşmak laftan sözden de anlamıyorlar. Sen bence yat dinlen canım yaa..
yani öyle oluyo gülüm 2 ye kadar yoğun oluyodur dimek limonıun içine düştün haa bende h,ç sevmem limonlu ben kekide sevmem ama eşim çok sever fındıklı keki bayılır benimde meşhurdurr ynai sölemesi ayıp ben yapayım sana meleğimmm
canım ayda bir çağırmıyorlar mı kontrole neden o kadar uzadı ki git gör o zaman yaa öğren cinsiyetinii.
vay yaramazlar öbürkülerde hamile halinle bırakmışlar seni hayret birşey yanii. Kolay mı o kadar çocukla uğraşmak laftan sözden de anlamıyorlar. Sen bence yat dinlen canım yaa..
valal ben az miktarda böyle yerken arkadan gelen limonu severim de bu aşmıştı yanii.. Keki severim ben ama illa yanında tuzlu birşey de olacak. Canım tenefüslerde birde yoğun oluyor 10 dk arada öyle işte. Yap sen bana gönder eminim ki çok güzeldir hamarat arkadaşım benim..
ohh canım evin pırıl pırıl olmuş anne de gelince iyi oldu sana ya yük kalktı üzerinde. Fayansları kırılma olayı kötü olmuş ama yapacak birşey yok neyse ki yalnız değilsin annen var tatlım..
Bende çok özledimmmyok canım buradaki bey iki gün izin aldı oğlu kolunu kırmış ameliyat olcakmış ondan geldim yine çıkıcam.. Ama sizi ordada bırakmam ben merak etmeyin tabi burada karşışan yok rahat sadece tenefüslerde iş oluyor. Orada hoca yan tarafta kapı bizim odadan açılıyor klavye sesini duyuyr azar azar yazabiliyorum.
hahah en iyisi oldugu gibi birakmak aman deyip
suan elim kolum kalkmiyor ya herseyi salliyorum..
bu arada masallah asembimm ya zaman cabuk geciyor
20 haftaya girmissin bile
cnm burclarla ilgili bir kac sayfa ötede mooncum paylasmis.
ehe gel annem beklerim seni birlikte bakmaye gideriz ya 1 ay bekleyemem
vay tavşanım benim senin güzelmiş ya gerçi bana domuz çıktı ama güzel şeyler yazmış çinli:)
dejavum merak ediyom kuzumbakak görek:) şaka bir yana nerdeyse 1,5 ay olmuş olcak kuzumu görmeyeli insan merak ediyor.
moon asembb nirdesiniz yahuuu
burdayım ballarım
kaymaklarım
güzel bacılarımB)))))))
evet 1 ay çok uzun ya insan çatlar ya:)tabi dünür olcez kızsa erkekse kanka olurlar
burdayım ballarım
kaymaklarım
güzel bacılarımB)))))))
evet 1 ay çok uzun ya insan çatlar ya:)tabi dünür olcez kızsa erkekse kanka olurlar
burdayım ballarım
kaymaklarım
güzel bacılarımB)))))))