tamam canım dinlen sen yormuşlar seni sıpalar.. kendini iyi hissedersen gelirsin..
o zamansa git başka yere tabi cinsiyetini göreyim diyorsan tatlım..Yaa bu alınan katkı payları var ya özel hastanelerde bunlar arttırılacakmış o zaman ne kadar ödeyeceğiz kaç olacak acaba ya fikrim yok iyice herşeyi zorlaştırıyorlar yaa.. Doğum ücretleri artmasa bari..
off demee hepsine bayılırım hele kısıra ölürüm annem çok güzel yapar patates salatasını ne zamandır elinden yemedim gdince yapasın bana. Ama kısırı kesin cumartesi yapıcam bazı cumartesileri akşam yemek yapmuyorum kek börek kısır akşamı ilan ediyorum bunları yapıyorum eşim kısır sevmiyor ben götürüyorum..
canım neden batırcan baya dayanır sana o temizlik şimdi ohh temizlik gibisi var mı yaa..
afiyet olsun kuzum sıhhatler olsun şimdiden bebişinle banyo yapın bakalım.. Mis gibi olun..
ne güzel iştw anlaşılsun da yer versinler ya yoksa anlamıyorlar yer de vermiyorlar, söylesen inanmayanlar bile oluyor ben karşılaştım çok kadın inandıramıyor ne yapsın yanında testiyle beraber mi gezsin
ebbeğin gelişiyor işte süperr..
canım geldim az edilik yaptım sonra fişlerde vardı alınan kitapların onları girdim geldim. O kadar da müsade edin canımm.. Paylaşılamıyorum anlıyorum ama özel hayat diye bişi var dimi.. Ay ünlüler gibim konuştum.
Hıhhh onlardan neyim eksik ama dimi şimdii.
Kızım hem editörlük, hem iş,hem burası kolay değil yanii hak verin bana ama ben her yere yetşriim..