- 7 Ocak 2012
- 5.972
- 3
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #12.221
moonum benim bu karnımın alt kısımları ağrıyo böyle sanki sıkışmışım gibi ağırlık var gibi acaba neden sorunmu vardır gülümmm:26:
eşim geldi beğendi saçımı diyr saçını boyatmışsını gibi olmuş uçlarındaki boyalar gitmiş ya şimdi sıfır boya saçım:)) orcinal oldum yani:)) ama belki doğumdan snra boyatırım sıkılırım ben ya alışkanlık ama.
tmm canım olsun bunnun içinmi yazmadın sen diyorum alta var neden yazmıyo kuzum yaakoyamADİM ya çok ugrastim beceremedim aksam eşimden öğreneyim iyice tadisuper ama deneyin kıslar yazarım bı ara tarifini süper olmus kiyir kiyir
M
bir benim geç uzuyo deseneize birde dökülmesi dursa uzaması klsın vallaha razıyımBenimde çabuk uzar saclarim
eşim geldi beğendi saçımı diyr saçını boyatmışsını gibi olmuş uçlarındaki boyalar gitmiş ya şimdi sıfır boya saçım:)) orcinal oldum yani:)) ama belki doğumdan snra boyatırım sıkılırım ben ya alışkanlık ama.
tutma zaten çişini ben gece 7-8 kere kalkıyom wcye daha dur çok kalkcan bi ayağın wcde olcekkkk
tmm canım olsun bunnun içinmi yazmadın sen diyorum alta var neden yazmıyo kuzum yaa
bir benim geç uzuyo deseneize birde dökülmesi dursa uzaması klsın vallaha razıyım
hee uçlardkai bouyalar gitit tabi kestirince değşiklik oldu işte canım birsüre böyle gitsin sıkılınca boyatırsın bende bir renk seviyorumda tutturmak önemli işte koyarım resmini bir ara eşimin flaşındadün format atıldı yaa flaşa attık hepsini
dejavum hiç uğramadı demekki ara vermedi nasıl yorulmuştur haa şimdi Allah yardımcısı olsun Allahtan izin aldıda rahatladı yine asembde gelmiyo 2 gündür acep neden ki dünmüydü ondan önceki günmüydü deldiğinde :44::44:
Evet ya sınır oldum ya yapamadım gelemiyor nettE özelliklerini tam bilmiyorum volki gelsin aksama koyarım resmi çok guzel olmuş kıslar ya sevindim yorulmuştum çünkü degdi
Amannkirkliyodur evi şimdi i kahve yapılmışlar verse gelse
[video=youtube;ce6OLupp8mI]http://www.youtube.com/watch?v=ce6OLupp8mI&feature=relmfu[/video] bunuda yavuz bingölden dinleridm babamlar ayrılammaız için her türlü baskıyı yparken biz eşimle dinlerdik nasıl ağlardık yinede ayrılmadık lenn heytt beee acaba babam o günleri hatırladıkça ne hissediyor
A Cevdet bagca ninzarkilari cokguzeldir iki şarkıda çok iyi. Canı m sen nereliydin