Kaldığımız Yerden Her Telden..

koyamADİM ya çok ugrastim beceremedim aksam eşimden öğreneyim iyice tadisuper ama deneyin kıslar yazarım bı ara tarifini süper olmus kiyir kiyir
M

moonum benim bu karnımın alt kısımları ağrıyo böyle sanki sıkışmışım gibi ağırlık var gibi acaba neden sorunmu vardır gülümmm:26:

idrarını fazla tutma tutarsan ağrı yapar:) şekerim. bebik büyüyor normal sora o ağrı rahim büyüdükçe göbek deliğine doğru artıyor, sonra kaburgaya kadar geliyor nerdeyse rahim koca bir basket topu gibi oluyor şimdik benimöyle ağrılar olur ama ara ara varsa sıkıntı yok. bebeğin kilosu arttıkça idrar torbana baskı yapıyor zaten hep çişin var gibi hissediyorsun.

eşim geldi beğendi saçımı diyr saçını boyatmışsını gibi olmuş uçlarındaki boyalar gitmiş ya şimdi sıfır boya saçım:)) orcinal oldum yani:)) ama belki doğumdan snra boyatırım sıkılırım ben ya alışkanlık ama.

tutma zaten çişini ben gece 7-8 kere kalkıyom wcye daha dur çok kalkcan bi ayağın wcde olcekkkk

Boyat canım 9 ay tabi kullandın kendi sacını yeter degisiklik iyidir kapiii

koyamADİM ya çok ugrastim beceremedim aksam eşimden öğreneyim iyice tadisuper ama deneyin kıslar yazarım bı ara tarifini süper olmus kiyir kiyir
M
tmm canım olsun bunnun içinmi yazmadın sen diyorum alta var neden yazmıyo kuzum yaa
Benimde çabuk uzar saclarim
bir benim geç uzuyo deseneize birde dökülmesi dursa uzaması klsın vallaha razıyım

hee uçlardkai bouyalar gitit tabi kestirince değşiklik oldu işte canım birsüre böyle gitsin sıkılınca boyatırsın bende bir renk seviyorumda tutturmak önemli işte koyarım resmini bir ara eşimin flaşındadün format atıldı yaa flaşa attık hepsini

tutma zaten çişini ben gece 7-8 kere kalkıyom wcye daha dur çok kalkcan bi ayağın wcde olcekkkk

canım inanki bende okadar kalkıyorum yarım saatte bir nerdeyse ama çok su içiyorum akşama kadar 3-4 litre su içiyorum inanki çay meyve derken ne yapsın çişde geliyo işte

dejavum hiç uğramadı demekki ara vermedi nasıl yorulmuştur haa şimdi Allah yardımcısı olsun Allahtan izin aldıda rahatladı yine asembde gelmiyo 2 gündür acep neden ki dünmüydü ondan önceki günmüydü deldiğinde :44::44:

Evet ya sınır oldum ya yapamadım gelemiyor nettE özelliklerini tam bilmiyorum volki gelsin aksama koyarım resmi çok guzel olmuş kıslar ya sevindim yorulmuştum çünkü degdi

Amannkirkliyodur evi şimdi i kahve yapılmışlar verse gelse

Evet ya sınır oldum ya yapamadım gelemiyor nettE özelliklerini tam bilmiyorum volki gelsin aksama koyarım resmi çok guzel olmuş kıslar ya sevindim yorulmuştum çünkü degdi

kuzum sinir olma boşver güzel omuşmu bitti aifyet bal şeker olsun bu arada ben bir duşa gireyim 5 dk burdayım hemen geliyorum

[video=youtube;TFin8SxBld0]http://www.youtube.com/watch?v=TFin8SxBld0[/video] kızlar bizim eşimle parçamız tanıştığımızda dinlerdik eskilere daldım şimdi

[video=youtube;ce6OLupp8mI]http://www.youtube.com/watch?v=ce6OLupp8mI&feature=relmfu[/video] bunuda yavuz bingölden dinleridm babamlar ayrılammaız için her türlü baskıyı yparken biz eşimle dinlerdik nasıl ağlardık yinede ayrılmadık lenn heytt beee acaba babam o günleri hatırladıkça ne hissediyor

A Cevdet bagca ninzarkilari cokguzeldir iki şarkıda çok iyi. Canı m sen nereliydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…