- 7 Ocak 2012
- 5.972
- 3
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #12.181
bekliyorum canım as da gel
ASarken belim koptu resmenya
vallahamı hiç böyle ağrı oluymıydu peki melsiam:18:
Canım benim belim zamanında birincileri ondan beri yer etti en küçük bı ters harekette yine ağrıyor sınır sıkışması oluyo. Bide sende adet olmadan bacaklarında bı halsizlik olurmu bı yorgunluk bende o çok ur suanda o da var ya sabah ne guzel enerji doluydu
Ne oluyo bana ya
Bayram için tatlı yapacak şerbetini koydum ocağa hadi bakalım becerebilcek miyim.kalbura bastı annemden aldım tarifi
anladım canım yaa bende şimdiden heyecanlar basıyo geçmezki günler bende olmuştu melisam böyle baenlerinin iç tarafları özellikle dokununca bile halimin olmadığını söyleridim eşime kollarımı ble kaldırmaya halim olmuyodu vallaha uyuyup kalıyodum kalkarkende bacakalrımı hissetmiyo gibiydim halsizlikten seinde öylemi uyku bastırıyomu mesela:18:
anamm bana tatlı dimeyin bayram şekerlerini yemekten krıze girim elegan şekerleri varya onları küçüklüğümden beridir sevdiğim tek şekerdir çok hoşuma gidiyo böyle limonlusunu atıyorum ağzımda akşimsi hoşuma gidiyo melisam ben hiç birşey yapmıyorum aslında adettir börek baklava ama eşim isterse gül baklava yaparım dolma sararım böreğede bakarız artık gesinde bugün ne isterse artıkın kalburabastıyı hiç yapmadım ama nette görmüştüm birkere becerirsen bece sen yaaa
o zaman umut edebiliriz bee gülümm oluyosabelirtiler yüksek yani ayy hadi inş ne zaman test yapmayı düşünüyosun pekiİki uç gündür öle yorgunun ya bedenim yorgun.uykum geliyo ağrıdık çöküyor ama öğlen uyuyamiyorum iste
Kisim senin kadar marifetmi değilim ben yaptıgım en zor şey ispanyolu çarşaf boregi . Bu tatlı süper oluyo becerebilirsem tarifi i veririm bı dene. Ya ben 3 yıldır bayramda bisi yapmam da iste bu tatmıyorsa yapıp cogunu kaynanama vercek bakalım olursa
o zaman umut edebiliriz bee gülümm oluyosabelirtiler yüksek yani ayy hadi inş ne zaman test yapmayı düşünüyosun peki
yok bee gülüm bendede o marifetler kalmadı byu hamileik bir eringeçlik getirdi bana yapıuyorumda zorlanarak valaha yap bakalım güzel olursa bende yaparım eşim tatlıyı vaşllaha benden çok seviyo diyebnilirim
Adetim geciktirse 23unde olmam lazım bı 4 gün daha geçerse yaparız testi gülüm beraberBu ay bende Cook merak ediyorum varnı diye ya fokda kaptırmak istemiyorum yaaa
Canım şerbet olmuş benbi yapıtımda gelem. Bı saat sonra buradayım çayıra demlerim gelirim
tmm canım hadi kolaygeldsin bende ütümü yapayım buluşuruz bir dsaat sonra şimiden ellerine sağlık mucukssssss
Geldim ama oldum resmen ya belİm kopacak gibi çok canım acıyor câya basladim
Canım gelmesini kıs tatlı çok guzel kuşatıyor kokuyo mis gibi
Kizariyo gülümayakta kalınca yanıyo gibi dimi melisam nasıl tatlı oldu eki tatlın
Kizariyo gülüm
birazdan şerbetini dökerim. Sızlıyor belim yanma yokta yılı yakıyordu yaaa
banada yolla o zaman en çabuğundan bacımellerine sağlık